Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:45:13

За тим, яку тварину ви помітили першою, можна багато що про вас розповісти

30.12.2018   15:57Агенцiя

Наша підсвідомість дивовижна. Вона може розповісти про нашу особистість значно більше, чим ми собі уявляли. Експерти стверджують, що наша підсвідомість – це склад, де зберігається все, що нам подобається і не подобається, у що ми віримо, чого боїмося, а також наші навички і спогади. Там є все, що ми коли-небудь бачили або переживали, хоча ми не завжди це пам’ятаємо.

Найцікавіше, що підсвідомість безпосередньо пов’язана з усвідомлюваною поведінкою. В цьому випадку наші очі бачать картинку цілком, але мозок вибирає те, що відноситься тільки до нашої особистості.

Не сприймайте цей тест серйозно. Хоча якщо зійшлося, то чому б і ні?

Яку тварину ви побачили першою?

1. Зебра

Якщо першою ви помітили зебру, швидше за все, вас можна описати як веселу і харизматичну людину, лідера думок. Ви дуже активні та спонтанні, вмієте зацікавити. Люди охоче йдуть за вами. Ви – чудова компанія для веселощів. Ваші комунікативні навички вищі за всякі похвали, ви могли б стати дуже хорошим фахівцем з продажів.

Але вам швидко набридає одне і те ж день у день, ви постійно хочете чогось нового: нових людей, нових подій. Головне – щоб усі ваші дні були різними.

2. Кішка

Якщо ви побачили першою кішку, отже, ви небагатослівна людина. Деякі навіть можуть подумати, що ви сором’язливі. Річ у тім, що ви вважаєте за краще спостерігати на відстані, аналізувати, що ви бачите, замість того, щоб бути в центрі подій. Вам абсолютно все одно, що думають про вас інші, і ви б хотіли аналогічного відношення до себе. Ви встановлюєте власні правила і дотримуєтеся їх. Ви самодостатні та незалежні.

3. Качка

Якщо першою ви побачили качку, то ви стовідсотковий оптиміст і ніщо не може вибити вас з колії. Для вас немає наполовину повної або порожньої склянки: у вас вона завжди переповнена. Ви живете на повну і тільки сьогоднішнім днем. Ви обожнюєте відкривати нові місця, вчитися чомусь новому, вашій цікавості немає меж.

4. Коала

Якщо перша тварина, яку ви помітили, – це коала, значить ви дуже спокійна людина і вважаєте за краще жити у своєму ритмі, щоб не відбувалося навкруги. Ви дуже добрі, чуйні, дбайливі та уважні. Друзі знають: варто тільки зателефонувати – і ви завжди прийдете на допомогу. Ви не особливо любите шумні вечірки. Тихий вечір в компанії кіно або книги вам більше до душі. За вдачею ви альтруїст і допомагаєте людям, нічого не чекаючи натомість.

5. Слон

Першим побачили слона? Ви щира людина і піклуєтеся про все, що вас оточує. Ви вірні та відповідальні. Ваші близькі можуть на вас покластися. Якщо їм потрібна допомога, вони знають, напевно, до кого звернутись: якимось чином ви завжди знаходите спосіб все виправити. Ви не лише хороший слухач, але і незамінна людина для вирішення будь-яких проблем.

Сім’я і друзі – найголовніше для вас. Вам добре, коли їм добре.

6. Ведмідь

Якщо першим ви помітили ведмедя, то ви дуже логічні, консервативні, зберігаєте традиції. У вас є система цінностей, якої ви неухильно дотримуєтесь. Ви стримана і спостережлива людина, не любите великі компанії і людні місця, завжди прагнете до гармонії. Ви дуже чутливі, вдумливі та дипломатичні. Ви вірите в правила і не приймаєте спонтанних рішень.

Ви працелюбні, надійні й дуже віддані. Максималіст. Завжди дотримуєтеся встановлених термінів і від інших чекаєте того ж самого.

7. Жираф

Якщо жираф – перша тварина, яку ви зуміли розгледіти, то ви з тих людей, які усім подобаються. Ви дуже психологічно гнучка людина здатна не лише стати своєю у будь-якій соціальній групі, але і вмить зайняти в ній центральну позицію. Ви любите поговорити і здатні підтримати бесіду з ким завгодно. У вас дуже злагідний і практичний характер.

І хоча здається, що вас нічим не засмутити, насправді ви дуже емоційні. Ви віддані своїм друзям і чекаєте від них того ж. Вам не подобається одноманітність, схоже, ви схильні часто змінювати роботу або хобі.

8. Свиня

Якщо першою вам кинулася в очі свинка, значить ви дуже незалежна людина. Краще всього вам працюється, коли вас усі залишать в спокої. У вас гострий розум, думки мчать з неймовірною швидкістю, так що пояснювати все іншим у вас просто немає часу. Увага до деталей, виняткова пам’ять і видатні аналітичні здібності могли б зробити вас дуже ефективним фахівцем у будь-якій галузі, пов’язаній з якими-небудь розслідуваннями. Екстравертом вас не назвеш, проте ви непогано ладнаєте з людьми.

9. Кролик

Якщо першим ви примітили кролика, ймовірно, ви дуже творча людина. Ви повні енергії і щастя. Куди б ви не пішли, ви всюди несете радість і веселощі, усі хочуть з вами подружитись. У вас приголомшливе почуття гумору, завдяки якому ви завжди опиняєтеся в центрі уваги. Деякі люди можуть подумати, що ви порожні та поверхневі, але це дуже далеко від істини.

Ви вдумлива та співчутлива людина. Вам просто подобається, коли людям весело. Але іноді вам все ж потрібний невеличкий відпочинок.

10. Лев

Якщо перша помічена вами тварина – це лев, ймовірно, ви природжений лідер. Ви від природи знаєте, як переконати людей йти за вами в ім’я спільної мети. Хоча іноді ви схильні нав’язувати свою волю, і у такому разі ваша сила стає тиском. Ви не боїтеся викликів, головним чином тому, що це прекрасна можливість показати себе в усій красі. Ви любите змагатися і маєте видатний стратегічний талант.

11. Сова

Якщо першою ви побачили сову, значить ви вдумлива людина з аналітичним складом розуму. Ви вважаєте за краще працювати на себе. Насолоджуєтеся тишею і спокоєм і не дуже комфортно почуваєте себе у колективі. Вам подобається, коли все добре організовано. Хаос виводить вас з себе. Ви перфекціоніст і хотіли б, щоб інші теж прагнули до досконалості. Проте не варто забувати, що усі ми прекрасні у своїй недосконалості.

Хоча ви не особливо товариська людина, близькі, рідні люблять бути поруч, цінуючи вашу дивовижну ерудицію і почуття гумору.

джерело

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини