Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 04:01:54

На Ялинку міського голови завітало чимало малечі

26.12.2018   08:25

24 грудня для маленьких чернігівців в Міському палаці культури імені Радченка проходить Ялинка міського голови. На дітей там очікують музична казка «У пошуках Новорічної зірки», казкові герої - ростові ляльки, аніматори, фотозони, різноманітні естафети та конкурси.

Також окремою локацією працює резиденція Дідуся, де кожна дитина може розказати віршика, отримати подаруночок та сфотографуватися з казковими героями. Приймаються також заявки від батьків для новорічних листів, які будуть надіслані малюкам до Нового року.

Привітати дітей з Новорічними та Різдвяними святами прийшов і чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Він побажав кожній дитині гарної долі, успіхів у навчанні, здоров’я та веселих свят. А сьогодні отримати гарні враження та задоволення від концертної програми, після якої кожний отримає солодкий подарунок.

Таке свято у Чернігові проводиться щороку напередодні новорічно-різдвяних свят. Учора на свято завітали переможці ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика, Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. Г. Шевченка, спортивних змагань, а також діти–сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які навчаються у школах Чернігова. А сьогодні дві вистави проходять для дітей учасників АТО, з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких загинули при виконанні службових обов'язків, дітей з інвалідністю та вихованців клубів за місцем проживання.

Загалом цими днями майже 1800 дітей різних категорій відвідає Ялинку міського голови. Головна мета цього заходу - подарувати дітям Новорічний настрій.

Вистава «У пошуках Новорічної зірки» створена на основі танцювальних, акробатичних та музичних номерів за участю вихованців різних творчих студій та акторів Палацу. Маленькі відвідувачі у захваті спостерігали за пригодами головних героїв - братиком та сестричкою Ельфами, які збирали промінчики для новорічної зірки, аби запалити Північне сяйво.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.