Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:58:37

20 справ, які зроблять ваш грудень найчарівнішим місяцем року

02.12.2018   13:26Агенцiя

Грудень - найчарівніший місяць року. Ми всі купуємо подарунки, шукаємо вдале вбрання для корпоративних вечірок і з завмиранням серця готуємося зустрічати Новий рік. У грудні здається, що все погане вже позаду, а в новому році нас чекає тільки найкраще.

 Що зробити вже в грудні, щоб зустріч Нового року стала ще більш радісною!

1. Придбайте красиві свічки

Пам'ятаєте цю мудру фразу: "Запалюйте свічки, пийте вино, їжте з гарного посуду і носіть красиву білизну".

Ніколи не чекайте особливого випадку.

Цей особливий випадок - сьогодні.

Ваш особливий випадок сьогодні! Запаліть красиві свічки.

Живе полум'я свічки розтопить всі печалі та відлякає холоди, а щоб зробити цей обряд ще більше теплим, візьміть свічки з зимовими запахами - кориця, ялина, мандарини.

2. Покорміть пташок. Взимку їм ще складніше добувати їжу собі й пташенятам, залиште шматочок хліба у шпаківні або зробіть її самостійно з простого 5-літрового бутля. Навесні своїм дзвінким співом біля вікон вас будуть радувати пташенята, що вже підростуть:)

3. Спечіть печиво. Без приводу, просто так! Імбирне, шоколадне, будь-якого розміру та форми. Ви не уявляєте, як це може підняти настрій вам чи вашому колезі, у якого видався складний день, коли ви його пригостите.

4. Сфотографуйтеся в снігу. Сходіть до студії з красивою ялинкою або просто попрохайте друга сфотографувати вас в снігу чи зі сніжками. Зима не така довга, як вам здається:) Але її можна провести весело і яскраво.

5. Покатайтеся на санчатах або ковзанах. Візьміть друзів чи сходіть самі, це так весело і захоплююче, як у дитинстві, пам'ятаєте? Відмінний спосіб познайомитися з кимось або просто повеселитися.

6. Купіть подарунок тому, хто його потребує. У дитячих будинках діти як ніхто, вірять у казки та чари, подаруйте їм радість і диво. Зазвичай ці подарунки під новий рік централізовано збирають волонтери, їх нескладно знайти в інтернеті.

7. Відвідайте лазню. А якщо після спекотної парної є можливість зануритися у замет або крижану річку - це просто чудово! Кажуть, до лазні ходити дуже корисно. Струмені пари виводять усі токсини, які накопичилися в тілі, а контраст температур приводить організм у відмінний тонус. Після парної ви точно відчуєте прилив бадьорості та сили.

8. Надішліть новорічні листівки друзям. Не електронні! Уявляєте, як приємно буде вашим друзям знайти в поштовій скриньці справжню паперову листівку? До того ж, це не дорого і таких листівок можна відправити багато. Не чекайте на дива! Дивуйте самі:)

9. З'їжте шоколадку. Правда, забудьте про всі дієти, купіть плитку смачного шоколаду та з'їжте її цілком. Самі. А ще краще під час перегляду новорічного фільму.

10. Випийте кави в улюбленій кав'ярні. Виберіть час у вихідний день, поїдьте й посидьте на самоті з улюбленою кавою в улюбленій кав'ярні. Згадайте все хороше, що було з вами цього року та подякуйте. Відпустіть все погане, пробачте всіх, кого можна пробачити. Вийдете потім зовсім іншою людиною! Такий внутрішній монолог-медитація відпускання, прощення та подяки дивовижно змінює настрій і додає сил. А якщо ви любите чай - зробіть те ж саме під час чайної церемонії. Немає нічого чарівнішого за чайну церемонію зі свічками, так-так:)

11. Прогуляйтеся вночі, коли йде сніг. Особливо крупний, це дивовижно! Тоді на вулиці не холодно, а гуляти - суцільне задоволення. Тиша, легке рипіння снігу і ви одні на всій вулиці. Такі моменти дуже запам'ятовуються несподіваними припливами натхнення та нових ідей. Спробуйте і переконайтеся самі:)

12. Подивіться новорічне кіно. У грудні так багато новорічних фільмів, вони якнайкраще створять атмосферу дива й казки одразу після перегляду.

13. Приготуйте улюблені страви з вашого дитинства. За тими самими рецептами, які ви випросили у мами або бабусі. Той самий наполеон або медовик, сирники, як у бабусі, або коронну страву мами? У вас все вийде!

14. Сходіть на органний різдвяний концерт. Ніколи не чули органу? Ви багато пропустили. Виправте це терміново, адже в Києві його можна почути в Національному будинку органної та камерної музики, який знаходиться в одній будівлі з Католицькою церквою.

15. Зробіть 31 фото улюбленого місця в певний час. Наприклад, парку на заході сонця або затишної вулички неподалік. Знімати потрібно кожного дня, роблячи по одному фото. В кінці місяця перед Новим роком подивіться всі фото. Ви дуже здивуєтеся, побачивши, як швидко все змінюється. Час швидкоплинний, а нам потрібно так багато встигнути, не втрачайте його:)

16. У грудні почніть збирати рецепти до нового року. Переписуйте до окремого красивого зошиту, вирізайте рецепти з газет і вклеюйте туди ж, або зробіть окрему папку рецептів з інтернету. Все те, що ви хотіли б приготувати в новорічну ніч. А ми допоможемо, адже попереду у нас публікації відмінних рецептів приголомшливих новорічних страв.

17. Прикрасьте квартиру. Навіть до того, як прикрасите ялинку. Повісьте красивий новорічний віночок, можна гірлянду, сніжинки - все, що завгодно. Ще крутіше, якщо ви зробите їх своїми руками. Тут починається маленьке диво: все, що зроблено своїми руками та з позитивними думками обов'язково буде вас радувати і захоплювати.

18. Наріжте багато-багато конфетті та залишайте його всюди, куди ви йдете - це можна робити з середини грудня - нехай у всіх буде новорічний настрій!

19. Їжте побільше мандарин. На здоров'я. Залишайте всюди шкурки, адже вони так пахнуть!

20. Ну і, звичайно, прикрасьте ялинку! Почепіть на видне місце найкрасивішу іграшку, яка б уособлювала те, що має статися у новому році. І це обов'язково станеться! Дива там, де в них вірять! І чим більше вірять, тим частіше вони трапляються.

Новорічних чудес вам, друзі!

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.