Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:39:22

Гороскоп на наступний тиждень з 3 по 9 вересня

02.09.2018   11:40Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 3 по 9 вересня 2018 року

 Овен (21.03—20.04). Вам краще за інших відомо, що під лежачий камінь вода не тече. Забудьте слова «не можу», «якби». А от девiз «Я все можу, у мене все вдасться!» допоможе гори зрушити.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Телець (21.04—21.05). Напружена обстановка в колективі змусить понервувати. Але ваше вміння загортати гірку правду слiв у красиві обгортки допоможе налагодити мирнi стосунки.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ваші дипломатичні здібності будуть помічені, тож чекайте підвищення. Відрядження можуть принести нові вигідні пропозиції. У вихiднi чекайте гостей.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Рак (22.06—23.07). Дехто з вас переїде в інше місто, інші змінять роботу або почнуть опановувати нову професiю. Сприятливий перiод для набуття нових навичок і знань. І якщо не все виходитиме негайно, не варто засмучуватися.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.
 
Лев (24.07—23.08). Ви міцно триматимете в руках капітал, а щоб примножити його, будьте більш активними. Привабливих пропозицій буде безліч. Щоб поповнити скарбничку, доведеться пройти крiзь вогонь відповідального завдання, воду порожніх розмов і мідні труби дрібних підлабузників.
Дні: спр. — 4; неспр. — 7.
 
Діва (24.08—23.09). У сфері почуттів відбудуться серйозні зміни. У самотніх людей можливі нові знайомства, які покладуть початок великому почуттю. Імовірність такої зустрічі досить велика. Не виключенi знайомства в поїздці.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Терези (24.09—23.10). Тиждень приготував для вас чимало приємних сюрпризів і несподіванок. Можна підбити підсумки, зайнятися перебудовою свого внутрішнього світу, своєї справи або по-іншому влаштувати особисте життя.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Вам доведеться помірятися силами з труднощами. Багато справ iтимуть повільно, із затримками, запізненнями. Можлива сильна залежність від людей та обставин. Але наполегливості вам не позичати.
Дні: спр. — 3; неспр. — 6.
 
Стрілець (23.11—21.12). Ви не тільки встанете на шлях процвітання, а й візьмете з собою весь дружний колектив. Коли на роботі виникнуть серйозні проблеми, ваша інтуїція знайде правильне рішення, а спільне подолання труднощів згуртує колектив.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.
 
Козеріг (22.12—20.01). Скажіть ліні рішуче «нi». Робота принесе відчутний результат, у тому числі й матеріальний. Бізнесмени візьмуть курс на розширення своєї справи або його повну перебудову, але цей процес розвиватиметься набагато повільніше, ніж планувалося.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.
 
Водолій (21.01—19.02).  Якщо перша половина тижня — час остаточного розставання з давнiми проблемами та ідеями, то наприкiнцi тижня ви отримаєте новi перспективи, які належить втілювати в життя впродовж тривалого часу.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Риби (20.02—20.03). Джерело прибуткiв буде надійнішим, якщо ви працюватимете на когось, а не пуститеся у вільне плавання. І вже невдовзi зможете побалувати себе покупкою красивих речей.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Інша версія:

ОВЕН

Ваші заповітні плани та задуми починають поступово реалізовуватися, не руйнуйте ситуацію, що створилася. Ви багато чого можете встигнути, було б бажання. Направте свою енергію на облаштованість власного будинку, це покращить його.

ТЕЛЕЦЬ

Не робіть імпульсивних вчинків, вони, скоріше усього, виявляться необачними. Емоції будуть вам тільки перешкоджати, тому постарайтеся виважено підходити до питанням зміни роботи або кола своїх обов’язків. Ваше мовчання виявиться на вагу золота.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся не упустити свій шанс. Ділові зустрічі будуть вдалі, тому що вся необхідна інформація прийде до вас вчасно. Ваша готовність до компромісу забезпечить вам позитивні зміни на професійно-службовому поприщі.

РАК

На вас очікує напружений графік і великий обсяг турбот, як на роботі, так і вдома. Але це викличе у вас відчуття впевненості в своїх силах і бажання діяти. Є небезпека, що ваш оптимізм переросте в ейфорію, а це загрожує не найкращими наслідками.

ЛЕВ

Ви можете одержати неоціненну послугу з боку заступника, але подробиць розголошувати не варто. При контактах з новими людьми проявляйте передбачливість і обережність. У вихідні не соромтеся виявити ініціативу, підтримка буде вам забезпечена.

ДІВА

На роботі вас може очікувати тимчасовий затишок, зате у вас з’явиться більше часу для налагодження корисних контактів і просто дружнього спілкування. Постарайтеся не давати обіцянок, виконати які вам буде дуже важко.

ТЕРЕЗИ

Концентруйтеся тільки на тих справах, які реально здійсненні в сформованій ситуації. З найбільшим успіхом завершаться ті, якими ви займетеся разом з друзями. Буде трохи нудно, тому що багато часу прийдеться присвятити рутинній роботі.

СКОРПІОН

Не акцентуйте свою увагу на дрібницях, зосередьтеся на найголовнішому. Постарайтеся реально оцінити свої сили і не перевантажувати себе зайвими турботами. Вдалий період майже для всіх ваших починань, що багато в чому вплине на майбутні перспективи.

СТРІЛЕЦЬ

Початок тижня ідеально підходить для досягнення поставлених цілей і реалізації планів. Але коли все намічене буде зроблено, не думайте зупинятися. Звички знайдуть над вами особливу владу і з ними прийдеться рахуватися.

КОЗЕРІГ

Вам знадобиться швидке рішення, вірний розрахунок і вміння згуртувати колектив. Будьте стримані та обережні, не варто навіть намагатися пробити чолом стіну. Ваша активність і енергійність допоможе вам зрушити з мертвої точки справи, що нагромадилися, але не розтрачуйте свої сили по дрібницях.

ВОДОЛІЙ

Життя у вас стає спокійніше. Проте, вчиться гнучко лавірувати між людьми та ситуаціями, так ви зможете багато чого досягти. Остерігайтеся спокус, що загрожують повести вас з вірного шляху. Не виключено, що вам доведеться розбиратися відразу з декількома невідкладними проблемами.

РИБИ

Вам знадобиться обережність і старанність у прийнятті рішень. Ви можете багато чого домогтися. Інформація може сприйматися неадекватно, не поспішайте з судженнями, потім у всім розберетеся. У вихідні постарайтеся зберігати щиросердечну рівновагу.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини