Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:04:42

На Бахмаччині оздоровчий заклад "Мрія" розпочав роботу в оновлених умовах

08.08.2018   08:18

Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія», що діє на базі Курінської загальноосвітньої школи (Бахмацький район), цьогоріч пропонує дітям більш комфортний літній відпочинок. Адже спільними зусиллями влади, громади та представників бізнесу здійснено модернізацію закладу.

– Нам разом вдалося зробити немало. Придбано нові меблі, м’який інвентар, кухонне приладдя. Першочергово подбали і про пожежну безпеку. Приємно змінилася їдальня. Заново побудовано санблок  зі встановленням внутрішніх туалетів і душових кабін, – зазначає голова Бахмацької райдержадміністрації Тетяна Неділько.

На реконструкцію об’єкту та оновлення матеріально-технічної бази було спрямовано близько  двох мільйонів гривень, з яких один мільйон – кошти субвенції державного бюджету місцевим бюджетам щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

До урочистого відкриття оздоровчої зміни, яке відбулося вчора, 6 серпня, долучилися заступник директора Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА В'ячеслав Голуб, голова Бахмацької райдержадміністрації Тетяна Неділько, Курінський сільський голова Леонід Вдовенко.

У закладі цього року оздоровлюватимуться та організовано проводитимуть своє дозвілля 70 дітей.

Усього ж в області вже отримали послуги з оздоровлення та відпочинку понад 45 тисяч дітей, у тому числі оздоровилися 13,6 тисячі.

На це з різних джерел фінансування використано 47,4 мільйона гривень, зокрема з обласного бюджету – майже 23 мільйона гривень, з бюджетів районів, міст та ОТГ – 17,4 мільйона.


За інформацією Бахмацької райдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.