Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:55:14

Гороскоп на наступний тиждень 16 - 22 липня

15.07.2018   14:44Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 16 по 22 липня 2018 року

 Овен (21.03—20.04). Вашою діяльністю можуть зацікавитися перевіряючі інстанції, давня юридична проблема отримає логічне продовження. Зірки радять підготуватися до цього періоду завчасно, пам’ятаючи мудрі слова: «Хто попереджений, той озброєний».
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Телець (21.04—21.05). Фінансова картина видається нерівною. Великі витрати будуть пов’язані з розвитком бізнесу, вирішенням професійних проблем,а в декого з особистим життям.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Близнюки (22.05—21.06). Особисте життя може виявитися важливішим за роботу та кар’єру. Цілком очевидно, що випадковий любовний зв’язок не вдасться ігнорувати. Вiн вимагатиме як зовнішніх, так і внутрішніх змiн.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.
 
Рак (22.06—23.07). Близька людина потребуватиме вашої підтримки, але невдовзi допомога знадобиться вже вам. У цей час передбачаються серйозні витрати, і друзі залюбки позичать вам необхідну суму.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.
 
Лев (24.07—23.08). Доведеться виправляти чужi помилки. У будь-якому випадку слід пам’ятати, що ця робота потребує особливої уваги і контролю, оскільки будь-який прорахунок може дорого обійтися.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.
 
Діва (24.08—23.09). Ви вiдчуєте, що бути легковажним навіть приємно. У службових справах ваша буйна фантазія принесе цілком матеріальні плоди. Впродовж тижня доведеться розриватися між будинком і роботою.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.
 
Терези (24.09—23.10). Найближчим часом можливе придбання нового офісу або повне оновлення старого приміщення. Новий напрямок у бізнесі може розвиватися не так швидко, як ви планували.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Будьте пильні, перевіряйте папери, які ви маєте підписати, телефонуйте і запитуйте те, що вас цікавить. Краще перестаратися, ніж програти. З’явиться можливість здійснити справжній прорив у кар’єрі.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.
 
Стрілець (23.11—21.12). На шляху до успіху постануть серйозні фінансові розбіжності між вами та компаньйонами, завдяки чому справа може зайти у глухий кут. Щодо фінансового стану перша половина тижня досить благополучна.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Козеріг (22.12—20.01). Доведеться розбиратися з друзями та однодумцями і пояснювати їм свої професійні та фінансові позиції. Можливі вдалі операції з нерухомістю, є надія на отримання кредиту або спонсорської допомоги.
Дні: спр. — 19; неспр. — 22.
 
Водолій (21.01—19.02). Завдяки друзям ви можете знайти нове джерело доходів. Уже зараз почніть економити, але це не означає, що ви на порозі фінансового краху. Просто тимчасово не відкладатимете гроші про запас.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.
 
Риби (20.02—20.03). Вiдбудуться великі зміни не тільки в професійні справi, а й в особистих стосунках. Дехто з вас почне вити своє гніздо або зробить його комфортнiшим. У нестабільних пар триватиме смуга відчуження, і в цьому випадку операції з нерухомістю будуть викликані розлученням.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Інша версія:

ОВЕН

Нічого серйозного краще не планувати. Якщо вам запропонують понаднормову роботу, не відмовляйтеся, але перед тим, як дати згоду, реально оцініть свої можливості. Стежте за розвитком ситуації у професійній сфері більш ретельно, не виключено, що вас можуть підставити. У вихідні сходіть на вечірку.

ТЕЛЕЦЬ

Постарайтеся не пропустити вдалу нагоду, адже завдяки старим зв’язкам у вас з’явиться реальний шанс втілити свої плани в життя. Зможете серйозно обговорити всі ваші ідеї та пропозиції з начальством. У вихідні намагайтеся уникати фізичних зусиль – м’язи можуть вас підвести.

БЛИЗНЮКИ

Займіться дрібними проблемами, яких останнім часом нагромадилося надто багато. Ви можете настільки стомитися, що доведеться терміново йти у відпустку, аби відпочити від цієї суєти. У вихідні постарайтеся не створювати плутанину в майнових справах.

РАК

Розмірене життя стало вам потроху набридати. Не ігноруйте думку тих, хто поряд, адже саме вона дозволить вам зробити корисні висновки. Варто відмовитися від консервативності та звільнитися від непотрібних речей. У вихідні не сидіть удома, не залишайтеся на самоті, спілкуйтеся та подорожуйте.

ЛЕВ

Успішний тиждень, постарайтеся максимально його використати. Не відмовляйтеся від поїздок, вони виявляться досить результативними. Намагайтеся не метушитися через дрібниці, інакше в серйозній справі може проскочити прикра помилка. У вихідні будьте поблажливими до близьких, щоб мати з ними нормальне спілкування.

ДІВА

Для вас настає період напруженої роботи. Потрібно мобілізувати всі свої сили й можливості для рішучого ривка. Не зупиняйтеся та не звертайте уваги на дрібні невдачі, вони аж ніяк не зможуть вплинути на ваш успіх. У вихідні дозвольте собі як слід розслабитися й відпочити, ви це заслужили.

ТЕРЕЗИ

Не квапте події, інакше не зможете об’єктивно розрахувати свої сили. Знайдіть час для вирішення старих проблем. Можлива цікава ділова зустріч, що внесе у ваше життя значні зміни. Начальство чіплятиметься до вас по дріб’язках. Зате вихідні виявляться абсолютно спокійними.

СКОРПІОН

Будьте готові виявити надзвичайну витримку й тактовність у бесідах з начальством. Якщо зможете зробити це, то на вас очікуватиме успіх. Старі знайомі можуть зробити досить цікаву пропозицію, яка гарантуватиме і моральне задоволення, і гроші. У вихідні викиньте з голови побутові проблеми й дозвольте собі добре відпочити.

СТРІЛЕЦЬ

Вам доведеться неабияк трудитися протягом цілого тижня, але справи все одно просуватимуться досить повільно. Зате в правильному напрямку, що додасть вам упевненості у власних силах. У вихідні постарайтеся знайти спільні інтереси з близькими людьми й разом організуйте цікавий відпочинок.

КОЗЕРІГ

Позиція сили не спрацює, а лише спровокує невдоволення або конфліктну ситуацію, тож будьте більше дипломатичними та гнучкими під час прийняття рішень. Дослухайтеся до голосу власної інтуїції. Не ігноруйте дріб’язки, тоді перед вами відкриється багато корисного та цікавого. У вихідні ймовірні гарні звістки.

ВОДОЛІЙ

Виявляючи поблажливість і терпіння, ви тільки виграєте. Ваша передбачливість дозволить розширити обрії можливостей. Обов’язково прийміть дружню пораду, вона виявиться досить своєчасною. У вихідні постарайтеся спокійно вислухати претензії близьких і знайти оптимальний вихід із ситуації, що склалася.

РИБИ

Помилки роблять усі, але мудрість життя полягає в тому, щоб не повторювати їх і не ходити по замкнутому колу, а завдяки подоланню труднощів збагачувати свій досвід. Відкрийте в собі азарт і пориньте у справу з головою. Якщо задумане вийде не відразу, спробуйте знову, але підіть іншим шляхом, запитайте поради в близьких.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини