Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:13:29

Гороскоп на наступний тиждень з 18 по 24 червня

17.06.2018   14:51Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 18 по 24 червня 2018 року

 Овен (21.03—20.04). Прийшов час відірватися по повній. Зірки вишикувалися, немов на параді, обіцяючи нагороду за сміливість. Причому й старі проблеми вдасться вирішити з блиском, обійшовши суперників на повороті.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Телець (21.04—21.05). Суперечливі бажання не принесуть спокою. Хочеться одночасно равликом сховатися у власному будиночку й не пропустити чергове гучне збіговисько. Рішення підкаже інтуїція.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Близнюки (22.05—21.06). Якщо є якісь питання до начальства, радимо приберегти їх на потiм. Цілком можливо, що вас підвищать, і колишні дрібниці ляжуть на покірні плечі ваших колег.
Дні: спр. — 24; неспр. — немає.
 
Рак (22.06—23.07). Звичайно, мовчання — золото, але його можна розміняти на срібло слів і подарувати друзям і коханій людинi. Ощасливте їх своєю увагою, і ваша скринька наповниться дзвінкою монетою їхніх щасливих посмішок.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.
 
Лев (24.07—23.08). Ви не заходите занадто далеко в бажанні пізнати світ. Краще розібратися у власному характері. Бунт на кораблі, чи то пак у вашому відділі, зовсім не обов’язково втихомирювати силовими методами, але зайву м’якість проявляти теж не варто.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.
 
Діва (24.08—23.09). Більше уваги приділяйте зовнішності та одягу, і оточуючi неодмінно переймуться свідомістю вашої привабливості. Не забувайте, що максимум інформації ви зможете отримати під час приємного чаювання з колегами.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.
 
Терези (24.09—23.10). Ваш найлютіший ворог — нудьга. Не бійтеся яскравих фарб, сплесків емоцій, а також несподіваних злетів і падінь. В особисте життя додайте експериментів.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Новий роман таїть привабливі перспективи, але круїз під знаком любові не позбавить вас підводних рифів. Правда, кажуть, з уламків корабля можна побудувати пліт і почати нову подорож.
Дні: спр. — 19; неспр. — 23.
 
Стрілець (23.11—21.12). Може, не варто з таким завзяттям відстоювати власну оману й запевняти оточуючих в її непорушності. Зізнайтеся, що були не праві, й одразу вiдчуєте легкiсть на душi.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.
 
Козеріг (22.12—20.01). Нарешті результати вашої праці гідно оцінять. Шеф зрозуміє, хто здатний повести за собою колектив, і вручить вам кермо влади. Не здумайте відмовлятися!
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.
 
Водолій (21.01—19.02). Кохана людина хотіла б переконатися, що безроздільно панує у вашому серці. А хіба це не так? Випадкове захоплення не береться до уваги. Час покаже, що це був лише легкий, необтяжливий флірт.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.
 
Риби (20.02—20.03). Уважно перегляньте ділові папери, підписані ранiше. Велика ймовірність обману, але йому можна запобігти. Через недогляд можуть зменшити премію. Але невдовзi вас чекають великі гроші.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Інша версія:

ОВЕН

Намагайтеся правильно розподіляти сили: турбот буде достатньо і на роботі, і вдома. Бажано скоротити витрати, у жодному разі не слід брати гроші в борг. Можливі нові знайомства та запаморочливі романи. У вихідні потрібно тримати емоції під контролем і не вихлюпувати їх на своїх близьких.

ТЕЛЕЦЬ

Ваша завищена самооцінка може стати причиною серйозних проблем у роботі й ділових стосунках. Якщо не виявите поступливості, то ризикуєте залишитися без підтримки в складний та важливий момент. Фінансова картина благополучна. У вихідні доведеться вирішувати проблеми дітей, можливі великі витрати, пов’язані з навчанням.

БЛИЗНЮКИ

Будьте обережнішими в спілкуванні. Не сваріться з людьми, від яких багато чого залежить. Серйозних труднощів удасться уникнути тим, хто готовий довіряти не тільки логіці, але й своїй інтуїції. Будьте уважнішими до коханої людини, намагайтеся допомагати близьким. У вихідні можуть виникнути проблеми з дітьми.

РАК

Можуть виникнути фінансові труднощі. Не варто засмучуватися через конфлікти з близькими: гармонія та взаєморозуміння досяжні, потрібно лише змінити своє ставлення до тих питань, які викликають у вас найбільші розбіжності. Не кваптеся приймати важливі рішення. Вихідні краще використати для відпочинку, а не роботи.

ЛЕВ

Не виключені труднощі в роботі, але всі вони мають тимчасовий характер і незабаром будуть подолані. У стосунках зі старшими родичами можливі серйозні проблеми і навіть конфлікти. Намагайтесь уникати сварок та взаємних образ. У вихідні будьте послідовними й постарайтеся пояснити мотиви своїх вчинків.

ДІВА

Труднощі можуть виникнути під час обговорення фінансових питань. Доведеться виявити максимум дипломатії й такту, щоб домогтися свого. Стосунки з близьким ускладняться через ваше прагнення до самостійності, яке зненацька різко зросло. У вихідні не давайте грошей у борг та уникайте даремних витрат.

ТЕРЕЗИ

Ви будете перебувати в центрі уваги й відчувати відповідальність за тих, хто поряд. Не завжди потрібно братися за вирішення чужих проблем: вашим альтруїзмом можуть скористатися недоброзичливці. Легко та швидко справитеся з багатьма справами. Досить складними будуть стосунки з близькими у вихідні.

СКОРПІОН

Маєте отримати велику та цікаву роботу. Можливі непорозуміння, дрібні проблеми, які, утім, вимагатимуть постійної уваги. Загостряться фінансові питання, імовірні значні витрати. Поступово ситуація ввійде в нормальне русло, але для цього доведеться докласти чимало зусиль. Вихідні вдалі для початку романтичних стосунків.

СТРІЛЕЦЬ

Небажано приймати поспішних рішень. Можуть виникнути проблеми з керівництвом. Імовірні нові знайомства та романтичні зустрічі. Але навіть у цих приємних обставинах ви часом будете надміру примхливі й вимогливі. У вихідні приділіть увагу старшим родичам.

КОЗЕРІГ

Доведеться приймати важливі рішення та брати на себе серйозні зобов’язання. Намагайтеся доводити до кінця початі справи, навіть якщо це буде дуже важко. Фінансове становище стабільне, витрати мають побутовий характер. У вихідні не виключені конфлікти. Треба буде шукати золоту середину, тож будьте готові до компромісів.

ВОДОЛІЙ

На роботі можливі проблеми, викликані вашим прагненням перекласти на інших відповідальність за свої помилки. Ваші спокій та впевненість у собі передаються близьким, і навіть якщо у стосунках виникає напруженість, у вас є всі шанси виправити ситуацію. У вихідні не піддавайтеся спокусам і будьте скромнішими.

РИБИ

Будьте уважні, обговорюючи з колегами спільні проекти: хтось із недавніх союзників спробує завдати шкоди вашій справі. Слід виявляти терпіння, вислуховувати різні точки зору на важливі для вас питання, а також бути в мирі із собою – саме такими є умови благополуччя в особистому житті. У вихідні не приймайте серйозних рішень.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини