Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:42:25

Гороскоп на наступний тиждень 5-11 лютого 2018 року

04.02.2018   09:43Агенцiя

Основні енергії тижня: це час, коли більшість подій та змін будуть відбуватися, перш за все, всередині вас. Можливо, вам доведеться переосмислити якість речі та погляди на них, виробити новий підхід до проблеми або просто з’ясувати для себе щось важливе.

Та поки нове бачення повністю не сформоване, краще зберігати спокій та не робити “різких рухів”. Крім того, існує певна загроза за роздумами та міркуваннями аж занадто поринути у світ ілюзій та втратити зв’язок із реальністю. Чітко розділяйте уявне та реальне – і тоді не втратите дорогоцінну рівновагу.

Овен (21.03—20.04). Ви будете старанні й продуктивні на роботі, але подумки ви мрiєте працювати самостiйно. З’явиться чудовий шанс залишити кар’єру в компанії заради індивідуального розвитку.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Телець (21.04—21.05). Тиждень обіцяє бути щедрим на подарунки, в тому числi й фiнансовi. У вас з’явиться цiлком пристойна робота, яка принесе неабиякi прибутки.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.
 
Близнюки (22.05—21.06). Якщо на початку тижня вашi витрати будуть пов’язані з благоустроєм житла і навчання себе і своїх рідних, то невдовзi доведеться витратитися на лікування та відновлення організму.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.
 
Рак (22.06—23.07). Попереду багато випробовувань, але не всiм удасться їх подолати. Настав час розставити всi прiоритети. Це стосується особистого життя та ділової сфери.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Лев (24.07—23.08). Вас перевірятимуть й інспектуватимуть, тому потрібно бути максимально підготовленими до будь-яких несподіванок. Вийшовши переможцем iз цієї непростої ситуації, ви в майбутньому зможете долати будь-якi перепони.
Дні: спр. — 7; неспр. — 11.
 
Діва (24.08—23.09). Ви ризикуєте почати свою кар’єру з чистого аркуша. Вiд вас вимагатимуть багато чого, а платититимуть за це непропорційно мало. Це позначиться на витратах, тож доведеться обмежити себе в усьому.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.
 
Терези (24.09—23.10). Ви завжди життєрадіснi i з легкістю долаєте всі пастки. Тиждень буде метушливим, не позбавленим конфліктів, але досить позитивним і успішним для творчих людей.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.
 
Скорпіон (24.10—22.11).
Ви починатимете досить серйозні проекти, перспективні й здатні прославити вас. У цих починаннях допоможуть вашi друзi та партнери по бiзнесу.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.
 
Стрілець (23.11—21.12).
Якщо ви не звикли довго займатися чимось одним i швидко захоплюєтеся чимось іншим, то ризикуєте втратити кар’єрні перспективи. Остерiгайтеся сумнiвних оборудок.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.
 
Козеріг (22.12—20.01). Через своє марнотратство ви можете залишитися без засобiв для iснування. Щоб цього не сталося, обмежте себе у розвагах, а бiльше думайте про завтрашнiй день.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.
 
Водолій (21.01—19.02).
Ви здобудете повагу в колективі, можливе збільшення зар­плати, але захоплення азартними іграми призведе до фiнансових втрат. Нероздiлене кохання примусить вас страждати.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.
 
Риби (20.02—20.03). Люди, зайняті виробництвом, будуть дуже успішними, адже саме тут вони зможуть повністю реалізувати себе. Причому розвинутися вони зможуть тільки в колективі.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Інша версія від порталу Український інтерес:

Зубр (19.04-19.05)
Люди цього знаку вирізняються надзвичайною силою духу та часто – впертістю. Їхня велична сила не демонструється через авторитаризм, проте сповнює їх та підсвічує зсередини. Хоча інколи вони не є прикладом зразкових манер, але будьте впевнені – Зубри щирі та дійсно кажуть те, що думають.

Прогноз на 05.02-11.02
Ви можете відчувати у собі багато сил, натхнення і завзяття. Використовуйте їх для того, щоб закріпити свої позиції. Втім, пам’ятайте, що поки ще рано розслаблятися, а тому ви маєте контролювати кожну дрібницю. Важливе значення для вашої роботи матиме певний чоловік.

Особисте життя: якщо вам подобається людина, спробуйте спочатку дізнатися більше про неї: її уподобання, смаки та, зрештою, наявність партнера. Це допоможе вам уникнути багатьох незручностей. Вірогідно, що на цьому тижні Зубри, які мають стосунки, будуть дещо заклопотаними, тому знайти час, щоб присвятити його другій половинці, буде непросто.

Ведмідь (20.05-19.06)
Зазвичай, це люди практичного розуму, певної консервативності та великої поваги до себе. Їхній спокій буквально передається іншим! Ведмеді час від часу мають потребу зануритися до глибин власного “я” та повернутися до світу вже з новим рішенням.

05.02-11.02
Зміни – це необхідна частина життя, а тому їх слід приймати. Зрештою, вони можуть принести вам довгоочікуваний новий подих, оновлення. Втім, є висока вірогідність, що ви сприймете їх з важким сердцем. Замість того, щоб турбуватися, пошукайте підтримки у близьких.

Особисте життя: поява нового залицяльника може викликати роздратування у вашого партнера. Самотнім Ведмідям може захотітися з головою поринути у нові стосунки, але поспішати не слід. Ймовірно, людина, яка демонструє вам свою прихильність, має до вас поверхневий інтерес та не така гарна, як це може здаватися напочатку.

Лис (20.06-20.07)
Ці люди пов’язані з магією природи та творчістю, оскільки відрізняються тонким відчуттям світу. У своїх стосунках з іншими можуть бути прямими та рішучими, а можуть – хитрими та навіть жорстокими. Мало хто вміє так пристосовуватися до мінливого життя та тримати хвіст за вітром, як Лиси.

Прогноз на 05.02-11.02
Ви доклали вже чимало зусиль та у вас з’явився час, щоб оглянути те, що маєте, і трохи перепочити. Пам’ятайте, що це не кінець дороги, а тільки початок кропіткого та непростого шляху. Зараз краще потурбуватися про захист себе та своїх інтересів. У деяких питаннях може сильно допомогти сім’я.

Особисте життя: на цьому тижні вам може захотітися оновлення у сфері особистого життя – а от буде це свіжий подих до нинішніх стосунків або бажання змінити усе докорінно – залежить виключно від вас. Втім, є ризик, що ви зараз знаходитесь у полоні своїх почуттів та можете бачити ситуацію дещо неправильно.

Вуж (21.07-09.08)
Вужі, перш за все, наділені глибинною мудрістю та вмінням бачити речі такими, які вони є насправді. Цим людям часто доводиться проходити процеси оновлення та слідувати певним циклам, тому вони чудово розуміють зв’язок між причинами та наслідками. А ще вони в’юнкі, хитрі та вміють спокушати.

Прогноз на 05.02-11.02
Щоб уникнути неприємностей, краще балансувати. Важливе місце може мати ситуація, пов’язана із певною жінкою, яка прагне насадити свою волю. Зараз найкраща тактика – цугцванг. Плануйте, аналізуйте та поки що зберігайте спокій.

Особисте життя: на цьому тижні Вужі можуть захотіти дозволити собі ризикнути: завести нове знайомство, сказати те, що їм давно накипіло, зізнатися у своїх почуттях тощо. Ризикуйте, але пам’ятайте про те, що у всього є наслідки!

Рись (10.08-15.09)

Рисі – знавці людських сердець, гарні психологи та чудові друзі. До них тягнуться та прислухаються, їхні поради цінують. Вони здатні швидко вчитися та відкривати нове, мандрувати та постійно розширювати горизонти.

Прогноз на 05.02-11.02
Скоріше за все, тиждень виправдає ваші очікування, якими б вони не були: від планів до передчуттів. Гарний час для будь-яких творчих проявів, особливо в роботі. Якщо відчуваєте бажання перепочити, краще запланувати відпочинок заздалегідь.

Особисте життя: ваші найкращі наміри можуть бути сприйняті іншою людиною із певним холодом. Якщо між вами складні стосунки та раніше вже були суперечки, не дивуйтеся, якщо отримаєте навіть відсіч.

Лелека (16.09-30.10)
Лелеці здавна приписували якості істоти, що приносить чистоту. Так і люди, народжені під цим знаком, приносять із собою гармонію та гарну атмосферу. Вони часто занурюються в питання, пов’язані з духовним розвитком та мають сильний зв’язок із божественним.

Прогноз на 05.02-11.02
Дрібні неприємності вам може принести чоловік, вищий за статусом. Якщо не будете піддаватися на провокації, все обернеться добре. Ближче до вихідних можете відчути натхнення та бажання вирушити в невеличку подорож – чи то у справах, чи то заради відпочинку.

Особисте життя: можливо, на цьому тижні вам доведеться подорожувати разом із коханою людиною або є шанси зав’язати цікаве знайомство в дорозі. Ваш партнер може щось приховувати від вас або просто не ділитися своїми роздумами, бути на думці в самого себе.

Лебідь (31.10-22.11)
Люди-лебеді – порядні та чесні, тому їх важко спокусити чимось, що не відповідає їхнім істинним бажанням. Вони вірні своїм ідеалам та навіть безкомпромісні у слідуванні їм. Це інколи робить їх навіть жорстокими. Проте, якщо зможете прийняти Лебедя – отримаєте вірного друга на все життя.

Прогноз на 05.02-11.02
Вам, можливо, доведеться зіткнутися з чимось новим та невідомим, підкорюючися волі певної людини. Втім, від цього ви матимете скоріше втіху. Гарний час, щоб вирішувати фінансові питання та такі, які пов’язані із покупкою або продажем майна. Прислухайтеся до порад своєї сім’ї.

Особисте життя: тиждень знаковий скоріше для фінансової сфери, ніж для особистого життя. Якщо в планах є сумісні покупки або інші справи, пов’язані з грошима, вони матимуть приємні перспективи. Є ризик дізнатися про вашого партнера неприємну звістку.

Вовк (23.11-29.11)
У житті цим людям допомагає буквально звірячий нюх. Вони свободолюбні, горді, нерідко самовпевнені, але можуть бути відданими та щирими – інколи аж занадто. У ситуації тиску- схильні ухилятися та втікати від джерела небезпеки.

Прогноз на 05.02-11.02
Попри необхідність балансувати в певній ситуації, саме зараз ви можете відчути підтримку та те, що знаходитеся на вірному шляху. Особливо успішними можуть бути справи, пов’язані із будь-яким рухом: зміна роботи, поїздки, переїзди.

Особисте життя: особливих змін та бурхливих подій у сфері особистого життя на цьому тижні, скоріше за все, не варто очікувати. Деяким вовкам захочеться приховати або замовчати від своєї половинки певні думки або подробиці свого життя.

Ворон (30.11-17.12)
Життя цих людей часто пов’язане із загадками, потаємним, містичними переживаннями та пошуком істини. Ворони схильні сприймати усе як гру – проте не думайте, що їхнє ставлення хоч до чогось є несерйозним! Просто вони добре знають, що зайва серйозність ускладнює життя.

Прогноз на 05.02-11.02
Якщо у вас є неприємні відчуття стосовно певної ситуації, краще перестрахуватися, оскільки вони можуть виявитися правдивими. Остерігайтеся дій певної жінки, яка може мати на вас образу та шукати спосіб влаштувати вам неприємність.

Особисте життя: солодкий смак певної любовної пригоди можуть перебити обставини. У цілому – достатньо мирний та спокійний період. Деяких Воронів може здивувати несподівана поява або активність певної людини.

Сокіл (18.12-18.01)
Соколи – люди раптових ідей та цілей, що зненацька заволодівають ними повністю. Навіть якщо омріяну ціль ледве видно за горами, Сокіл не заспокоїться, поки не досягне її. А от чи добра вона – це питання випадку.

Прогноз на 05.02-11.02
Зараз період, коли саме від вас залежить подальший хід подій. Від того, наскільки ви готові прийняти нове, залежить ваш майбутній успіх. Ви також можете розраховувати на підтримку вірного друга або коханої людини.

Особисте життя: самотні Соколи можуть очікувати на цікаві новини або несподівану зустріч. Втім, не варто покладати на неї багато сподівань – зустріч може не отримати продовження. Для більшості Соколів приємний та спокійний період у стосунках.

Вивірка (19.01-15.02)
По своїй натурі вивірки схильні до авантюр, проте, здається, пані Фортуна їх за це і любить. Ерудовані та кмітливі – вони люблять розв’язувати складні задачки, які підкидає життя. А якщо пізнати їх краще, виявиться, що вони більш постійні, ніж здаються на перший погляд.

Прогноз на 05.02-11.02
Поки події не розвиваються так швидко, як би вам того хотілося, скористуйтеся можливістю обернутися назад та перевірити, чи нічого ви не впустили та не забули. Отриманий дохід краще максимально зекономити або відкласти – згодом ці гроші вам знадобляться.

Особисте життя: період прийняття важливих рішень у стосунках; змін та прийнятих обов’язків. Навіть якщо зараз для вас наслідки прийнятих рішень не дуже очевидні, ви можете побачити їх згодом. Ваші погляди на деякі речі можуть зазнати серйозних змін.

Вепр (16.02-11.03)

Вепри весь час перебувають у русі та завжди готові до рішучих дій. Люблять бути лідерами та виборювати першість, проте не завжди можуть оцінити реальний стан речей та ступінь небезпек. За близьких можуть буквально “порвати”.

Прогноз на 05.02-11.02
Це непростий час для більшості Вепрів, коли слід бути надзвичайно обережним як і в стосунках з іншими, так і у фінансових справах. Перевіряйте все тричі, бо небезпека може прийти звідти, де її не чекали. Якщо добре поміркуєте, зможете зрозуміти, звідки чекати на підступ.

Особисте життя: вірогідно, вам захочеться зайняти статичну позицію та відкласти вирішення нагальних проблем, що може дещо затягнути конфлікти та питання. Є ризик провести цей період у підозрах та роздумах, які можуть мати мало спільного з реальністю.

Соловей (12.03-18.04)
Соловей – працьовитий та творчий, а ще несе з собою радість та відчуття свята. На перший погляд він може здатися поверхневим, проте коли ви пізнаєте його краще, ви щиро здивуєтеся відкритій глибині. Але з Соловейком все не так просто – інколи не розумієш, чого від нього очікувати.

Прогноз на 05.02-11.02
Думками вам може захотітися поринати в минуле, а поки що зайняти вичікувальну позицію та дещо закритися від реального світу. Можливо, роблячи це, ви закриваєтеся від важливої інформації, через яку сприймаєте все не таким, яким воно є в реальності.

Особисте життя: пошук нових відчуттів та емоційний голод можуть підштовхнути вас на експерименти в особистому житті. Краще не давати обіцянок, які ви не збираєтеся виконувати, а також не зазіхати на те, що вам не під силу.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.