Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:43:47

У Чернігові відкрили Головну ялинку міста. ФОТО. ВІДЕО

19.12.2017   19:09Агенцiя

У Чернігові 19 грудня, у День Святого Миколая, засяяла новорічними вогнями Головна ялинка міста.

Святкове дійство розпочалося у сквері імені Богдана Хмельницького. Привітати дітей та дорослих чернігівців зі святом прийшли голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Міський голова побажав дітлахам успіхів у школі, щоб усі вчилися тільки на відмінно, щоб батьки хвалили їх за це, нагороджували усілякими подарунками, цікавими поїздками та різними сюрпризами. Також він побажав усім чернігівцям здоров’я, а нашому місту – процвітання, розвитку та перспективного майбутнього, щоб наше місто стало самим прекрасним і квітучим в Україні.

Після привітань керівники міста й області разом із Святим Миколаєм запалили вогні на Головній ялинці міста.

Ялинка Чернігова має висоту 18 метрів і вагу 6 тонн. Цього року вона декорована новою оригінальною ілюмінацією. Також уся центральна площа міста прикрашена живими ялинками та фотозонами. Працює фуд-зона, де ресторатори міста представили свою продукцію.

На сцені також відбулося традиційне оголошення переможців міського конкурсу серед учнів шкіл на кращу новорічну іграшку. Всі вони отримали диплом та подарунок від міського голови.


Прес-служба Чернігівської міської ради

ВІДЕО: Сергій Пріма

 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.