Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:31:04

Гороскоп на наступний тиждень 24-30 липня

23.07.2017   13:46Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень з 24 по 30 липня 2017 року

 Овен (21.03—20.04). Умiння переконувати не тільки залучить інвестиції, а й підніме вас в очах керівництва. У вас з’явиться шанс піднятися по кар’єрних сходах і там надійно закріпитися.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.
 
Телець (21.04—21.05). Проблем вистачатиме, для їх вирішення доведеться залучати і колег, і навіть стороннiх людей. Спільне рішення проблем зблизить вас iз впливовими особами.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Близнюки (22.05—21). Фiнансове становище значно покращиться, варто очікувати збільшення доходів. Можливi дивiденди від торішніх вкладень.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.
 
Рак (22.06—23.07). В основному вашi витрати пiдуть на навчання дітей. У вересні буде велика покупка, швидше за все, це буде автомобіль для роботи або нове обладнання.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Лев (24.07—23.08). Вас порадують удачі в особистому житті та успіхи у справах. Ви скрізь встигатимете i добре працюватимете, тож смiливо плануйте вiдпочинок.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Діва (24.08—23.09). Поступальний розвиток подiй не зможе перешкодити навіть нападкам конкурентів. Цей перiод позитивно позначиться на відносинах iз батьками, дітьми та близькими родичами.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.
 
Терези (24.09—23.10). Можливі стреси, пов’язані з роботою, шукайте можливiсть вiдпочити. Щоб покращити здоров’я, займiться спортивними вправами.
Дні: спр. — 26; неспр. — 29.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Дедалi частiше виникатимуть різні конфлікти, які можуть зіпсувати стосунки з колегами. Причиною цих конфліктів стануть наклепи і плітки. Радимо першими йти на компромiси.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Стрілець (23.11—21.12). Зiрки обiцяють істотнi зміни. Можливо, це буде переїзд або зміна життєвого та соціального статусу. Будьте обережнi у висловлюваннях.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.
 
Козеріг (22.12—20.01). У кар’єрі будуть злети і падіння. Ви впевнені, що вашим справам нічого не загрожує, тому все кидаєте на самоплив. Вирішуючи особисті проблеми, не забувайте про близьких людей.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Водолій (21.01—19.02). Механізм, який до цього злагоджено працював, почне давати збої, конкуренти теж не дрімають. Доброзичливці натякатимуть керівництву, що ви працюєте абияк.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.
 
Риби (20.02—20.03). Ви помітите, що прибутки стали зменшуватися. Щоб виправити ситуацію, потрібно контролювати робочий процес. Не берiть довгострокових кредитiв.
Дні: спр. — 24; неспр. — 28.

Інша версія:

ОВЕН

Подбайте про найближче майбутнє: чим більше зусиль ви докладете, тим легше вам буде згодом упоратися з труднощами. Усуньтеся від з’ясування стосунків з колегами по роботі. Досягти бажаного найлегше вам буде у вихідні.

ТЕЛЕЦЬ

Намагайтеся не бути песимістом. Ініціатива не має бути покарана. Навіть якщо ваші ідеї не приймуть, то старання та амбіції схвалять. Спроба форсувати події успіху не принесе, тож запасіться терпінням. У вихідні важливо стежити за своєю мовою, необережне слово може стати причиною розбрату.

БЛИЗНЮКИ

Від обсягу виконаної роботи залежатиме отримання компенсації, але не забувайте про відпочинок і не працюйте на шкоду здоров’ю. Не варто звинувачувати себе в тому, що погіршилися стосунки з деякими колегами. Настає сприятливий час для тих, хто шукає нову роботу. Вихідні вдалі для вирішення важливих питань.

РАК

Намагайтеся стримувати свої амбіції, інакше ваш авторитет виявиться під загрозою. Прийде гарна звістка, але висока ймовірність того, що вона буде злегка перебільшена. Вас можуть порадувати новими перспективними пропозиціями. У вихідні діти вимагатимуть турботи й пильної уваги, вони будуть то радувати, то засмучувати вас.

ЛЕВ

Ваш успіх залежить від енергійності в справах. Можлива допомога друзів та близьких людей, що неодмінно вас порадує. Намагайтесь уникати розбіжностей: зламане відновити виявиться непросто, краще не ризикувати. Не прагніть відмовитися від минулого, постарайтеся запам’ятати його таким, яким воно було.

ДІВА

Якщо ви всією душею зацікавлені у професійному зростанні, то є сенс звернутися за сприянням до високих заступників. Ваш спокій і миролюбність згладять усі гострі моменти. Небажано вирішувати будь-які фінансові питання, це може призвести до непорозумінь та розбіжностей. У вихідні стежте за тим, щоб ваш тон був рівним і спокійним.

ТЕРЕЗИ

Відійдуть у минуле старі образи та непорозуміння, а проблеми, що накопичились останнім часом, поступово будуть вирішені. Імовірно, налагодите міцні зв’язки з впливовими людьми. Крім авторитету, можете розраховувати й на певну фінансову вигоду в майбутньому. Робота поглинатиме значну частину вашого часу.

СКОРПІОН

Можуть з’явитися нові досягнення у професійній діяльності. Непрості питання будуть вирішуватися без особливих перешкод. Не захоплюйтеся самокритикою, навпаки, себе треба всіляко пропагувати й підбадьорювати. У вихідні в спілкуванні з близькими людьми досягнете вигідного компромісу.

СТРІЛЕЦЬ

Приділяйте пильну увагу роботі. Треба виявляти обачність та обережність як у словах, так і вчинках. Певні зобов’язання можуть змусити вас узятися за незнайому роботу: не переживайте, ви все зробите на вищому рівні. У вихідні будьте обережні, адже будь-яка сказана вами фраза може обернутися проти вас.

КОЗЕРІГ

Уникайте необдуманих вчинків. Уважно спостерігайте за людьми, з якими спілкуєтеся, щоб мати про них правильну думку. Вам доведеться самостійно викручуватися із ситуації, у яку ви втягли близьких. У вихідні подумайте про сенс життя: вам може відкритися нове значення звичних речей.

ВОДОЛІЙ

Ваші бажання одержать підтримку з боку близьких і друзів. Необхідно скористатися нагодою, щоб продемонструвати свої таланти. Фортуна посміхнеться вам у найбільш несподіваний момент, і це обіцяє здійснення давніх, уже майже забутих бажань. Будьте добрішими до близьких, покажіть їм на ділі, як ви їх цінуєте й любите.

РИБИ

Одноманітність цього тижня може вас злегка знудити. Не засмучуйтеся, інакше пропустите посмішку й підморгування фортуни. Намагайтесь якомога більш шанобливо розмовляти з начальством, не слід дозволяти собі ні найменшого натяку на панібратство. Можливо, близькі люди потребуватимуть вашої допомоги.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини