Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:46:44

Літні мовні школи: цікавий відпочинок у поєднанні з корисним навчанням

14.07.2017   12:13Агенцiя

175 літніх мовних шкіл функціонували цьогоріч у червні на базі оздоровчо-відпочинкових закладів області. Протягом двох тижнів майже чотири тисячі дітей спілкувалися англійською, німецькою та французькою мовами. Навчати школярів іноземної мови вчителям допомагали 26 студентів вищих навчальних закладів області.

Крім того, для кращого опанування дітьми іноземної мови до роботи мовних шкіл долучилися 19 волонтерів — носіїв мови, серед яких представники Корпусу Миру США в Україні.

До речі, діяльність мовних шкіл також була спрямована на національно-патріотичне, країнознавче та екологічне виховання їх учасників. Цікавими та пізнавальними для дітей стали круглі столи, рольові ігри, тренінги, дебати, які зацікавлювали до поглибленого вивчення іноземної мови.

Насичена та цікава програма мовних шкіл не залишила байдужим жодного її учасника. Діти із задоволенням поєднували захоплюючий відпочинок з навчанням, бо й заняття, і дозвілля допомогли подолати мовний бар’єр та здобути необхідні навички усного мовлення.


За інформацією Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.