Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:44:51

Триває літня оздоровча кампанія. Вже відпочили більше 49 тисяч дітей області

11.07.2017   09:22Агенцiя

На Чернігівщині цьогоріч планується забезпечити оздоровленням та відпочинком близько 52 тисяч дітей — більше половини від їх загальної кількості. При цьому понад 16 тисяч дітей мають отримати оздоровчі послуги.

За перший місяць літа вже побували в закладах оздоровлення та відпочинку 49 тисяч дітей. Зокрема, оздоровилася майже половина дітей-сиріт та дітей, позбавлених піклування (654 особи), близько 1400 дітей учасників АТО, понад 700 дітей з інвалідністю.

Оздоровчими та відпочинковими послугами також охоплено майже 6 тисяч дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, понад 5,5 тисячі школярів, які перебувають на диспансерному обліку.

Традиційно в червні працювали пришкільні табори з денним перебуванням. До речі, цьогоріч відпочинок дітей забезпечували 462 такі заклади. В них оздоровилося понад 27 тисяч дітей.

Наразі діти оздоровлюються в 22 стаціонарних дитячих закладах оздоровлення та відпочинку області. На кінець червня їх послугами скористалися близько 1500 дітей.

 
За інформацією Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини