Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:52:12

Близько 350 представників з усієї області зібралися на території активної молоді

04.07.2017   08:14Агенцiя

Три дні, починаючи з 29 червня, на території комплексу «Голубі озера», що на Ріпкинщині, працювало наметове містечко «ТАМ» (Територія активної молоді).

Його організатори та учасники зібралися 3 липня на прес-брифінгу, щоб підбити підсумки, поділитися враженнями та презентувати фотозвіт.

– «ТАМ» – це обласний захід, спрямований і на оздоровлення, і на відпочинок, і на саморозвиток кожного учасника. Цьогоріч захід зібрав близько 350 учасників. Серед них: команди райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад, атовці, волонтери та молоді сім’ї, – зазначила директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш. Вона коротко розказала про основні локації наметового містечка, ілюструюючи свої слова фотозвітом, та висловила сподівання, що в наступному році захід стане вже міжнародним.

Голова громадської організації «ЩИТ 41» Альберт Черешко також поділився враженнями від перебувння на «Територія активної молоді» та зауважив, що значна увага при проведенні заходу приділялася військово-патріотичному навчанню. Це і заняття з тактичної медицини, і стрілецької підготовки тощо. До того ж, «ТАМ» – це можливість побачитися з друзями з усієї області, взяти участь у спортивних змаганнях та дізнатися щось нове для себе на тренінгах.

Усі учасники прес-брифінгу відмітили високий рівень організації фестивалю та висловили сподівання, що з кожним роком захід набиратиме все більшої популярності та збиратиме ще більше учасників з усієї України та зарубіжжя.

 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини