Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:10:24

Владислав Атрошенко: умови для відпочинку на міському пляжі будуть для всіх

06.06.2017   08:33

На відкритті реконструйованого міського пляжу «Золотий берег» у Чернігові 3 червня Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко розповів про те, що на цьому міському об’єкті збираються зробити ще:

- Пляж ми будемо розвивати, але незручностей для відпочивальників не виникне, тому що смуга біля річки чіпатися не буде. Роботи почергово вестимуться на території за пішохідною доріжкою. Ми будемо намагатися створити на цьому пляжі умови, наближені до європейських і до кращих світових.

У майбутньому - розробимо проект берегоукріплення, щоб ріка не забирала в нас узбережжя.

На подальше – хочеться залучити все-таки бізнес до управління пляжем. Не хвилюйтеся, все залишиться безкоштовним. Але все ж таки я думаю, що буде більш ефективно, коли на конкурентних засадах буде залучений управлінець, який на себе візьме фінансування певних проектів і буде обслуговувати пляж. (І за стоянку повинні видаватися чеки, це однозначно).

Зараз ми хочемо запросити на конкурсних засадах ентузіастів, які зможуть організувати роботу з дітьми. Куточок поряд зі сценою буде повністю працювати на дітей, щоби сім’ям було зручно. Хто відпочивав у Туреччині, той бачив, як це робиться: батькам спокійно можна лишити дитину на певний час, а потім забрати. І з нею будуть грати, займатися, вона буде щаслива. Я хочу, щоб долучалися студенти, майбутні вчителі початкових класів, дитячих садочків.

Спортивна зона: ми хочемо зробити окрім футбольного поля 4 волейбольних майданчики. Це норма, яка дозволить робити всеукраїнські змагання в з пляжних видів спорту в Чернігові.

Мета – щоби якомога більше людей приїхали до Чернігова й отримали гарні враження про наше прекрасне місто, а потім розповіли про це іншим. Збільшувати потік людей, які відвідують Чернігів з абсолютно різними, проте, хорошими цілями. Ну, а в принципі я хочу, щоби всім було зручно, щоби всі були задоволені – і, повірте, я абсолютно свідомо вам кажу, що у нас є все, щоби на своїй природі, на своїй річці, відпочивати краще і комфортніше, ніж деінде.

Також міський голова розповів, що:
- Футбольне поле на «Золотому березі» робитиметься зі стандартними, хоч і мінімальними, трибунами;
- 2 літніх кафе, які передбачені поблизу від дитячої зони, будуть не капітальними спорудами, а легкими, зі спеціального тенту;
- Зліва від центральної пішохідної алеї зроблять ділянку пляжу, пристосовану для людей з обмеженими можливостями. Відповідно до проекту, там вони зможуть спускатися до води на спеціальному ліфті.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини