Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:21:28

Гороскоп на наступний тиждень з 29 травня до 4 червня

28.05.2017   11:02Агенцiя

Гороскоп на наступний тиждень 29 травня - 4 червня 2017 року для всіх знаків Зодіаку

Овен (21.03—20.04). Потрібно буде повертати борги. Вкладати грошовi кошти і робити великі покупки найкраще у другій половинi тижня. У вихiднi чекайте приємних сюрпризiв.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Телець (21.04—21.05). Тиждень вирізнятиметься підвищеною активністю в усіх напрямах. Це будуть нові знайомства, укладання нових контрактів і нові можливості заявити про себе.
Дні: спр. — 31; неспр. — 2.
 
Близнюки (22.05—21). Рішучість і сміливість вийдуть на перший план. Наполегливість у побудові кар’єри, доброзичливість до своїх близьких стануть ключиком, який відкриє найпотаємніші двері.
Дні: спр. — 31; неспр. — 1.
 
Рак (22.06—23.07). Представникiв творчих професій чекають особливi успiхи. Відкинувши сумніви, ви можете проявити креативне мислення, яке оцiнять за достоїнством. Будьте уважнi з фiнансовими документами.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.
 
Лев (24.07—23.08). Для вас настане чуттєвий і романтичний період у стосунках. Для декого нове знайомство може стати фатальним. Ви ризикуєте потрапити в повну залежність від партнера.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.
 
Діва (24.08—23.09). Розум і мудрість можуть зрадити вас, є ризик піддатися спокусі й зважитися на поганi вчинки. Дуже велика ймовірність, що такий інцидент набуде розголосу.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Терези (24.09—23.10). У сімейних відносинах спостерігатимуться тиша й спокiй, досить рідко доходитиме до дрібних сварок. Причинами таких сварок буде бажання контролювати свою другу половинку.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Чекайте прориву i небувалої ефективності, яка пошириться і на вашу професійну діяльність. Наполегливiсть і нахабство з’єднаються з працьовитістю, і це принесе несподiванi результати.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.
 
Стрілець (23.11—21.12). Розпочатий проект має стати прибутковим, ви зможете зібрати навколо вдалої ідеї однодумців. Ті, хто працює у великому колективі, зможуть покращити фiнансове становище, поміняти посаду або роботу на високооплачувану.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.
 
Козеріг (22.12—20.01). Із фінансами буде сутужно. Доведеться віддавати борги, іноді навіть чужi, і багато витрачати. Крім цього, ви багатьом допомагатимете матеріально.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.
 
Водолій (21.01—19.02). Можлива втрата великої суми грошей. Не погоджуйтеся вкладати гроші в проекти, якщо вони викликають хоч найменший сумнів. Незабаром настане фінансова стабільність.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.
 
Риби (20.02—20.03). Цей перiод буде важливим, відповідальним і досить продуктивним. У вашому життi вiдбудеться багато змін, тож вам вибирати — залишити собі трохи минулого чи спрямувати помисли у світле майбутнє.
Дні: спр. — 4; неспр. — немає.

Інша версія:

ОВЕН

Не забувайте про розумну обережність. Маленький безлад піде вам тільки на користь, якщо ви спрямуєте свої емоції в позитивне русло. Сприятливий час для звернення до начальства з проханнями. У вихідні постарайтеся прийти до єдиної думки з близькими людьми.

ТЕЛЕЦЬ

Довідаєтеся багато нового про свою роботу. Намагайтеся не міняти нічого навколо, перечекайте бурю, що насувається, інакше можете просто налякати колег, і всі на вас коситимуться. У вихідні будьте лояльні до рідних і близьких.

БЛИЗНЮКИ

Якщо захочете, будете сильними та непохитними, а ваша працездатність ґрунтовно підвищиться. Намагайтеся не базікати зайвого, щоб не пошкодувати про це згодом. У вихідні уникайте відкритого протистояння, інакше нічим хорошим це не закінчиться.

РАК

Необхідно все продумати та серйозно підготуватися до рішучого кидка вперед. Постарайтеся дослухатися й почути вимоги керівництва, тоді службові справи підуть на лад. У вихідні можливі розбіжності з дітьми, потрібно знайти спільну точку зору для виходу з ситуації, яка склалася.

ЛЕВ

Ваша активність буде трохи обмежена з об’єктивних причин. Не пливіть проти течії, саме така тактика може привести до найкращого результату. У вихідні будьте обережні: імовірне надходження навмисно перекрученої інформації.

ДІВА

Успіх на роботі багато в чому залежатиме від вашої рішучості та організаторських здібностей. Постарайтесь уникнути неприємної розмови з начальством. Крім роботи, не забувайте про дім та накопичення побутових проблем. Бажано більше часу й уваги приділяти дітям.

ТЕРЕЗИ

Можливі дрібні неприємності на роботі. З легкістю впораєтеся з будь-яким складним завданням, якщо не станете відволікатися по дрібницях. У вихідні багато ваших знайомих захочуть провести з вами час, доведеться продемонструвати неабияку дипломатичну майстерність, щоб ніхто не залишився скривдженим.

СКОРПІОН

У жодному разі не сидіть склавши руки – вам потрібно багато чого встигнути. Необхідно виявляти обережність та уважність під час виконання будь-якої справи. Намагайтеся не перенапружуватися на роботі, інакше накопичену втому можете вилити на родичів або друзів, а це зайве.

СТРІЛЕЦЬ

Бажано не приймати швидких рішень. Можуть виникнути напружені стосунки в діловій сфері. З одного боку, вам треба побоюватись обману, а з іншого – конфліктів з начальством та колегами. Вихідні будуть сповнені несподіванок і неприємних сюрпризів, тож вам знадобиться максимум уваги.

КОЗЕРІГ

Багато життєвих питань вирішиться спокійно та без напруги. Атмосфера навколо гармонізується і принесе вам заспокоєння. Слід ретельно перевіряти інформацію, щоб уникнути помилок та перекручувань. Можете розраховувати на допомогу друзів. У вихідні звільніть час для відпочинку й розваг.

ВОДОЛІЙ

Використайте свою комунікабельність та інтуїцію. Перш ніж що-небудь зробити, необхідно все продумати до дрібниць. Родичам може знадобитися ваша допомога, візьміть на себе посильне навантаження. У вихідні бажано відпочити на тлі зелені: спілкування зі світом природи допоможе заповнити витрачені сили та енергію.

РИБИ

Імовірні успіхи та професійний зліт. Багато наболілих проблем на роботі вирішаться спокійно, навіть з деякою легкістю. Опирайтеся на свій досвід, здатність прораховувати події та приймати стратегічно вірні рішення – імпровізації будуть приречені на провал. У вихідні займіться домашніми справами.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини