Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:36:04

Готуємося до пляжного сезону. 10 вправ для ідеального тіла

07.05.2017   10:51Агенцiя

Скоро настане час відпусток, пляжів, відкритих сарафанів, коротких спідниць та купальників. Хочеться виглядати як дівчина з обкладинки, правда?

На щастя, немає нічого неможливого в цьому світі.

Вправи з нашої сьогоднішньої добірки допоможуть вам відчути себе у відмінній формі вже через два-три тижні.

Для більшого ефекту ми рекомендуємо дотримуватися принципів здорового харчування, і тоді ви вже точно будете найрозкішнішою дівчиною на будь-якому пляжі.



ДЛЯ ВСЬОГО ТІЛА:
1. Планка на ліктях



Ляжте на живіт. Упріться в підлогу передпліччями і пальцями ніг. Підніміть корпус, перенісши вагу тіла на лікті та ступні. Зробіть десять глибоких і повільних вдихів і видихів. Опустіться на підлогу. Повторіть вправу 2-3 рази.

2. Бокова планка



Ляжте на лівий бік, упріться в підлогу передпліччям лівої руки і бічною стороною лівої ступні, ноги щільно притиснуті один до одного. Підійміть корпус так, щоб ваша фігура утворювали ніби трикутник по відношенню до підлоги. Зробіть десять вдихів-видихів, опустіться на підлогу. Потім виконайте те ж саме на правому боці. Повторіть вправу 2-3 рази для кожної сторони тіла.

3. Метелик (одночасний підйом рук і ніг з положення лежачи на животі)



Ляжте на живіт, ноги на ширині плечей, руки витягніть вперед. На вдиху потягніться всім тілом, на видиху підійміть вгору одночасно ноги та руки, потім поверніться у вихідне положення. Повторіть вправу 10 разів повільно, а потім 10 разів швидко.

ДЛЯ РУК  І ГРУДЕЙ:
4. Віджимання на колінах



Ляжте на живіт, ноги зігніть в колінах, руками упріться в підлогу на рівні грудей, пальці спрямовані вперед, лікті - в сторони. Підійміть корпус, впираючись колінами у підлогу. Тримаючи корпус прямо, нахиліться грудьми до підлоги, не лягаючи на неї. Повторіть вправу 10 разів повільно, а потім 10 разів швидко з меншою амплітудою.

5. Зворотні віджимання



Сядьте на підлогу, руки відведіть назад. Впираючись у підлогу ступнями ніг і руками, підійміть корпус вгору. Згинаючи руки в ліктях, опустіть сідниці вниз, не торкаючись підлоги, потім підійміть вгору. Повторіть вправу 10 разів повільно і 10 разів швидко з меншою амплітудою.

ДЛЯ ПРЕСА :
6. Обертання ногами



Ляжте на спину, руки покладіть під попу, прямі ноги зведіть разом і підійміть вгору. Зробіть 10 обертів  ногами в одну сторону, потім в іншу. Опустіть ноги на підлогу, а потім зробіть 20 швидких погойдувань ногами вгору-вниз з невеликою амплітудою.

7. Підйом сідниць з планки

 

Прийміть позу планки з упором на передпліччя. Підійміть сідниці вгору, потім поверніться у вихідне положення. Повторіть вправу 20 разів.

8. Скручування



Ляжте на підлогу, руки зчепіть за головою в замок, лікті спрямовані в сторони, ноги підійміть вгору і зігніть в колінах під кутом 90 градусів. Підійміть голову, а потім тягніться вперед по черзі лівим і правим ліктем. Повторіть вправу повільно 20 разів, після чого поставте ноги на підлогу і виконайте 20 швидких підйомів голови і плечей вперед.

ДЛЯ НІГ:
9. Махи ногами з напівприсіду



Візьміть стілець і поставте його збоку від себе. Тримаючись правою рукою за спинку стільця, відставте назад ліву ногу і трохи присядьте. Зробіть мах лівою ногою вперед і вгору, потім поверніть ногу в початкове положення. Повторіть вправу 20 разів для кожної ноги.

10. Бокові підйоми ніг



Ляжте на правий бік, праву руку покладіть під голову, ліва рука впирається у підлогу на рівні грудей. Зігніть ліву ногу в коліні і підтягніть її до живота. Права нога пряма, носок витягнутий. Підіймайте праву ногу вгору 10 разів повільно і 10 разів швидко. Потім повторіть вправу, підтягнувши носок на себе. Переверніться на лівий бік і виконайте цю ж вправи для лівої ноги.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини