Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:30:11

Юних чернігівців запрошують гуртки та клуби за місцем проживання

30.01.2017   10:18

Діти різного віку, які відвідують у Чернігові гуртки та клуби за місцем проживання КЗ ПНЗ «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради, проводять дозвілля цікаво й різноманітно. Їм пропонуються не тільки гуртки та секції за інтересами, а й масові заходи, ігротеки, екскурсії, тощо.

Наприклад, минулого тижня для вихованців центру педагоги влаштували військово-патріотичну екскурсію до 169-го Навчального Центру «Десна» Сухопутних військ ЗСУ. Адреса екскурсії обрана не випадково - адже вона відбулася 21 січня, напередодні Дня Соборності України. Діти ознайомилися з військовою історією навчального центру та побували в музеї Слави.

Цікавим моментом була змога виконання практичних стрільб на навчальних тренажерах зі стрілецької зброї. Екскурсія також передбачала огляд основних зразків техніки та озброєння Збройних Сил України. Окрім того, вихованці відвідали казарми, побачили побут солдатів строкової служби. Під час екскурсії дітям розповіли про героїв, які віддали своє життя, захищаючи територіальну цілісність України. Ця військово-патріотична екскурсія стала черговим кроком у формуванні почуття патріотизму, любові до свого народу, виховання громадянських почуттів і свідомості.

 Загалом чернігівські діти, які відвідують заняття в клубах за місцем проживання, взяли участь у комплексі заходів, присвячених відзначенню Дня Соборності України. Для кожної вікової категорії вихованців були проведені: пізнавально-виховні заняття «Моя Україна», «З Україною в серці» та «Нас єднає стяг державний», акція «Синьо-жовті», пізнавально-розважальна програма «З любов’ю до України»,


Довідково:

Комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради, підпорядкований Управлінню у справах сім’ї молоді та спорту Чернігівської міської ради, об’єднує в собі 21 дитячо-підлітковий клуб різного напрямку роботи. Директор Центру – В’ячеслав Давидов, методист– Дмитро Верич.

Зайняття у клубах - безкоштовне.

Вся інформація про заходи опубліковується на сайті http://dozvillya.edukit.cn.ua/ .

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.