Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:26:05

Гороскоп на наступний тиждень 23-29 січня

22.01.2017   12:36Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Ви гідно зможете оцінити дружбу та підтримку впливових покровителів. А невдовзi й самі станете пiдтримувати iнших людей. Ваш досвiд стане в пригодi бага­тьом колегам i друзям.
Дні: спр. — 29; неспр. — немає.

 Телець (21.04—21.05). Декому з вас доведеться змiнити мiсце проживання. Друзi та близькi допоможуть вирiшити бiльшiсть проблем. Вiльний час придiлiть фiзичним вправам.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

 Близнюки (22.05—21). Вам потрібно буде взяти на себе чималу відповідальність за чужi турботи. На цьому тижнi вас порадують перші плоди вашої діяльності, прийде загальний успіх і визнання.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

 Рак (22.06—23.07). Виникнуть деякі проблеми з родиною. А з діловими партнерами, навпаки, вiдносини значно покращаться. Уникайте сумнiвних оборудок.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

 Лев (24.07—23.08).
Може намітитися криза у сімейних питаннях. Розумним посередником між вами і сім’єю стануть друзi. Саме вони допоможуть подолати проблеми цього періоду.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

 Діва (24.08—23.09). Ваша репутація опиниться під загрозою. Можливі суперечки та конфліктні ситуації. Однак не піддавайтеся панiцi та не йдіть на поводу у пліткарів.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

 Терези (24.09—23.10). Приймайте виважені, мудрі рішення. Займіться справами дітей, візьміть участь у їхньому житті, розділіть їхнi турботи та радощі. Можливі зміни в роботі й у коханні.
Дні: спр. — 29; неспр. — немає.

 Скорпіон (24.10—22.11). На допомогу прийдуть друзі, їхню підтримку ви вiдчуватимете постiйно. До кiнця тижня можуть виникнути фінансові втрати та непередбачені витрати.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

 Стрілець (23.11—21.12).
Цей тиждень являє собою нову хвилю сімейних негараздів і суспільних проблем. Близькi стануть на ваш бік, а от начальство, навпаки, шукатиме недолiки у вашiй роботi.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

 Козеріг (22.12—20.01). У цей час ви не контролюватимете ситуацію. Не варто за будь-яку ціну бути лiдером, адже це може обернутися проти вас.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

 Водолій (21.01—19.02). Це перiод втрат і змін не на вашу користь. Можливi витрати, крадіжки, втрати через незалежнi від вас обставини. Також доведеться вiддавати борги.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

 Риби (20.02—20.03). Цей тиждень може порадувати отриманням спадщини, новими заробітками. І це лише вдалий початок низки тих подій, які активно входитимуть у ваше життя.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Інша версія:

ОВЕН

Уміння слухати й чути подарує вам успіх і непереможність. Якщо нагромадилося достатньо передумов, то ви зможете вдало поміняти вид діяльності. З начальством краще не сперечатися. Важливу роль у вашому житті відіграють родичі, вони допоможуть вам вирішити багато проблем.

ТЕЛЕЦЬ

Намагайтеся не витрачати даремно дорогоцінний час. Усе задумане може здійснитися, якщо ви будете спокійно та наполегливо продовжувати свою справу. Спрямуйте всю свою енергію в одне русло. Почуття такту й чарівність дозволять вам віртуозно впоратися з поставленими завданнями.

БЛИЗНЮКИ

Ваші можливості розширяться. Але якщо ви не уповноважені приймати рішення, то висловіть свої ідеї начальству – до ваших порад неодмінно дослухаються. Тільки не перевантажуйте себе зайвою роботою, вона від вас не втече. Подумайте краще про духовне вдосконалення.

РАК

На вас чекає багато зустрічей, новин, поїздок по справах. Ваш настрій значно покращиться, тонус підніметься, сил відчутно додасться. Не упустіть удачу, що сама йде до вас у руки. У ділових та особистих питаннях довіртеся інтуїції, а не розрахункам.

ЛЕВ

У ділових питаннях більше покладайтеся на інтуїцію, тому що логіка навряд чи приведе вас до потрібних результатів. Не варто робити безвідповідальних вчинків, навіть таких, які здаються вам дрібницями.

ДІВА

Аби не пропустити шанс, необхідно виявити ініціативу. Згадайте про старих друзів, можливо, їм потрібна ваша допомога. Постарайтеся зробити все від вас залежне: вони дуже на вас розраховують. Дітям може стати в пригоді ваша порада, не відмахуйтеся від їхніх прохань.

ТЕРЕЗИ

У вас може виникнути безліч турбот і дрібних проблем. Чим більше безкорисливої підтримки ви надасте нужденним, тим позитивнішими будуть зміни у вашому житті. До досягнення бажаного результату залишається зовсім небагато. Вихідні вам краще провести з родиною.

СКОРПІОН

Можуть відбутися неймовірні події, які змінять ваше світосприйняття. Спробуйте поглянути на свої дії об’єктивно, правильна оцінка дозволить уникнути складних ситуацій. Робота стане цікавішою та прибутковішою. Вихідні обіцяють вам удачу, докладені зусилля принесуть бажаний результат.

СТРІЛЕЦЬ

Зосередьтеся на роботі, щоб уникнути неприємностей, вам необхідні зібраність та увага. Будьте терплячіші до незначних недоліків інших, адже ваші постійні причіпки по дрібницях можуть дістати кого завгодно. У вихідні друзі допоможуть упоратися з проблемами, що нагромадилися.

КОЗЕРІГ

Ваша сила у відкритості та доброзичливості, тоді і нерви будуть цілі, і справи підуть на лад. Щоб успішно реалізувати задуми, необхідно зберігати їх у таємниці. Відкриється спрямована проти вас інтрига, тож через таємних недоброзичливців і заздрісників доведеться змінити свої дії.

ВОДОЛІЙ

Швидше за все, удасться реалізувати давні плани. З’явиться можливість виявити себе в новій справі, яка невдовзі принесе додатковий прибуток. Вихідні будуть присвячені упорядкуванню невідкладних домашніх справ. Будьте уважні та обережні.

РИБИ

Не так давно ви прийняли важливе рішення, і воно вже встигло вплинути на ваші ділові можливості. Дійте спонтанно, залежно від сформованих обставин. У вихідні, щоб не провокувати конфліктів з близькими людьми, потрібно приборкати свою впертість.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини