Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:36:17

Гороскоп на 2017 рік: що віщує рік Вогняного Півня

25.12.2016   21:26Агенцiя

З наближенням Нового року, хочеться дізнатися, що чекає нас у наступному році. Наш гороскоп на 2017 рік допоможе як можна краще підготуватися до змін у житті.

Отже, що ж віщує рік Вогняного Півня , для всіх знаків китайського гороскопу не тільки в любовному, але і в особистісному і професійному плані.

За даними китайського гороскопу 2017-й рік - рік Вогняного (Червоного) Півня. Він вступить в силу з 28 січня 2017 року.

Що приносить удачу в рік Півня?

Щасливі числа в рік Півня, є 5, 7 і 8. Дні удачі для народжених під знаком Півня будуть 4-го і 26-го числа кожного місячного місяця по китайському літочисленням.
 

Як зробити так, щоб у 2017 році наші мрії і прагнення реалізувалися?

У рік Півня потрібно носити золотистий, коричневий і жовтий або комбінацію з трьох кольорів для успіху і процвітання. У вашому будинку повинні стояти свіжі квіти, особливо гладіолуси або целозія (петушинний гребінь).

Найбільш щасливий місяць китайського місячного календаря буде другий, п'ятий та 11-й.

Чого слід уникати в рік Вогняного Півня?

У рік Півня необхідно уникати надлишку червоного кольору у всіх його формах.

Цифри, які в будь-якій формі принесе вам ускладнення або невдачу є 1, 3 і 9. Уникайте їх. Не плануйте дальніх поїздок в східному напрямку. Найгірші місяці в рік Півня - це 3-й, 8-й і 12-й місяці китайського місячного календаря. А привернути удачу допоможуть обряди на щастя на 2017 рік Півня .

Які можливості для кар'єри в рік Півня?

У рік Півня всім, хто народився під цим знаком краще вибрати заняття, які їм принесуть задоволення. Півень - трудоголік, тому в цьому році більше часу приділіть кар'єрі.

У рік Півня, успіх чекає на тих, хто працює у сфері ресторанного господарства, журналістики, написанні книг, подорожі з робочою метою, стоматології, військової служби, а також буде успішною поліцейська робота.

Варто довідатися, які знаки зодіаку чекає любов успіх і гроші в 2017 році .

Рік Півня обіцяє всім знакам хороше здоров'я і полегшення хронічних захворювань. Тим не менш, бажано уважно ставитися до тіла і не випробовувати себе на міцність.

Що чекати в рік Півня на любовному фронті?

Час, енергію та зусилля, які ви виділяли на розвиток кар'єри, в цьому році віднімуть любовні переживання. Але для багатьох знаків зодіаку, цей рік допоможе створити міцні стосунки.

Любовна сумісність людей, народжених у рік Півня.

Півні можуть бути видатними партнерами, до тих пір, як вони хочуть. Коли вони відчувають, що їх партнер - відданий, здатні перевернути світ, щоб зробити його щасливим. Якщо, проте, не отримують таке ставлення від нього, то стають некерованими в любові.

Найкращі любовні комбінації Півня зі Змією і Биком. Найгірші з Пацюком, Кроликом, Конем і Свинею.

У 2017 році пощастить в першу чергу тим, хто народився в під заступництвом Червоного Вогненного Півня. Адже саме він буде правити долями людей в наступному році. Однак рік буде успішним і для тих, хто покаже свою працьовитість, творче начало і підприємливість.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини