Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:18:48

У Чернігові готуються до Дня міста + Програма заходів

12.09.2016   17:24Агенцiя

У Чернігові незабаром розпочнуться загальноміські заходи з нагоди відзначення Дня міста Чернігова, - повідомляє прес-служба міської ради.

Як повідомила начальник управління культури міської ради Олена Савченко, вже затверджено попередню програму святкових заходів, які пройдуть з 16 по 25 вересня. Серед основних - покладання квітів до Братської могили у сквері ім. М. М. Попудренка та до Меморіалу Слави на Болдиній горі, які відбудуться 21 вересня о 10 годині.

Цього ж дня у міському Палаці культури о 17 годині до Дня міста та 73-ї річниці визволення Чернігова від нацистських загарбників пройде концертна програма за участю творчих колективів нашого міста.

23 вересня на Алеї Героїв відбудеться концерт учнів шкіл естетичного виховання «В твоє майбутнє віримо, Україно», Шостий міжнародний фестиваль-конкурс хореографічного і вокального мистецтва «Яскрава країна» – в Чернігові – 2016». Крім того, турецький військовий оркестр біля Катерининської церкви проведе свій флешмоб. Відбудуться також показові виступи одеського муніципального духового оркестру та інших військових духових оркестрів.

24 вересня о 17 годині розпочнеться концертна програма «Чернігів рідне місто моє». Цього дня очікуються виступи Олега Вінника та Тіни Кароль.

Всі зміни в програмі заходів, які можуть відбутися, обов’язково будуть опубліковуватись на офіційному сайті Чернігівської міської ради.

Програма заходів до Дня міста

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини