Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:46:21

У Чернігові відкрито новий дитячий майданчик

30.08.2016   11:15

29 серпня у Чернігові урочисто відкрили новий дитячий ігровий майданчик по вул. Чайковського, 5.

Загалом це п’ятий майданчик із встановлених цього року за кошти міського бюджету в рамках виконання міської Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на 2016 – 2017 роки. Програма має на меті забезпечення дітей міста за місцем їх проживання обладнаними місцями для безпечного активного відпочинку, фізичного та соціального розвитку.

З нагоди відкриття майданчика для мешканців мікрорайону влаштували дитяче свято. Для дітей була представлена розважальна програма, працювали аніматори, проводились цікаві змагання та конкурси. Всіх учасників пригощали солодощами.

Урочистості з нагоди відкриття дитячого майданчика відвідали Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, його заступник Сергій Фесенко, представники управління ЖКГ, інших структурних підрозділів міської ради. Вони поспілкувалися з жителями мікрорайону, які мали можливість напряму звернутись до відповідальних осіб з найбільш гострими питаннями, які турбують жителів мікрорайону. Міський голова дав доручення щодо ретельного вивчення та вирішення цих питань.

Вітаючи  жителів мікрорайону з відкриттям дитячого майданчика, міський голова зазначив, що їх спорудження відбувається наразі за кошти міського бюджету, тож в них є частка внеску всіх жителів міста. Міський голова також повідомив, що загалом у місті заплановано відкрити 15 ігрових дитячих та 15 спортивних майданчиків. 

Як вже повідомлялося раніше, на виконання Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків з міського бюджету у поточному році буде виділено 1,5 млн грн на дитячі майданчики і 1 млн грн – на спортивні. Загальний обсяг фінансування на два роки - 4 786,4 тис. грн.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.