Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 13:19:52

Оновлений пляж "Золотий берег" офіційно відкрито

02.07.2016   11:12Агенцiя

1 липня Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, його заступники та керівники структурних підрозділів міської ради взяли участь в урочистому відкритті оновленого міського пляжу «Золотий берег».

На початку заходу для всіх відпочиваючих – дорослих та дітей, працювали різноманітні локації, де проводились концертна програма за участю виконавців та творчих колективів міста, показові виступи волейбольних та футбольних команд, спортивні змагання для стронгменів, для дітей працювали аніматори, проводились «веселі старти».

Міський голова Владислав Атрошенко щиро привітав всіх присутніх та зазначив, що весь комплекс робіт з реконструкції та благоустрою зони пляжу, заміна технічного обладнання, зроблені для громади нашого міста, для забезпечення комфорту та безпеки відпочиваючих. «Відтепер пляж матиме все необхідне для повноцінного цивілізованого відпочинку чернігівців та гостей міста», - сказав Владислав Атрошенко.

Міський голова також вручив відзнаки переможцям спортивних змагань стронгменів, а всім відвідувачам пляжу побажав міцного здоров’я, бадьорості духу, гарного настрою та приємного відпочинку.

Після урочистої частини відбулось продовження концертної програми.
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини