Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:09:07

У Чернігові урочисто відкрито туристичний сезон. ФОТО

16.04.2016   19:51

16 квітня, у Чернігові в урочистій атмосфері відкрили туристичний сезон. У дводенній програмі заходів передбачено багато цікавих заходів як для дорослих, так і для дітей.

Урочисте відкриття відбулось на території національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній»за участю голови Чернігівської облдержадміністрації Валерія Куліча та Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка.

На території біля Катерининської церквидля всіх відвідувачів працює козацьке містечко зі збереженням всіх традицій козацького народу. Крім того, передбачено виступ кінного театру, приготування смачного українського кулешу та шоу лучників.

На Красній площі пройшли лижоролерні перегони та майстер-класи, організовані фестиваль вуличної їжі та сцена, на якій виступають творчі колективи міста. А ввечері заплановано неймовірне масштабне та яскраве фаєр-шоу.

На Алеї героївчернігівці поринуть в атмосферу вуличної музики та вуличних танців, для відвідувачів організована туристична виставка та ярмарок «Містечко майстрів». Чернігівці та гості міста дізнаються багато цікавого про туристичний та творчий потенціал міста Чернігова.

Святкові заходи продовжаться 17 квітня.

У Чернігівському обласному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка відбудеться 8-ий всеукраїнський хореографічний фестиваль «Нове покоління» за участю близько 1500 учасників, 70-80 колективів з 10 областей України.

На Красній площі відбудеться «Неймовірне шоу квадрациклів», показові виступи та встановлення рекорду України за участю знаменитих українських стронгменівВасиля Вірастюка й Сергія Конюшка, а також багато іншого.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.