Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:39:37

Гороскоп на наступний тиждень 4-10 квітня

03.04.2016   11:15Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Утримайтеся вiд масових прогулянок, щоб уникнути небажаних конфлiктiв. Наприкiнцi тижня доля здивує вас.
Дні: спр. — 4; неспр. — 9.

Телець (21.04—21.05). На цьому тижнi ви проявите лiдерськi якостi, зможете органiзувати будь-якi урочистостi. Ближче до вихiдних займiться благоустроєм житла.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Близнюки (22.05—21.06). Незалежно вiд обставин ви опинитеся в центрi уваги. Ви намагатиметеся допомогти всiм, але не поспiшайте давати поради.
Дні: спр. — 6; неспр. — 10.

Рак (22.06—23.07). Головне — приємна компанiя. Саме приємне спiлкування допоможе вашому емоцiйному стану. Бажано нiкуди не виїжджати.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Лев (24.07—23.08). Незважаючи на напружений час, ви зможете багато встигнути. І як не дивно, отримаєте вiд цього неабияке задоволення.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Діва (24.08—23.09). Пiд час органiзацiї заходiв не iгноруйте технiку безпеки. Якщо комусь iз друзiв знадобиться ваша допомога — не вiдмовляйте.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.

Терези (24.09—23.10). Вихiднi ви проведете в колi близьких. Це краще, нiж гучна вечiрка з малознайомими людьми. Чекайте приємних сюрпризiв.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Скорпіон (24.10—22.11). Можливо, доведеться скоригувати плани, вiдмовитися вiд заздалегiдь запланованого. Але доля компенсує це приємними подiями.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Стрілець (23.11—21.12). Вiльний час придiлiть спiлкуванню з новими людьми i давнiми друзями. Ви ще раз впевнитися, що iстина народжується у суперечках.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Козеріг (22.12—20.01). У вас буде чимало шансiв, щоб упевнитися, що людина — коваль свого щастя. Тож проявляйтеся себе — удача супроводжуватиме вас.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Водолій (21.01—19.02). Не радимо вам втручатися у життя оточуючих i давати поради. Але дарувати свiту оптимiзм — ваше завдання.
Дні: спр. — 10; неспр. — немає.

Риби (20.02—20.03). Наприкiнцi тижня у вас з’явиться бажання порадувати близьких. Можете влаштувати для них вечiрку i приготувати улюбленi страви.
Дні: спр. — 6; неспр. — 9.

Інша версія:

Овен. Ваша працездатність суттєво підвищиться. Намагайтеся не базікати зайво, щоб згодом не шкодувати про це. Може знадобитися максимум зібраності й уважності. У вихідні рекомендується уникати відкритого протистояння з будь-ким, нічим хорошим це не закінчиться.

Телець. Ви будете неймовірно щасливі, і будь-які можливі спроби перешкодити вам не увінчаються успіхом, а лише подвоять популярність вашої персони. Можуть виникнути проблеми, пов’язані з гострою нестачею часу. Переговори з начальством повинні принести гарний результат.

Близнюки. Бажано ретельно планувати всі свої справи. Імовірна реалізація оригінальних проектів, тільки не забудьте покликати на допомогу ваші активність та інтуїцію. Удасться врегулювати всі проблеми, що з’являться в цей час, головне не квапити події. Якщо у вашому домі панувало безладдя, то воно у вихідні воно закінчиться.

Рак. Відчуєте приплив сил, що сприятиме гарній працездатності. Незважаючи на необхідність інтенсивної роботи, знайте міру – ваші близькі, та й ви самі можете постраждати від прагнення віддавати робочому процесу весь вільний час.

Лев.
Не вплутуйтеся навіть у найпростіші авантюри, залишайтеся уважними й обережними. Можливо, доведеться терміново опановувати нові знання та навички. Намагайтесятеся розраховувати свої сили об’єктивно і не переоцінювати власних можливостей.

Діва. У вашій долі настає сприятливий час для позитивних змін. Можете розраховувати на удачу в тих справах, де необхідно виявити ініціативу, рішучість і напористість. Матеріальне становище потихеньку стабілізується. У вихідні на вас може зійти натхнення, що спонукатиме вас до облаштування власного житла.

Терези. Спокій і витримка можуть знадобитися вам. Не варто всерйоз сприймати слова колег по роботі. Намагайтесь обійтися без зайвих обіцянок. Найкраще діяти самостійно, але при цьому уникати різких життєвих змін. Не потрапляйте на очі начальству.

Скорпіон. Не дозволяйте втягувати себе в чужі проблеми, спробуйте більш розумно впорядкувати своє життя. При спілкуванні з колегами по роботі будьте обережні, а тим більше в бесідах з начальством. У вихідні не рекомендується укладати будь-які угоди – через їхню ризикованість шанс на успіх може дорівнювати нулю.

Стрілець. Сприятлива смуга для вас не закінчиться, тож ви зможете вирішити досить важкі завдання. Саме час насолодитися плодами своєї діяльності. Намагайтеся не піддаватися суєті, ви й так усе встигнете. Будьте обачні зі словами. Вихідні постарайтеся присвятити собі.

Козеріг. Для втілення в життя своїх ідей вам обов’язково знадобиться допомога однодумців. Дослухайтеся до інтуїції, це дозволить уникнути багатьох помилок і наблизить до здійснення вашого заповітного бажання. У вихідні намагайтеся не вступати в суперечки з родичами.

Водолій. Можливо, хтось звернеться до вас за порадою. Люди, які знаходяться поряд, можуть знайти у вашій особі справжнього друга, а от начальство з незрозумілої причини, імовірно, виявиться чимось невдоволене.

Риби. Можливо доведеться займатися кількома справами одночасно, але результати цієї праці порадують вас уже наступного тижня. Свої плани краще не афішувати, а вживати необхідних заходів до їхнього втілення в життя. Не уникайте можливості провести час удома.

Джерело: karpatskijobjektiv.com, umoloda.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.