Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:54:58

Гороскоп на наступний тиждень 15-21 лютого

14.02.2016   11:17Агенцiя

Весь тиждень Місяць буде перебувати у фазі росту, це відмінний час для будь-яких починань, особливо пов'язаних з творчою роботою і пошуком нових джерел доходу.

Вівторок - вдалий день для візиту до керівництва і презентації своїх ідей. На п'ятницю призначайте романтичні побачення, даруйте подарунки коханим, ласуйте смачною їжею.

Неділя - вдалий день для відвідування салону краси.


Овен (21.03—20.04). Не намагайтеся дiяти не за правилами, це не призведе нi до чого хорошого. У робочих питаннях не варто брати на себе зайвий тягар.
Дні: спр. — 15; неспр. — 18.

Телець (21.04—21.05). Ви вiдчуєте, наскiльки тiсно взаємопов’язанi з оточуючими. Багато залежатиме вiд вашого налаштування на колективну працю.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Близнюки (22.05—21.06). На роботi доведеться розбиратися з багатьма чужими питаннями i закiнчувати те, що почали ранiше.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Рак (22.06—23.07). Ви безпомилково визначитеся, як поводитися у складних ситуацiях. Сюрпризiв i непередбачуваних життєвих поворотiв буде достатньо.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Лев (24.07—23.08). Тиждень буде доволi складним, а можливо, й доленосним. Особливу увагу придiлiть подiям i новинам. У вас з’явиться шанс здiйснити давню мрiю.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Діва (24.08—23.09). Схоже, для вас основнi справи на цьому тижнi вирiшуватимуться за принципом «очi бояться, а руки роблять». Не пасуйте перед важкими завданнями.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Терези (24.09—23.10). Вам доведеться повернутися до забутих справ, можлива фiнансова перевiрка. Пам’ятайте, що будь-якi рiшення матимуть наслiдки.
Дні: спр. — 18; неспр. — 21.

Скорпіон (24.10—22.11). Не забувайте про данi обiцянки. У вiдповiдальних справах, на жаль, доводиться розраховувати тiльки на себе.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Стрілець (23.11—21.12). Усе таємне рано чи пiзно стає явним. Тому в розмовах будьте стриманi. Уникайте сумнiвних пропозицiй.
Дні: спр. — 15; неспр. — 20.

Козеріг (22.12—20.01). Зараз не кращий час для поїздок чи оформлення документiв. Якщо не вдасться вiдкласти реалiзацiю планiв, будьте максимально уважнi.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Водолій (21.01—19.02). У вас з’явиться багато факторiв, якi вiдволiкатимуть. Сконцентруйтеся на тому, що треба зробити в першу чергу.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Риби (20.02—20.03). Будьте готовi до того, що ви виконуватимете чужу роботу. Розцiнюйте це як можливiсть проявити себе.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Інша версія:

Овни, зірки забезпечили вам чудовий настрій і допомогу у всіх справах на весь тиждень. Скористайтеся цим! Зараз вдалий час, щоб розібратися з грошовими питаннями, отримати роботу своєї мрії і домогтися взаємності людини, в яку ви давно закохані. Очікуються також подарунки і сюрпризи від дітей.

У центрі уваги Тельців цього тижня будуть відносини з колегами, керівництвом і всіма тими, хто старший за віком або посадою. Бажано відмовитися від ініціатив в тих питаннях, які лежать поза зоною вашої компетенції. Це стосується і роботи, і особистого життя. Станьте на деякий час стороннім спостерігачем.

Близнюки. До п'ятниці ні з ким не будьте відверті, нікому не розповідайте про своє особисте життя, не діліться планами. Інакше можете стати об'єктом пліток з боку найближчих людей або знайомих. На вихідних усі заборони знімаються, і настає час здійснення бажань. Сміливо мрійте в цей період.

Ракам гороскоп на тиждень радить звернути увагу на власне здоров'я. Виключіть фізичні навантаження, йдіть від усього, що засмучує і порушує душевний комфорт. Найменші відхилення від звичного способу життя негативно позначаться на самопочутті. Психологічну допомогу і підтримку у всіх починаннях нададуть рідні люди.

Лев. У народжених під знаком Лева головні події цього тижня розгорнуться на роботі. Вам дається повна свобода дій у всьому, за що б ви не взялися. Все, чого бажаєте, виповниться. Постарайтеся грамотно розпорядитися цим даром. Не бажайте дуже багато і враховуйте інтерес тих, хто знаходиться поруч.

Діва. Доленосних змін не очікується, але те, що станеться в ці дні, змусить вас задуматися. Причиною стане несподіване зізнання коханої людини або вчинок дитини. У цей період непогано задуматися, чи не занадто ви захопилися власними інтересами і чи не забули про близьких.

Терези. Очікується творчий у всіх сенсах період. Ви буквально будете купатися в любові рідних людей, коханих, друзів і подруг. І все це допоможе вам успішно впоратися з важкими задачами, які доведеться вирішувати на роботі. Молодим дівчатам зірки обіцяють романтичне знайомство.

Скорпіон. Енергії буде багато, і щоб відчувати себе у відмінній формі, її обов'язково потрібно використовувати за призначенням. Добре б зайнятися вирішенням сімейних питань, які відкладалися до кращих часів. А у вільних жінок є відмінний шанс остаточно і безповоротно втратити свою свободу.

Стрілець. Постарайтеся жити тут і зараз. Нічого не плануйте на цей тиждень, оскільки плани можуть часто змінюватися з незалежних від вас причин. Попереду багато поїздок як з особистих, так і робочих справах. Тільки не забувайте відпочивати! Побалуйте себе спа-процедурами і новою зачіскою.

Козеріг. На порядку денному грошові питання. Підійдіть до їх вирішення вдумливо і серйозно. Бажано скоротити витрати на розваги і утриматися від спонтанних покупок. Гроші можуть стати каменем спотикання у стосунках з коханими. Для збереження миру краще взагалі не торкатися цієї теми.

Водолій. Успіх у всіх сферах життя зараз багато в чому залежить від вашої активності. Тому дійте! Не бійтеся помилитися і потрапити повз ціль. Дотримуйтеся принципу: спроба - не катування. Відмінний час, щоб показати себе у всій красі - і на роботі, і в любові. Не соромтеся відкрито проявляти свої почуття.

Риби. Г
рандіозних робочих планів не будуйте, тримайте безпечну дистанцію у відносинах з коханими і друзями. До 20 лютого для багатьох людей ви станете непомітними, і вони, самі того не бажаючи, можуть вас образити. Найкраще в цей час зайнятися собою, своїм фізичним і душевним здоров'ям.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини