Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:42:06

Гороскоп на наступний тиждень 14-20 грудня

13.12.2015   10:26Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Зiрки рекомендують внести деякi змiни до своєї зовнiшностi. Вiдвiдання салону i новi речi принесуть чимале задоволення.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Телець (21.04—21.05). З новими знайомствами у вас з’являться новi зобов’язання. Органiзацiя i планування дiй допоможуть уникнути плутанини у справах.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Близнюки (22.05—21.06). Доля поставить вас перед вибором. Головне — не розгубитися i зробити правильнi кроки. До кiнця тижня ви вирiшите домашнi проблеми.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Рак (22.06—23.07). Новини вiд друзiв будуть не тiльки приємними, а й корисними. Варто обмежити себе в солодкому, оскiльки є загроза вашому здоров’ю.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Лев (24.07—23.08). Тиждень буде насиченим, але накопиченi справи треба вирiшувати по мiрi можливостi. Нервову систему допоможуть покращити фiзичнi вправи.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Діва (24.08—23.09). Фортуна дуже схильна до вас. Виграшi, сюрпризи i подарунки так i посиплються на вас. Можливi пропозицiї, якi дадуть додатковi прибутки.
Дні: спр. — 14; неспр. — 17.

Терези (24.09—23.10). Вашi успiхи будуть пов’язанi зi службовими поїздками. Чим активнiше ви проявлятимете себе на роботi, тим швидше досягнете бажаного успiху.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Скорпіон (24.10—22.11). Настав перiод, коли вже неможливо вiдкладати накопиченi справи. Старi та новi обов’язки нависнуть над вами дамокловим мечем.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Стрілець (23.11—21.12). На вас чекають приємнi зустрiчi, вiд яких ви матимете користь на майбутнє. Якщо ви не зможете комусь допомогти, то краще вiдмовитися вiд цiєї затiї.
Дні: спр. — 20; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). Час, проведений iз близькими та друзями, додасть енергiї. Це стане поштовхом до реалiзацiї прихованим талантiв.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Водолій (21.01—19.02). Дружнi стосунки переростуть у кохання. Ви зможете нарештi реалiзувати свої можливостi. Ближче до вихiдних чекайте гостей.
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Риби (20.02—20.03). Найважливiшi справи на роботi краще запланувати на першу половину тижня. Домашнi клопоти займуть увесь вiльний час.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Інша версія:

ОВНИ, якщо вас штурмуватимуть негаразди, терзаючи душу, сприйміть це смиренно. Ви заручник кармічних обставин, що посіяли раніш, те й пожинаєте. І ніхто тут не винен, ні роботодавці, ні колеги, близькі, рідні. Вмивайтеся сльозами покаяння та очищайтеся і активно працюйте на службі.

ТЕЛЬЦІ, ви ходите в нелюбах, бракує шлюбного шастя?.. Якщо це так, значить не користуєтеся благодатним Небесним потенціалом, що транслюється через ваше серце для оточення. Ваше завдання -- любити всіх, сіяти добро, вселяти радість, наснажувати тих, хто занепав духом.

БЛИЗНЯТА,
захищаючи з останніх сил, завойовані карєрні позиції, що руйнуються на очах, ви будете накопичувать стресові токсини, виснажитеся і захворієте. Від високих покровителів ніякої користі, хіба що завдяки завзятій працелюбності, підтримці рідних «амортизуєте» ситуації, де прокручуються кармічні сюжети минулого.

РАКИ,
смуга важких випробувань, де бажання йдуть врозріз з можливостями фінішує. Знайдіть в собі сили визнати, що програли, підведіть риску під минулим, зітхніть з полегшенням, попереду -- масштабні діла, що сприятимуть духовній еволюції. З оптимізмом дивіться в майбутнє, віра в себе окриляє

ЛЕВИ, доленосний вектор пролягає через сферу «хочу»-«треба». Як задовольнити бажання і виконати вимоги реальності?.. Хоч розірвись надвоє. Обережно лавіруйте, ставлячи власні інтереси на чільне місце, «прогинатися» під чужі запити не слід, вам визначено предусім реалізувати власні задуми, користуючись чужими ресурсами.

ДІВИ
мають блискучі шанси скрізь добитися плідних результатів. Харизма сяє, сприяючи колоссальному особистому впливу на людей, ситуації. Якщо опинилися в центрі конфлікту, беріть ініціативу в руки і сміливо дійте, рвіть те, що гальмує. Але знайте, відповідальність за зроблені кроки ляже на вас!

ТЕРЕЗИ, сили фонтанують, однак не пріть навпростець, прислухайтеся до інтуїції, то найкращий порадник там, де слід реалізувати намічені плани, заробити грошей. На роботі прокручуються кармічні сценарії, виринають із минулого неробки, постарайтеся навести тут лад, покладаючись на довірених осіб, конфіденційну інформацію.

СКОРПІОНИ, завдяки магіі чарівності, ви будете впливати на людей, як удав на кролика. Окрім шефа, тут ваш гіпноз матиме негативний ефект, і змусити його підкорятися вашим вимогам не вдасться, тільки роздраконите повелителя. Ваше щастя в дружбі, будуйте дружні стосунки з людьми на практичних засадах і спільніх інтересах.

СТРІЛЬЦІ, демарш самоствердження у розпалі, ви яскрава, владна особистість, але не передайте куті меду диктатоським ентузіазмом, нашкодите справам, підірвете імідж. Саме джин амбіцій несе шкоду там, де слід приймати важливі рішення, що кардинально впливають на чужі долі, йдіть на благодійні жертви!

КОЗОРОГИ,
від самостійного плавання жодної користі, впоратися з труднощами допоможуть друзі, родичі, впливові фігури, котрих зацікавлять ваші ідеї. Поряд зявляться давні знайомі з діловими пропозиціями, але не робіть на них ставку. То відпрацьована тема, а їх доля послала для усунення, допущених раніш промахів.

ВОДОЛІЇ, доля поставила вас в залежність від інших. Це серйозний іспит для Его. Хочете жити в злагоді та достатку, забудьте про себе. Йдіть на поступки, жертвуйте інтересами, відмовляйтеся від бажань. Вдасться ощасливити інших, тоді вкладені ресурси повернуться бумерангом.

РИБИ, сягнули пікової вершини, до якої прямували рік. Як поєднати в собі духовне і земне, аби не звалитися вниз і вийти на новий еволюційний виток розвитку?.. Змініть себе, приборкавши планку запитів, і неодмінно будьте в парі, тільки опираючись на досвідчених партнерів, які мають командувати вами вдасться само реалізуватися. Про «Я» забудьте, тільки «Ми»!

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини