Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:54:55

Чернігів готується до Дня міста

10.09.2015   08:11

9 вересня у Чернігівській міській раді під головуванням заступника міського голови-керуючого справами виконкому Станіслава Віхрова відбулося засідання оргкомітету з питань святкування Дня міста.

У його роботі взяли участь керівники відповідних структурних підрозділів міської ради.

Згідно з загальним порядком проведення святкових заходів, з яким присутніх ознайомив начальник управління культури міської ради Юрій Ткач, урочистості проходитимуть у місті з 15 по 27 вересня.

Він зазначив, що для жителів та гостей міста готується насичена програма заходів, серед яких: «Марш єдності»  -  урочиста хода від Красної площі до Меморіалу Слави, яка символізує єднання чернігівців навколо ідеї розвитку міста.

19-20 вересня на Алеї Героїв проходитиме виставка-ярмарок підприємств Чернігівщини.

Заступник міського голови дав доручення всім відповідним структурам вжити необхідних заходів для забезпечення високого рівня проведення свята. Особливу увагу він звернув на встановлення державної символіки, впорядкування пам'ятників, прибирання території та прикрашення міста, а також, забезпечення належного правопорядку під час святкування у обласному центрі.  

Станіслав Віхров повідомив, що у святкові дні очікується багато гостей, зокрема: міст-побратимів та міст України, з якими Чернігів підтримує партнерські стосунки. "Ми повинні добре попрацювати, щоб для чернігівців та гостей міста святкові заходи були масштабними та яскравими, а місто виглядало охайним та привітним".

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини