Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 06:46:37

Гороскоп на наступний тиждень, 7 - 13 вересня

06.09.2015   10:11Агенцiя

Події цього і наступного тижня, у зв'язку із затемненням Сонця 13 вересня, розгортаються за визначеним сценарієм і контролю не піддаються. Глобально міняти щось з власної ініціативи вже пізно, ваш поїзд пішов. Змиріться, нічого нового не розпочинайте, тільки розтратите дорогоцінні ресурси. Все, що нині відбувається, є ниминучим і зумовлено кармічно. Пожинаєте зароблені раніше плоди: хто позитивні, а хто негативні. Робіть висновки.

Овен (21.03—20.04). Важливу роль вiдiграватимуть давнi знайомi. У четвер-п’ятницю не розкривайте свої карти стороннiм. Вихiднi проведiть у душевнiй компанiї.
Дні: спр. — 7; неспр. — 12.

Телець (21.04—21.05). Прислухайтеся до iнтуїцiї i не лiнуйтеся творчо пiдходити до роботи. Те, що ви колись зробили для iнших, повернеться вам сторицею.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Близнюки (22.05—21.06). Не берiться одночасно за декiлька справ, iнакше щось обов’язково проґавите. У серединi тижня будьте уважнi у службових питаннях, не виключенi iнтриги.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.

Рак (22.06—23.07). Подiї, якi вiдбудуться в серединi тижня, можуть суттєво вплинути на ваш авторитет. У вихiднi займiться шопiнгом i наведенням ладу в оселi.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Лев (24.07—23.08). Налаштуйтеся на серйозний лад, на цьому тижнi вам доведеться мобiлiзувати всi сили на вирiшення проблем, щоб надалi уникнути непередбачуваних ситуацiй.
Дні: спр. — 12; неспр. — немає.

Діва (24.08—23.09). Не намагайтеся зараз вирiшувати серйознi завдання — приймiть усе, як є. На роботi на вас покладуть додатковi обов’язки.
Дні: спр. — 8; неспр. — 11.

Терези (24.09—23.10). На цьому тижнi доведеться вiдвойовувати свої позицiї вдома i показати, що ваше слово має бути останнiм. Не намагайтеся активно впливати на подiї.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Скорпіон (24.10—22.11). Бiльшiсть ваших таємниць можуть викрити, що не зовсiм вам сподобається. Не робiть рiзких рухiв, бiльше покладайтеся на логiку i тверезий розрахунок.
Дні: спр. — 7; неспр. — 11.

Стрілець (23.11—21.12). Навiть якщо видається, що вiд вас вимагають бiльшого, доведеться пiдставити своє плече допомоги колегам або знайомим. До вихiдних наберiться позитиву.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Козеріг (22.12—20.01). Займiться справами, якi почали ранiше, не поспiшайте планувати нiчого нового. Наприкiнцi тижня ви станете об’єктом плiток, тож будьте уважнi.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Водолій (21.01—19.02). Ви постанете перед дилемою: дiяти згiдно з особистими принципами або поступитися ними. Вихiднi принесуть приємнi емоцiї.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Риби (20.02—20.03). Для вас майбутнiй тиждень стане уроком здорового егоїзму, проявiть турботу про себе та власнi iнтереси. Вихiднi проведiть у сiмейному колi.
Дні: спр. — 8; неспр. — 13.

Інша версія:

ОВНИ, на службі гряде «перезавантаження», роботи прибавиться одночасно зі стресовими навантаженнями, що входять в підвищений чинник ризику для здоров'я. В лідери не рвіться, кожен цвіркун має знати свій припічок! Працюйте, щоб не сісти на фінансову мілину. Віддушина є, це кохання з благовірними, сексуальний потяг посилиться тож є шанс зцементувати союз інтимними насолодами.

ТЕЛЬЦІ, кохання в рідних стінах принесе найбільше насолоди. Любовне полум'я у серці запалає з новою силою, обранець зміниться на краще, отже вас очікує подвійне свято перемоги від того, що досягли бажаного завдяки особистим невтомним виховним діям, що «зліпили» під себе -- то і отримали, віддайте йому кермо правління і неодмінно знайдіть спільне захоплення, яке вас поріднить.

БЛИЗНЮКИ еталон благословенної домашньої берегині, несіть вахту під рідним дахом, тримайте руку на сімейному пульсі, упорядковуйте побут, оздоровлюйте психологічну родову ауру, інвестуйте все, чим багаті в рідні пенати. Цим закладете собі на майбутнє добротний тил. Розважальних тусовок теж не стороніться, романтичний потенціал б’є через вінця і має неодмінно знайти вихід на „сцені”, де ваш донжуанський талант розкриється сповна. Обмежтеся тонізуючими легкими захопленнями.

РАКИ, в сфері контактів трансформаційні зміни, відсійте зерна від куколю, і майте справу тільки з практичними досвідченими людьми. Домовляйтеся, втілюйте ідеї, укладайте угоди з компаньйонами з, властивою вам, скрупульозністю, діловою кмітливістю. Кар’єрне Его приборкайте, бо це шкодить сердечним справам, що є першочерговими. Зрештою все, що вам треба доля пошле.

ЛЕВИ популярні, оповиті флюїдами чарівності, реалізація сокровенних бажань йде інтенсивним темпом. Джерела прибутків щедро зафонтанують завдяки прибутковим замовленням і високим діловим якостям. Поділіться отриманими благами з оточенням, через вас Бог дає іншим людям, а за скнарість будете покарані. Дбайте за сім’ю, несіть достойно цей важкий хрест.

ДІВИ, нині маг, що володіє владними чарами над людьми, яким важко протистояти, тільки підкоритися! Час перегорнути успішну новаторську сторінку в своєму існуванні, дебютуйте, сміливо програмуйте нові проекти, на шляху бажань бути найкращими, найуспішнішими, любимими -- шлагбаум відкритий!

ТЕРЕЗИ, візьміть тайм –аут, законспіруйтеся і сховайтеся подалі від людської суєти, прислухаючись до сигналів інтуїції, її голос священний і допоможе змоделювати майбутнє. Вискочок, що прагнуть публічності жде фіаско, лукавий ловить в гріховні тенета базік, брехунів, хвальків, що стануть об’єктом ганьби та осуджень.

СКОРПІОНИ, на таємному фронті остерігайтеся спокусливих зловживань, нічого не сховаєте, навіть в помислах дотримуйтеся чистоти. Адже погана думка породжує негативні емоції, які матеріалізуться в гріховні дії. Високих покровителів знайдете в колі друзів, дружні зв’язки --транслятор щастя і удачі. Робіть ставку на неформальне лідерство і упроваджуйте намічені задуми, сил предостатньо, професійний потенціал в фазі кульмінації.

У СТРІЛЬЦІВ на шляху глобальних проектів запущено процес перезавантаження», життєва ціль (кар’єрні, фахові орієнтири) буде відкоригована в найбільш успішному напрямку, де верховодить фортуна. Доля справедливо воздасть призи невтомним трударям, творчим митцям, що кардинально вплине на свідомість, зробить духовно зрілішим, мудрішим. Рекламуйте вчасно здобутки, таланти, вам є чим похвалитися.

КОЗОРОГАМ відведено роль вчителя та прагматичного наставника, що чудово розуміється на життєвих премудростях, вміє поєднати теорію з практикою, що сприятиме завоюванню високого авторитету в соціумі. Сміливо демонструйте на публіці все, чим можна похвалитися та надихнути людей на нові звершення!

ВОДОЛІЇ, чужі серця та гаманці до ваших послуг, але не всім, а тільки тим, хто донині був порядним і зумів довести власну відданість партнерам (діловим, шлюбним). Це тест на ваш стиль буття і духовну зрілість. На дармові жести не розраховуйте, тільки по заслугах. Претензій не пред’являйте, на чиєму возі їхати, того й волю виконувати.

РИБИ, потрібні всі, готові розчинитися в чужих проблемах. Охоче підставляйте всім братське плече, і не прогавте за альтруїстичним клопотом особисте щастя! В союзі ви дві половинки одного цілого, зцементованого взаємною Любов’ю. Однак кермо шлюбного судна слід віддати в руки партнера, він набагато сильніший, впливовіший, і здатний вивести його в успішне русло, де є спільна мета, гармонія захоплень та інтересів, що підтримує життя у високому тонусі.

Астролог Любов ШЕХМАТОВА

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини