Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:24:03

На водноспортивній базі відбулися різноманітні оздоровчі заходи

10.08.2015   09:55

Протягом декількох тижнів обласний осередок НОК України разом з міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», дирекцією та вихованцями КДЮСШ №1 управління освіти міської ради, провели на водноспортивній базі різноманітні оздоровчі заходи.

Поштовхом для цього стали олімпійські дні на березі Десни для обдарованої учнівської молоді Чернігівщини, де кращі юні історики, знавці іноземних мов з різних куточків нашого краю з великим задоволенням змагалися на човнах «Дракон», пізнавали ази пляжного волейболу, взяли участь у веселих естафетах. Кульмінацією кожного заходу стали перетягування канату та смачний фірмовий обід від організаторів змагань у польових умовах.

Наступними учасниками своєрідних днів здоров’я стали діти з особливими потребами, які змагалися та відпочивали разом зі своїми батьками та вихователями. Особливістю цих заходів стали підняття державного прапору та внесення олімпійського вогню, спілкування впродовж дня з провідними олімпійцями Андрієм Дериземлею, Ніною Лемеш та Ольгою Коробкою.

5 серпня в олімпійському дні, що проходив за аналогічною програмою, активну участь взяли вихованці дитячого оздоровчого табору «Барвінок» для дітей сиріт. Діти протягом двох годин під керівництвом Сергія Романчука опановували техніку веслування на екзотичних «Драконах», разом з волонтерами та працівниками міського центру «Спорт для всіх» зварили куліш, і з неймовірним азартом перетягували канат.

Черговий оздоровчий захід приурочений «проблемним» підліткам і носитиме назву «Відповідальність починається з мене». До речі, одним з організаторів заходу є їх «вихователі» - представники органів внутрішніх справ.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини