Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:48:22

Чернігівські діти, за ініціативи Сергія Березенка, відпочиватимуть у серці Дністровського каньйону

21.07.2015   16:29

Чергова група чернігівських дітей у складі 60 осіб цими вихідними, за ініціативи Сергія Березенка, поїхала на захоплюючий двотижневий відпочинок до табору «Перлина Придністров’я», що знаходиться у Івано-Франківській області.

Серед відпочивальників - переважно діти з родин учасників АТО, обдаровані діти, члени багатодітних сімей та діти-інваліди. Табір «Перлина Придністров`я» розташований в чарівній місцині на березі річки Дністер поблизу села Михальче (Городенківський район), в самому серці Дністровського каньйону. Неповторності і унікальності цьому куточку надають мальовничі ландшафти, круті скелясті береги, густий могутній ліс, унікальні травертинові скелі... Корпуси табору з однієї сторони омивають води Дністра, з інших трьох - чудовий мішаний ліс. На юних чернігівців чекає дуже насичена програма відпочинку. У таборі є 15 різноманітних гуртків і секцій, серед яких: “Умілі ручки", "Перукарочка", "Влучний стрілець" "Бісероплетіння", "Великий теніс", "Вишивка стрічками", "Футбол", "У ритмі танцю", "Тістопластика", "Юний риболов", "Волейбол" та інші. Також діти розважатимуться щоденними дискотеками, сплавами по Дністру на плавзасобах, різноманітними  екскурсіями, тощо.

Задоволені можливістю відпочинку як самі діти, так і їхні батьки.

Я служу у батальйоні «Чернігів», - розповів нам Сергій, який відправив до табору доньку Аліну. – Нам зателефонували, запропонували поїхати. Ми погодились, швидко оформили документи. Сподіваюсь донька дуже гарно проведе час у таборі, - наголосив чоловік.

-         Я їду  з чудовим настроєм. Дуже сильно втішився, коли дізнався що є путівка до табору, дуже хотілося відпочити. Я живу з бабусею, тому навряд чи поїхав би на відпочинок, якби не ця путівка – зайвих коштів у нас немає, - розповів Роман.

Нагадаємо, що Сергій Березенко продовжує опікуватися оздоровленням чернігівських дітей. За його ініціативи малеча вже побувала у таборах на Волині, у Карпатах, на Київщині.  Сьогодні є мета оздоровити 600 дітей з Чернігова, - пояснює Сергій Березенко.

Сана Бойко

PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини