Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:51:26

Сергій Березенко продовжує займатися благоустроєм Чернігова

13.07.2015   16:14Агенцiя

Чернігівці поступово починають звикати, що проблеми, покладені на місцеву владу, вирішують інші.

Мешканців міста вже навіть не дивує, а навпаки тішить те, що Сергій Березенко приділяє велику увагу благоустрою Чернігова. Адже за його ініціативи ремонтуються тротуари, з’являються нові лавочки та сміттєві баки, завозиться пісок в пісочниці дитячих садків та інших закладів, а ще з’являються дитячі майданчики, які милують око та радують не лише дітей, а їх батьків.

Зокрема нещодавно у нашому місті за ініціативи Сергія Березенка з’явилися два нові дитячі майданчики на вулицях Шевченка, 108 та Одинцова, 1. За гарною традицією, відкриття нового місця для розваг та відпочинку дітей перетворилося на прекрасне та тривале свято. Малечу розважали аніматори, які вигадували різноманітні конкурси та нагороджували переможців солодкими подарунками: морозивом та іншими солодощами. Ну а той факт, що для того аби спуститися з гірки чи покататися на гойдалці треба було вистояти чергу, свідчить – чернігівцям, особливо малечі, така ініціатива Сергія Березенка дуже подобається.

-    Це вже, здається, дев’ятий дитячий майданчик, який ми відкриваємо разом з чернігівцями. Люди збирають підписи, звертаються до нас за допомогою і ми, звісно, реагуємо відповідним чином. Разом обговорюємо де побудувати, як все це має виглядати і так далі, - пояснив Сергій Березенко. За його словами, відкриття дитячих майданчиків – чудовий приклад співпраці громади міста з кандидатами в депутати, яка дозволяє зробити наше місто трішечки кращим.  – Це не останній майданчик, який ми побудуємо разом з жителями міста. Ми повинні ставити перед собою максимальні цілі та досягати їх, - наголосив Сергій Березенко.

Дуже задоволені новими майданчиками діти. – Я радий, що біля нашого дому побудували майданчик, дякую за це, - розповів нам   школяр Володя. – Діти веселяться, катаються, розважаються – усі дуже задоволені. Такої ж думки про майданчик й Іра.  – Я взяла участь у майстер-класі, зробила своїми руками собачку, рибку, подарую їх батькам на згадку. Тут дуже класно: новий майданчик, морозиво, солодка вата, конкурси, майстер-класи. Я дуже щаслива, -  посміхаючись додає вона.

Раді відкриттю нових майданчиків і батьки. – Я дуже задоволена, - ділиться емоціями Олеся. – У мене двоє дітей, щоб погуляти з ними доводилося іти кілька кварталів. А тепер ми це можемо робити у своєму дворі. І від дому недалеко, і цікаво можна провести час. Я, як мама, дуже вдячна Сергію Березенку за майданчик.

-    Ми дуже довго хотіли мати такий майданчик, чекали його, вже і не сподівалися. Але завдяки Сергію Березенку він у нас тепер є. Он моя дитина гасає по майданчику – не можу докликатися, - розповіла нам Ольга.

Нагадаємо, що це вже восьмий та дев’ятий майданчики, які з’явилися у Чернігові за ініціативи Сергія Березенка. Раніше було відкрито сім дитячих майданчиків: на території Березового гаю, в Центрі для реабілітації дітей-інвалідів «Відродження», на просп. Миру 255, Савчука 3, вул. Мстиславська 43, просп. Перемоги 145, Рокосовського 41.     

Сана Бойко
PR

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини