Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:33:17

Гороскоп на наступний тиждень, 6 - 12 липня

05.07.2015   10:04Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На вас чекає удача в особистих справах i на роботi. Сприятливий перiод для пiдвищення професiйного рiвня.
Дні: спр. — 9; неспр. — 12.

Телець (21.04—21.05). Запланованi справи ви вирiшуватимете доволi повiльно. Можливо, у такий спосiб доля намагається показати вам правильний шлях у життi.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Близнюки (22.05—21.06). Не варто боротися з обставинами, краще розберiться з попереднiми справами i проведiть роботу над помилками.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Рак (22.06—23.07). Настав момент позбутися iлюзiй. Визначтеся, чого вам не вистачає. Займiться чимось незвичним для себе.
Дні: спр. — 6; неспр. — 9.

Лев (24.07—23.08). Попереду насичений тиждень, незалежно вiд того, чи будете ви у вiдпустцi, чи натхненно працюватимете.
Дні: спр. — 12; неспр. — немає.

Діва (24.08—23.09). Уникайте крайнощiв, не прагнiть максимальних результатiв як на вiдпочинку, так i на роботi. Краще пiти на компромiс, нiж доводити нiсенiтницю.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Терези (24.09—23.10). Ви шукатимете не тiльки свої, а й чужi помилки. Допоможiть порадою оточуючим. Наприкiнцi тижня бiльшiсть ваших планiв стануть реальними.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Скорпіон (24.10—22.11). У вас склалося враження, що все стало з нiг на голову. Проявiть наполегливiсть i терпiння, а результати не змусять себе чекати.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Стрілець (23.11—21.12). Власнi iнтереси треба вiдсунути на другий план, щоб не проґавити щось важливе. У роботi орiєнтуйтеся на спiвробiтництво.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Козеріг (22.12—20.01). Не опирайтеся обставинам, саме скромна тактика буде найуспiшнiшою. Це стосується службових та особистих моментiв.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.

Водолій (21.01—19.02). У вирiшеннi дiлових питань вам допоможуть давнi зв’язки. Важливi заходи плануйте заздалегiдь.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Риби (20.02—20.03). Настав час змiн. Зокрема це стосується стосункiв iз близькими. Знайдiть вiльний час для зустрiчей iз батьками.
Дні: спр. — 9; неспр. — 12.

Інша версія:


ОВНАМ доведеться трудитися на благо родини (виховувати дітей, опікуватися батьками), демонструючи себе взірцевим сім’янином та подружнім супутником. Конфронтації зась! Щиро любіть всіх, не переходьте нікому дороги.

ТЕЛЬЦІ «проживають» кармічні сюжети, все таємне випливає на поверхню, іноді шокуючи. Більше спілкуйтеся, будьте в курсі всіх новин, отримуючи нову інформацію, не поспішайте з остаточними висновками, бо не зможете правильно відфільтрувати істину від брехні.

БЛИЗНЮКИ, бажання і можливості — мінне поле, де слід рухатися обережно, розумно, враховуючи всі плюси і мінуси обставин. Контролюйте пристрасне «хочу» — шанси для задоволення апетитів обмежені, не пред’являйте партнерам фінансових претензій.

Презентабельні РАКИ в екзальтованому стані, емоції киплять, серце не «дружить з головою», що створює довкола наелектризовану атмосферу. Збалансуйте свій внутрішній світ, це запорука особистого щастя і сімейного благополуччя.

ЛЕВИ, пеленгуйте позивні організму, щоб вчасно зреагувати на щонайменші збої фізіологічних ритмів, вчасно відпочивайте. Для успіху в соціумі будь-які формальності слід звести до мінімуму. Йти в пориві ентузіазму на ризик, не обдумавши наслідки дій, передусім в професійній сфері, протипоказано.

ДІВИ, корекція майбутнього під диктовку заповітних бажань тимчасово відміняється... Щоб не підмочити ділову репутацію, дбайте про імідж професіонала, беріться за високооплачувану роботу, де ви компетентні, досвідчені, всебічно поінформовані, як фахівець.

ТЕРЕЗИ сягнули кар’єрного піку завдяки високому професіоналізму. Однак давні конкуренти в повній готовності до бою, спуску не дають. Домовляйтеся полюбовно, оптимальний варіант — подружитися, і змусьте їх дати «задній хід» та пропустити вас вперед.

СКОРПІОНИ в зеніті професійної слави і кар’єрного злету. Маючи на фоні колег привілеї у шефа, беріться за улюблені заняття і трудіться з творчим покликанням, а механічна праця заради заробітків не бажана, вимотуватиме сили, підірве здоров’я.

СТРІЛЬЦІ, якщо вами керує любов за розрахунком, приготуйтеся до розчарувань. Не задурманюйте фліртами на стороні нікому голову, а налаштуйте сердечну ліру на серйозні взаємини зі шлюбними супутниками.

КОЗЕРОГИ, бунтарство під рідним дахом протипоказано, рідні є вашими спонсорами. Прагніть до компромісу, то ваш найліпший друг, з дрібних поступок складається крупний виграш.

ВОДОЛІЇ, як фахівець широкого профілю, ви сягнули досконалості, однак підвищення в посаді до 19 вересня гальмується. Не рвіться вгору, а терпляче працюйте, беріться за ліві підробітки. Обмеження кар’єрного росту є кармічним іспитом. Радо діліться досвідом, служіть та допомагайте достойним людям.

РИБИ, егоїстичним апетитам зась! Потурання власним примхам — це динаміт, що може рвонути, поруйнувавши сердечні мости. Свічка кохання палахкотить, не дайте їй згаснути! Збалансуйте «хочу» і «треба», егоїстів, що переплутали «дай» і «на», очікує «дефолт» в любовній сфері.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини