Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:55:33

Розпочалася перша зміна у таборі "Дружба"

24.06.2015   15:29

Урочисте відкриття першої зміни відбулося у таборі "Дружба", що має статусвідокремленого структурного підрозділу – відділення дитячого оздоровлення санаторного типу Чернігівської міської лікарні № 1.

Зі святом колектив і дітей привітали Чернігівський міський голова Олександр Соколов, начальник управління охорони здоров'я міської ради Юрій Бойко та головний лікар міської лікарні №1 Андрій Жиденко.

Зокрема, міський голова зазначив, що у таборі сьогодні створені усі умови для повноцінного відпочинку й оздоровлення дітей. Він побажав юним чернігівцям яскравих вражень від літа, нових друзів, зміцніти та підрости, щоб впевнено повернутися до школи. Спілкуючись із журналістами, О.Соколов зауважив, що Чернігів – чи не єдине місто в Україні, де збережено заклад такого типу, що пропонує безкоштовне оздоровлення для дітей. Цього року у таборі "Дружба" відпочинуть та покращать здоров'я 540 дітей (три зміни по 180 дітей), на фінансування табору з міського бюджету виділено близько 1,5 млн грн.

Під час урочистого відкриття зміни кожен із шести загонів презентував свою назву та девіз, діти внесли прапор "Дружби" та виконали свій гімн, а ще представили гостям концертну програму.

За словами А.Жиденка, під час відпочинку у таборі "Дружба" маленькі чернігівці забезпечені збалансованим п’ятиразовим харчуванням (вартість 65 грн на день), отримують лікувальні або профілактичні процедури. У відділенні створені всі необхідні умови для оздоровлення – басейн, масаж, комплекс методів фізичної реабілітації. Крім якісного оздоровлення, дітям пропонується змістовна розважальна програма, спортивні та культурно-масові розваги: спортивні ігри (у таборі є баскетбольне, волейбольне та футбольне поля), ігри на дитячих майданчиках, різноманітні конкурси, концерти і дискотеки.

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей