Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:34:57

У парку "Березовий гай" знову лунають радісні дитячі голоси

02.06.2015   22:18Агенцiя

Жителі Чернігова у захваті: один з улюблених парків містян – «Березовий гай» отримав нове життя. Тут знову лунає дитячий сміх, ллється море радості та позитивних емоцій.

Раніше у цьому місці щодня гуляли мами з дітками, відпочивали, розважались. Потім усе це занепало. Але не надовго. До Дня захисту дітей у «Березовому гаю» не тільки побудували новий дитячий майданчик, але й реконструювали скульптури, з якими грались ще наші батьки. Парк, наче відродився з небуття.

Чернівці не могли знехтувати таку подію. Відкриття майданчика перетворилося на незабутнє свято, яке відвідали понад три тисячі чернігівців. Взагалі, цього дня у «Березовому гаю» панувала святкова, родинна, затишна атмосфера. Клоуни, аніматори, казкові персонажі, безліч розважальних ігор, нові гірки та гойдалки – все це створювало незабутній, казковий настрій. Діти ходили усміхненими і щасливими, адже це був їхній день. Тепер у них є з’явилося місце, куди вони захочуть повертатися щодня.

За словами Сергія Березенка, голови Ради регіонального розвитку Чернігівщини, ініціатива збудувати майданчик належала місцевій громаді. – До нас, в Раду регіонального розвитку звернулися представники громади з проханням побудувати у парку дитячий майданчик. Вони зібрали понад дві тисячі підписів. Ми з радістю підтримали таку ініціативу, знайшли інвесторів. Дуже приємно, що на відкриття майданчика зібралась велика кількість людей, і, впевнений, будуть збиратись тут щотижня. Не тільки мешканці цього району, а й жителі усього Чернігова. Насправді, встановити дитячий майданчик – це не є щось надзвичайне, такі речі повинні робитися постійно. Громадська ініціатива для того і існує, щоб пришвидшувати розв’язання тих чи інших проблем», - акцентує Березенко.

Гарний настрій дітям та їх батькам допомагали створювати аніматори, інтерактивні розваги, майстер-класи, атракціони. У дитячому містечку працювало близько 10 локацій за інтересами, серед яких: «Аквагрим», «Твістинг», «Містечко магів», «Спортмайданчик», «Квест-гра»,  «Майстер-клас з виготовлення ляльок-мотанок» та інші. На завершення усіх присутніх здивував святковий концерт, який організували самі діти.

Окрім того, у цей день більше тисячі юних чернігівців завітали до кінотеатру імені Щорса, аби переглянути мультфільм «Суперкоманда», побавитися зі своїми улюбленими казковими героями та гарно провести час. Мультик юні глядачі сприйняли «на ура». Ще б пак, адже він про любов до рідного міста. «Родзинкою» свята, окрім перегляду мультику, стала фотосесія усіх бажаючих з казковими мультяшними персонажами. Після сеансу дітлахи отримали роздруковані фотографії – радості малечі не було меж.

PR

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини