Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:17:33

Команда Атрошенка встановила найбільший в Чернігові дитячий майданчик

02.06.2015   22:14Агенцiя

В сквері навпроти Мегацентру відкрили найбільший у Чернігові ігровий майданчик.

Раніше місцева дітвора розважалася біля памятника воїнам-афганцям або непрацюючого фонтану. Молоді батьки, які проживають в цьому мікрорайоні, давно просили міську владу зробити тут дитячий майданчик. Чиновники не відреагували. Коли терпець увірвався, активісти зібрали 4 тисячі голосів і звернулися за допомогою до Благодійного фонду “Поліський оберіг”.

Владислав Атрошенко, разом з командою підтримав ініціативу чернігівців і результат навіть перевершив сподівання батьків та дітей. Гірки, гойдалки, пісочниці, турники — нові атракціони, це те, на що так довго чекала малеча.

І от урочисте відкриття відбулося на День захисту дітей. На майданчику ніде яблуку впасти. Дітвора радіє, розважається, ласує солодкою ватою і охоче ділиться своїми враженнями.

Фонд “Поліський оберіг” встановив уже понад 60 дитячих майданчиків і зупинятися на досягнутому не збираються. В планах — облаштувати спортивні майданчики для дітей віком від 12 до 18 років. Розвиток фізичної культури — це найкраща інвестиція в майбутнє нашої держави — переконаний Владислав Атрошенко. Втілюючі у життя дитячі мрії, меценати і самі отримують не менше задоволення.

До речі, батьки взяли активну участь в реалізації проекту, вони пропонували свої ідеї, де і як розмістити турніки, гойдалки, пісочниці. Тепер, проблему сімейного дозвілля — вирішено.

PR

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини