Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:24:15

Свято для дітей під опікою

29.05.2015   10:07Агенцiя

Традиційне свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, приурочене до Міжнародного дня захисту дітей, що відзначається 1 червня, пройшло в управлінні освіти Чернігівської міської ради.

Зі святом юних чернігівців (дошкільнят та учнів 1-6 класів) привітали Чернігівський міський голова Олександр Соколов та начальник управління освіти міської ради Володимир Купріяненко.

Зокрема, міський голова наголосив на необхідності створення усіх умов для повноцінного навчання і виховання дітей. "Дитинство повинно бути яскравим і веселим. Нам разом потрібно закласти фундамент здоров'я та освіти, які у майбутньому стануть надійною основою подальших успіхів", - підкреслив міський голова.

Він також зазначив діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування у Чернігові мають особливу увагу від органів влади. Йдеться, зокрема, про безкоштовне харчування, підтримку випускників та щорічне оздоровлення.

Особливі слова подяки міський голова висловив опікунам, які мають свою почесну місію у житті та є другими мамами і татами.

Усім 22 цьогорічним випускникам О.Соколов вручив матеріальну допомогу від міської влади (цього року її збільшили удвічі). І побажав дітям не забувати про своїх наставників, а також мати у житті високі цілі й досягати їх.

Свято завершилося концертом від зразкової студії "Дивограй", що діє при загальноосвітній школі № 2. Близько 200 дітей отримали солодкі подарунки.


Довідка: У дошкільних та загальноосвітніх закладах Чернігова навчаються 320 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини