Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:12:13

Гороскоп на наступний тиждень, 18-24 травня

17.05.2015   10:58Агенцiя

Овен (21.03—20.04). У вас є час добре вiдпочити i обмiркувати плани на майбутнє. Усi другоряднi справи можна вiдкласти на потiм.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Телець (21.04—21.05). Вас непокоять стосунки з коханою людиною. Можливо, непорозумiння не такi серйознi, тож зникнуть так само швидко, як i з’явилися.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Близнюки (22.05—21.06). Зiрки радять облаштувати вашу оселю. Це принесе максимум задоволення i внесе деякi змiни у ваше буденне життя.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Рак (22.06—23.07).
Трудовi буднi пройдуть успiшно. Ви зможете реалiзувати давнi плани i налагодити новi контакти. Сiм’я подарує вам любов i увагу.
Дні: спр. — 24; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). Придiлiть час зовнiшностi та органiзму в цiлому. Фiзичнi навантаження позитивно позначаться на самопочуттi, а поход у салон краси примусить чоловiків по-iншому дивитися на вас.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Діва (24.08—23.09).
Настав час втiлити всi мрiї у реальнiсть. Поставте собi цiль i поступово наближайтеся до неї. Можете покластися на близьких, розраховуйте на допомогу колег.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Терези (24.09—23.10). Постарайтеся вiдкласти всi справи вбiк i згадати про прекраснi почуття. Вас чекає приємний сюрприз вiд другої половинки.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Скорпіон (24.10—22.11). У цей перiод можливi нетривалi поїздки. Ви набудете нового досвiду, який допоможе чiтко окреслити плани на майбутнє.
Днi: спр. — 20; неспр. — 22.

Стрілець (23.11—21.12). Утримайтеся вiд капiталовкладень, зараз фортуна не на вашому боцi. Не берiть участь у великих фiнансових операцiях.
Днi: спр. — 22; неспр. — 23.

Козеріг (22.12—20.01).
Ви доволi чутливi, можете хворобливо сприймати критику на свою адресу. Водночас у вас з’явиться можливiсть розширити свiй вплив.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Водолій (21.01—19.02). Дозвольте собi вiдпочити вiд трудових буднiв. Спробуйте розважитися, але не переходьте межу. На користь пiде вiдпочинок за мiстом.
Дні: спр. — 20; неспр. — 23.

Риби (20.02—20.03). На вас, як снiг на голову, наваляться новi обов’язки. Не переймайтеся, оскiльки це новий досвiд, який стане вам у пригодi.
Дні: спр. — 24; неспр. — немає.

Інша версія:

ОВНИ, будьте готові до конфліктів, особистих та ділових невдач, непродуктивних дій. Тому слід добросовісно виконувати взяті обов’язки, не порушувати юридичних законів, в роботі вимагається ретельність, акуратність, дисциплінованість.

ТЕЛЬЦІ, ви володієте могутнім енергопотенціалом, маєте силу, владу, однак нині намічаються непередбачливі збитки, реалізація бажань загальмується, тому балансуйте між «хочу» і «треба», грошима не смітіть, з боргами вчасно розплачуйтеся і неодмінно облаштовуйте сімейне гніздо.

БЛИЗНЮКИ, якщо ви налаштовані йти ва-банк, аби взяти гору над догматичними партнерами і диктувати власну стратегію дій — це помилково. Нічого не вийде, залишитеся біля розбитого корита. Приготуйтеся до перешкод, ворожого протистояння, які лише висмокчуть сили. Боротьба амбіцій на арені самоствердження закінчиться поразкою.

РАКИ, богиня чарівності у вас в гостях і допоможе згармонізувати внутрішню та зовнішню красу, зробити магічно привабливими. Подбайте про модний туалет, живіть за раціональним графіком, де кожна мить має приносити практичні плоди.

ЛЕВИ, реалізуйте ділові плани, укріплюйте кар’єрні рубежі, де сягнули піка фахового злету. На любовному фронті — руйнівна смуга, тут слід «включати» свою харизму, аби уникнути конфліктів, приборкати власницький інстинкт (то від лукавого), не жити за холодним розрахунком, щедрість серця і гаманця зміцнить взаємини і здетонує в супутниках аналогічні риси.

ДІВИ, самостійне прийняття рішень буде неправильним, оскільки ви перебуваєте під впливом темних сил. Мрії про кар’єрне сходження, на жаль, теж не увінчаються успіхом, тут вас чекає фіаско.

ТЕРЕЗИ, на тлі громадської метушні намагайтеся ховатися в психологічну «мушлю», її броня — чудовий захист від спокусливих негативних сторонніх емоцій. Сфера навчання, захисту дипломів, журналістики, співпраці із зарубіжжям — замінована.

СКОРПІОНИ, на професійному небосхилі горить щаслива зоря. Якщо опинилися під бульдозером кар’єрних реорганізацій, зберігайте залізне самовладання, не пріть напролом (згодом пальма першості буде за вами), поки що слід перечекати цю негативну смугу, де точиться війна між вашими потребами та інтересами компаньйонів.

СТРІЛЬЦІ, довкола вас конфронтаційна обстановка, активізувалися таємні недруги, конкуренти. Однак птах реалізації бажань (тримайте його цупко!) у ваших руках, хоча їх здійснення затримується (з кармічних причин), терпіть, горшків бити не слід, візьміть тайм-аут, а згодом все нормалізується.

КОЗЕРОГИ, романтична смуга фінішує, кохайтеся з благовірними (вони такі чарівні!) та мерщій заряджайте життєвий акумулятор щастям (це на весь рік), попереду чимало роботи. Якщо виникнуть проблеми зі здоров’ям, це знак, що вам слід зайнятися не лише фізіологією, але насамперед духовним станом. Тут кореняться кармічні хвости. До 15 червня ви стали заручником власних помилкових дій, це час спокути. На службі ви майстер на всі руки, однак брати допоміжні зобов’язання не слід, підірвете здоров’я.

ВОДОЛІЇ, завершуйте розв’язання домашніх проблем, демонструючи себе взірцевим сім’янином, любіться зі шлюбними обранцями, будьте з ними, як нитка з голкою. Шукати вигоди в діловій сфері, покровительства високого начальства немає сенсу, тут руйнівний період, де можливі зіткнення з законом, втрати. Складання перспективних угод — під загрозою зриву. Утримайтеся від ризикових дій, будьте працелюбними, добросовісно виконуйте взяті обов’язки, вимоги керівництва — святая святих.

РИБИ, оточення буде діловитим і прискіпливим. Але доцільно перехопити ініціативу і чинити відповідно своїх планів, бажань, розкладу, звичок. Дійте, пристосовуючись до обставин, не заглядаючи далеко уперед. Інакше непорозуміння в професійній діяльності призведе до тривалого охолодження стосунків. Якщо шеф ваш друг, привілеїв не ждіть, кар’єрний рух вгору долею загальмовано.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини