Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:23:03

8 науково доведених способів зробити ваші відносини найкращими

10.05.2015   11:31Агенцiя

Для багатьох з нас романтичні стосунки займають основне місце в житті. Коли справи у них йдуть добре, ці відносини є джерелом утіхи. Але коли все не так – відносини можуть принести нам реальну біль. Хоча насправді наше щастя залежить від того, як ми ведемо себе у відносинах і як ставимося до самих себе.

Щоб зробити ваші відносини ідеальними, візьміть на озброєння наступні поради:

1. Подивіться на ваші відносини свіжим поглядом

Насправді не всі романтичні відносини варті витрачених на них зусиль. Отже, почніть з того, що погляньте об’єктивно на ваші поточні відносини. Не веде себе партнер по відношенню до вас образливо чи зневажливо? Чи не занадто він ревнивий? Можете ви бути самі зі собою наодинці з партнером? Ви обоє виявляєте найкраще один в одному?

Поміркувавши над цими питаннями, вирішите, чи хочете залишатися в цих відносинах. Іноді краще, що ви можете зробити для свого особистого життя – це відправитися туди, де, скажімо образно, «трава зеленіша». Це може означати як те, що ви хочете якийсь час побути наодинці, так і те, що ви будете шукати того, хто буде любити вас так, як ви цього заслуговуєте.

2. Почніть зі свого власного щастя


Більшість людей сильно помиляються, вважаючи, що, зустрівши Його або Її, вони різко стануть щасливими. Але в дійсності дослідження показують, що найщасливіші люди намагаються отримувати задоволення не тільки від романтичних переживань, але і від своїх постійних звичок. Так що намагайтеся займатися тим, що вам подобається, будь то улюблене хобі, підтримання себе у формі або зустрічі з друзями. Якщо ви будете вести себе природно – це дозволить вам привнести у відносини все найкраще.

3. Робіть захоплюючі вчинки разом з партнером

«До всього звикаєш». Відома фраза як не можна краще описує суть людської натури. (Ось чому вечеря і кіно з партнером на першому побаченні так хвилюють, а на третьому році сімейного життя нудні). Втім, є надія!
Дослідження показало, що пари, залучені в якусь «хвилюючу» діяльність, повідомляли про більше сімейне задоволення, ніж ті, що розділили просто «приємний досвід». Крім того, нові види діяльності активізують у вашому зони мозку, що відповідають за викид гормонів радості. Таким чином, щоб пожвавити відносини, додайте їм чогось новенького!

4. Вивчіть мову кохання вашого партнера

Замість золотого правила мені подобається платинове правило – «Роби по відношенню до інших так, як вони б хотіли, щоб ти робив».
Тож визначте, чому віддає перевагу ваш партнер – фізичні дотики, час, допомога, подарунки або слова заохочення – і намагайтеся частіше проявляти свою любов його улюбленим способом. І не забудьте повідомити коханій людині вашу мову кохання, щоб він відплатив вам тим же!

5. Уникайте «чотирьох вершників апокаліпсису»


Хто це такі? Експерт з відносин Dr. John Gottman виділив чотири типи поведінки, найбільш згубних для відносин: критика, презирство, оборона і опозиція. Якщо ви хочете поліпшити ваші відносини – відкиньте ці деструктивні способи поведінки і знайдіть конструктивні шляхи до спілкування.

6. Практикуйте уважність

Уважність або навмисна фіксація на теперішньому часі пов’язана з великим задоволенням від відносин, так як вона дозволяє насолодитися позитивними моментами і бути більш уважним до партнера. Дослідження також показують, що практикуючі уважність люди відчувають менше емоційного стресу під час романтичних конфліктів і у них краще налагоджена комунікація в цілому.
Так що, якщо ви ще не займалися практикою уважності – почніть в цьому році. Це позитивно вплине на ваші стосунки (і безліч інших областей життя)

7. Максимально використовуйте добрі новини

Дослідження показує, що те, як ми реагуємо на хороші новини нашого партнера, може або допомогти нашій близькості, або нашкодити їй. Вирішіть проявляти активний інтерес і підтримку, коли партнер з гордістю ділиться з вами своїм успіхом. Це зміцнить вашу зв’язок і принесе вам обом багато щастя.

8. Торкайтеся до партнера щодня

З того моменту, як ми народилися, нас весь час торкаються. Дотик пов’язаний з почуттям безпеки, довіри та підтримки. Люди, які отримують більше фізичної уваги від партнера, відносяться до відносин вкрай позитивно. Так що вирішіть цілуватися, обніматися і притискати кохану людину до свого серця кожен день!

http://cikavosti.com/

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини