Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:21:53

Гороскоп на наступний тиждень, 27 квітня - 3 травня

26.04.2015   10:42Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Зiрки обiцяють яскравий тиждень. Настає саме той перiод, коли ви багато встигнете за короткий промiжок часу.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Телець (21.04—21.05). Свої справи краще планувати заздалегiдь, щоб не пропустити щось важливе. Наприкiнцi тижня придiлiть увагу близьким.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Близнюки (22.05—21.06). У вас з’явиться можливiсть виправити старi помилки, особливо у стосунках iз коханими. У роботi розраховуйте на знайомих i друзiв.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Рак (22.06—23.07).
У справах буде цiкавий поворот. Давнi заслуги отримають друге життя. Ремонт i побутовi справи клаще вiдкласти на деякий час.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Лев (24.07—23.08). Тиждень сприятливий для вирiшення особистих питань та налагодження сiмейних стосункiв. Не плануйте нiчого нового.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

Діва (24.08—23.09).
Вiдкрийтеся новому, i доля зведе вас iз цiкавими людьми. Ви отримаєте корисну iнформацiю. Скористайтеся шансом, щоб отримати додаткову роботу.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Терези (24.09—23.10). У вас можуть виникнути непередбачуванi обставини, тож радимо швидше закiнчити давнi справи. У вихiднi займiться тим, що вас надихає.
Дні: спр. — 29; неспр. — 2.

Скорпіон (24.10—22.11). Доведеться проявити максимум активностi й розраховувати на власнi сили. Зокрема це стосується службових моментiв. Можливi додатковi джерела прибуткiв.
Днi: спр. — 30; неспр. — 1.

Стрілець (23.11—21.12).
На цьому тижнi краще не планувати складнi справи. Вiльний час можна придiлити шопiнгу, активному вiдпочинку. Поспiлкуйтеся з дiтьми.
Днi: спр. — 1; неспр. — 2.

Козеріг (22.12—20.01). Якщо на роботi все добре, не зупиняйтеся на досягнутих результатах. Чудовий момент для кар’єрного росту, накопичення досвiду та навчання.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Водолій (21.01—19.02). Частiше йдiть на контакт iз колегами, це ефективно позначиться на вашiй роботi. З рiдними будьте стриманими, стримуйте емоції.
Дні: спр. — 29; неспр. — 1.

Риби (20.02—20.03). Вас супроводжує удача, скористайтеся цим для роботи i вiдпочинку. Єдине, що додасть ложку дьогтю, — нехтування правилами. Будьте законослухнянi.
Дні: спр. — 28; неспр. — 2.

Інша версія:


ОВНИ, не будьте зажерливими егоїстами, свято дотримуйтеся закону «беру-даю» (і в коханні теж), залюбки діліться всім, чим багаті як серцем, так і гаманцем — не збіднієте.

ТЕЛЬЦІ, ви презентабельна особистість, енергопотенціал зашкалює, бажання вирують, не побийте зопалу глечики з благовірними, бо потім ті черепки будете довго клеїти.

Чарівним БЛИЗНЮКАМ імпонуватиме роль не публічної персони, а таємного «розвідника». Будьте «за кадром», бо ви заручник обставин, наповнених кармічними сюжетами.

РАКИ — на гребені популярності. Активізуйте дружні зв’язки, і якщо вас об’єднають прагматичні інтереси плюс психологічна гармонія, це допоможе успішно скористатися лідерськими привілеями в братському колективі.

ЛЕВИ, на кар’єрних теренах гаряча пора, демонструйте високий фаховий рівень, дружіть з керівництвом, дотримуйтеся посадової субординації. В критичні моменти пускати в хід багнети амбіцій протипоказано.

ДІВИ, більше бувайте на людях, рекламуйте себе, демонструючи все найкраще, аби завоювати публічну популярність. Фізичний енергопотенціал високий, і якщо його не реалізуєте правильно — захворієте або спровокуєте агресивні напади.
ТЕРЕЗИ, це тиждень психологічного катарсису, і промайне він в оздоровчій стресовій динаміці. Таємне стане явним, тривоги, сумніви, підозри (особливо ревнощі) посиляться, але це нормальний процес.

СКОРПІОНИ, ви опинилися на «мінному» полі розбрату і не знаєте, як звідти вийти?.. Зась конфронтації! Хочете укріпити кар’єрні позиції — моліться на шефа, приборкайте амбіції й красиво танцюйте під дудку вимог та інтересів ділових компаньйонів.

СТРІЛЬЦІ, на службі кардинальні зміни, чітко вималюється реальна картина, все таємне стане явним, вказавши напрямок подальших дій. Не піддавайтеся ілюзіям, бо в кар’єрній сфері орудує лукавий.

КОЗЕРОГИ, ваше життя перетвориться на «бал-маскарад», і якщо поставили за мету взяти когось в сердечний полон, не переграйте в запалі самореклами, бо виставите себе на посміховисько публіки.

ВОДОЛІЇ, домашні справи, сім’я — це місце головних подій і підзарядки життєвого акумулятора. У вас має бути суверенний простір, вторгатися куди нікому не можна (виняток — для коханих).

РИБИ, тема комунікацій найактуальніша, подорожуйте, знайомтеся, будьте в курсі всіх новин, спілкуйтеся з людьми на різноманітні теми.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини