Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:35:56

Подорожі для душі за типом вашого темпераменту

09.03.2015   13:11Агенцiя

Подорожувати сьогодні люблять безперечно всі, або як мінімум переважна більшість.

Проте, коли постає питання куди саме вирушити: в спекотні пустелі Африки чи на далекий Схід, в американський мегаполіс чи збіднілі індійські поселення – нерідко з цим доводиться повозитися. Як же ж визначити країну собі «до душі»? Спробуйте зробити це за типом власного темпераменту.

Як відомо існує 4 типи темпераменту:

1. Холерик – досить активна нервово збуджена особа, яка бурхливо реагує на будь-яку ситуацію;

2. Флегматик – (протилежність холерику) пасивна по – житті особа, котра дуже повільно реагує на зовнішні подразники, або не реагує зовсім. Трудолюбивий, проте безініціативний;

3. Сангвінік – активний і мінливий, він легко береться за цікаву йому справу і прикладе всіх зусиль, щоби виконати своє завдання, але так само здатен пасивно спостерігати за процесом, коли той його не зацікавив;

4. Меланхолік – песиміст в житті, малорухливий і часто чуттєво-вразливий персонаж, котрий постійно перебуває в стані депресії.

  Кожному типу темпераменту можна підібрати «свою» подорож, зважаючи на його життєву позицію.



Так активному за своєю сутністю холерику необхідна велика маса людей та добра порція адреналіну в кров. Тому найкраще для вас – це США, де бейс-джампінг, вейкбординг, фріфлай та інші екстремальні види спорту не є новинкою.                                   



Пасивний флегматик мало чим може насправді зацікавитися, якщо це не буде стосуватися його сфери діяльності. Проте такий працьовитий японський народ, має всі шанси справити на нього враження. Якщо Японія вам не до смаку, вирушіть до її сусідів в Китай чи до Південної Кореї, розвиток якої свідчить про неабияку працьовитість її громадян.


 
Депресивному меланхоліку, заради збагачення свого внутрішнього світу варто вирушити в одну з найголовніших духовних країн світу – Індію. Мантри, веди, медитація, єднання з природою та безліч інших духовних практик чекатимуть вас в цій непересічній країні.

І на останок мінливий сангвінік мусить відчути те, що йому найбільше потрібно саме зараз, і вирушати за покликом серця. Для людей з таким темпераментом підійде будь-яка країна світу, та головне – не зупинятися там надовго, а постійно змінювати локації, адже тривале перебування на одному місці може йому швидко набриднути.



Проте не варто сприймати цю інформацію як істину, адже всі ці поділи на темпераменти також дуже умовні. Ніхто не знає, що вам насправді потрібно краще за вас самих. Загляньте всередину себе, відчуйте чого прагне ваша душа сьогодні і вирушайте назустріч новому.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини