Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:50:13

Ланцюжок новорічних свят у клубах за місцем проживання

12.01.2015   12:45

Найяскравіші, найрадісніші, найчарівніші свята - це, звичайно, новорічні! Грудень та січень зазвичай сповненні подарунків, дитячої радості та добрих справ. Цікаво, весело, корисно - це головні принципи, якими керувався педагогічний колектив чернігівського Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання, організовуючи свята для вихованців клубів.

Тут зустріли новий 2015 рік зі сподіваннями на найкраще та вірою в майбутнє. В цьому році – новорічні свята особливі. Всі мешканці нашої країни звертають більше уваги не на зовнішні їх атрибути – мішуру, салюти, веселощі, а на внутрішню суть – духовність, віру в диво, бажання зробити приємне чи підтримати ближнього. Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання запрошує всіх бажаючих до себе на гостину з побажаннями миру та злагоди у новому році.

Цікаві ігротеки, новорічні конкурси, творчі майстерні, святкові дискотеки, дитячі ігри, міні-концерти - все це чекало на вихованців у клубах за місцем проживання з нагоди Нового року. Ну, і звичайно зустріч із головним чарівником свята - Дідом Морозом.

Так, у клубі «Фортуна», вихованці на «чарівному потязі» відвідали різні новорічні станції, де змогли проявити свою спритність, творчість, кмітливість. За це в гості до них завітали помічники Діда Мороза – Морозки. Морозками були перевтілені вихованці клубу, що мають дещо більше досвіду в клубних справах, ніж учасники свята. Вони провели цікаві новорічні ігри та забави, подарували приємні подарунки.

У клубі «Інтелект» старші вихованці підготували цілу виставу для малечі – з сучасними Снігуронькою, Дідусем Морозом та іншими новорічними персонажами. А починаючи з середини свята на всіх чекала весела ігротека.

В клубі «Чайка» вихованці не лише веселилися, а й проявляли свої здібності у пошуковій діяльності – відгадували загадки та шукали карту, по якій можна було знайти приємний сюрприз. Тож не така легка ця справа – Новий рік у клубі святкувати!

У клубі за місцем проживання «Клуб ім. Ю.О. Гагаріна» свято пройшло феєрично – з конкурсами, смішинками, творчими номерами. Так само як і в клубі «Мушкетер», спортивна зала якого перетворилася на новорічний казковий ліс, а вихованці, які звикли щоденно працювати над своїм фізичним вдосконаленням та активно займатися спортом, – на веселих гостей Діда Мороза та Снігуроньки.

А ось в клубі «Берегиня» поруч із веселощами займалися і добрими справами. Вихованці клубу під чітким керівництвом педагога-організатора Ольги Удовенко створили та зібрали новорічні подарунки для наших захисників – воїнів АТО. Такий патріотичний настрій вихованців передався і ялинці в клубі – вона стала жовто-блакитною. А відзначили зустріч Нового року вихованці весело та цікаво – організували святкову ігротеку та інтерактивну новорічну програму, яку, до речі, повністю спланували та провели самі ж діти.

У відділі соціально-профілактичної роботи свято Нового року пройшло незвично. Всіх гостей на космічному кораблі «Зірковий» «відправили» зустрічати Новий рік у космос! Діти відвідали різні планети, дізналися, що віщують їм зірки, вийшли на прямий зв'язок із Землею та встигли зробити ще багато цікавого. Новорічні свята пройшли і в інших клубах Центру.

Тільки Новий рік на поріг, а в клубах за місцем проживання вже настало інше свято – Різдво. До нього педагоги-організатори підготували не менш цікаві заходи, а саме інтерактивні святкові програми, заходи з елементами традиційного святкування, конкурси колядок. Вихованці, які відвідали клуби у цей проміжок часу, з цікавістю дізналися про традиції святкування Різдва в Україні.

Та й наступне свято вже не за горами – Василя та Маланки, а звичніше - старий Новий рік. До нього традиційно в клубі відбудуться і конкурси щедрівок, і театралізоване інсценування, і традиційні святкові ігри та забави. А ще вихованці декількох клубів підготували приємний сюрприз для мешканців міста.

Новорічні свята пройшли за підтримки відділу у справах сім`ї та молоді Чернігівської міської ради.

Тож запрошуємо до клубів за місцем проживання. У нас завжди весело, цікаво та корисно! Ми – поряд, ми – в кожному районі, ми – за крок від дому!

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини