Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 08:24:31

Гороскоп на тиждень, 5-11 січня

04.01.2015   12:20Агенцiя

ОВЕН (21.03-20.04). Основну частину часу поглине робота. Вам треба переробити масу справ і завершити всі проекти. Прекрасний момент для створення фундаменту майбутнього просування по кар'єрних сходах. У вихідні бажано зайнятися своїм будинком, відправитися за покупками. Сприятливий день - середа, несприятливий день - вівторок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Бажано в усьому довіряти власним відчуттям та інтуїції, а логічні умовиводи залиште на потім. Вони здатні швидше завести вас у глухий кут, ніж допомогти розібратися в ситуації. Настає гарний час для всього нового - експериментуйте, пробуйте нові шляхи. У вихідні постарайтеся як слід відпочити. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Ви зуміли подолати труднощі і можете спокійно спочивати на лаврах. Вже пора продумати нові починання і приступити до їх здійснення. Вихідні принесуть вам спокій і радість. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

РАК (22.06-23.07). Ви можете проявити небувалу активність. Зростуть одночасно і ваші запити, і вимоги по відношенню до себе, і претензії до оточуючих. У вихідні можна очікувати підтримки та турботи з боку родичів. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - понеділок.

ЛЕВ (24.07-23.08). Бажано менше часу витрачати на оточуючих, а більше присвятити себе. Ви це заслужили і це дозволить адекватно оцінити ситуацію, розібратися в якій в суєті було б абсолютно нереально. Слід побоюватися відкритих конфліктів з начальством або колегами. У вихідні постарайтеся розвіятися, відверніться від домашніх проблем. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - субота.

ДІВА (24.08-23.09). Не варто розслаблятися на роботі, інакше вірогідні конфліктні ситуації. Вам необхідно зосередитися на найголовнішому. Вам знадобляться сили й енергія для реалізації ваших ідей і планів. До кінця тижня потрібно постаратися не дуже втомитися. У вихідні не сидіть вдома, вибирайтеся в гості до друзів. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Деякі погляди на життя з плином часу можуть змінитися, тому зберіться з силами і почніть щось нове. Навчіться підніматися над ситуацією, аналізувати, бачити наперед. У вихідні ви нарешті досягнете порозуміння зі своїми родичами. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - вівторок.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Душевна рівновага сприяє підвищенню працездатності. Сконцентруйтеся на важливих аспектах, будьте реалістом: ви не зможете зробити все відразу, тому вмійте вибирати. В іншому випадку вас чекає розчарування, що зовсім не входить у ваші плани. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Ви потрудилися на славу, тому обсяг роботи буде невеликим, а вільного часу стане більше, ніж зазвичай. Так що ви цілком можете пробігтися по магазинах. У вихідні вас можуть відвідати далекі родичі чи інші гості. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - середа.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Вам знадобиться все ваше розсудливість і стриманість: тільки ці якості зможуть хоч якось пом'якшити вашу імпульсивність. Результат створилася на роботі ситуації залежатиме тільки від вас. Вихідні краще провести вдома і зробити прибирання. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Краще не планувати серйозних справ, зате буде багато дружнього і неформального спілкування. Прикладіть трохи зусиль, і ви зумієте блиснути практично всіма своїми кращими якостями і здібностями. У вихідні постарайтеся не посваритися зі своїми батьками або з дітьми. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

РИБИ (20.02-20.03). Тиждень обіцяє бути емоційно насиченою і багатою подіями. Ваші бажання отримають підтримку з боку ваших знайомих і друзів. Будьте уважнішими до своїх близьких, покажіть їм на ділі, а не тільки на словах, як ви їх цінуєте і любите. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

Інша версія:

ОВЕН (21.03 - 20.04)
Пришло время пересмотреть свои жизненные цели и отбросить те, которые стали недостижимыми или неинтересными. Поставьте перед собой новые задачи. И здесь важно учесть мнение ваших близких. Кажется, вы готовы затеять ремонт или купить новую машину. Но будьте готовы, что все это будет сопряжено с определенными трудностями. Однако, в конце концов, вы получите желаемый результат.

ТЕЛЕЦ (21.04 - 21.05)
На этой неделе вам желательно ограничить активность. Лишняя суета может сослужить плохую службу. Если вы будете слишком торопиться, есть риск совершить ошибку. Не экономьте время на сон и отдых. Строя планы на будущее, оставьте в резерве еще несколько вариантов, чтобы внезапные изменения не смогли выбить вас из колеи. В пятницу и воскресенье особенно важен позитивный настрой.

БЛИЗНЕЦЫ (22.05 - 21.06)
В начале недели вас будут особенно часто посещать новые идеи. Придется столкнуться с проблемой выбора между заманчивой и очень заманчивой возможностями. Однако не забывайте, что от добра добра не ищут. Обратитесь за советом к близкому другу, который давно и хорошо вас знает. В середине недели мелкие домашние дела займут большую часть вашего времени.

РАК (22.06 - 23.07)
Закройте глаза, прислушайтесь к себе, и тогда вы почувствуете поток жизни. Вам надо войти в эту реку, чтобы она понесла вас к успеху. Постарайтесь не давать никаких обещаний, вам будет сложно сдержать свое слово. Охватить необъятное невозможно, поэтому завершайте те дела и проекты, которые вам по силам. Звезды обещают, что найдутся оригинальные решения для старых проблем.

ЛЕВ (24.07 - 23.08)
Одна из главных задач для вас на этой неделе - осознать, что далеко не все зависит от вас. Есть другие люди и разные обстоятельства, так что планы, возможно, придется корректировать. Хороший период для духовных поисков и творчества. В четверг и субботу желательно не планировать встреч, лучше заняться домашними делами и провести время с семьей.

ДЕВА (24.08 - 23.09)
Желательно на этой неделе не принимать серьезных решений и не совершать необдуманных поступков, так как и то, и другое чревато серьезными последствиями. Хотя вам захочется в чем-то признаться близкому человеку, лучше пока помолчать об этом. Возможно, будет меняться ваш взгляд на определенные материальные и духовные ценности. И это может положительно сказаться на вашей судьбе.

ВЕСЫ (24.09 - 23.10)
Развлекайтесь, гуляйте, отдыхайте. Не сидите в четырех стенах, есть риск погрязнуть в суете и мелких домашних хлопотах. Отправляйтесь в путешествие или хотя на прогулку за город. Берите с собой лыжи, санки, коньки. Вы прекрасно отдохнете на свежем воздухе в хорошей компании друзей и близких людей.

СКОРПИОН (24.10 - 22.11)
Некоторый ореол таинственности и загадочности на этой неделе вам не помешает, а только будет способствовать заинтересованности окружающих в общении с вами. Найдите время на интеллектуальный досуг. Посмотрите артхаусное кино, почитайте философскую книгу. Конфликтную ситуацию в среду желательно вовремя обойти, доверяйте своей интуиции.

СТРЕЛЕЦ (23.11 - 21.12)
Неделя способствует подведению некоторых итогов. Не сожалейте об утраченных возможностях, вполне вероятно, что вы просто неверно оцениваете ситуацию. Изменить прошлое вы не можете, зато вам под силу изменить к нему свое отношение. Прислушайтесь к внутреннему голосу. Уделите больше внимания семье.

КОЗЕРОГ (22.12 - 20.01)
Постарайтесь быть целеустремленным и решительным. Не сомневайтесь в поставленных целях, иначе их точно не получится достичь. Анализируйте свои ошибки и идите вперед. Сейчас вы командный игрок. И можете помочь другим в исполнении их планов. Стараясь для других, вы и сами многому научитесь и получите удовольствие.

ВОДОЛЕЙ (21.01 - 19.02)
На этой неделе вы наконец-то сможете добиться ощутимого результата в том, во что вкладывалось так много сил. Энергии вам хватит и для ремонта с обновлением интерьера, и для занятий спортом, и для активного отдыха. Однако не вписывайтесь ни в какие авантюры, будьте предельно осторожны, есть риск потерять гораздо больше, чем приобрести. Пятница - один из самых удачных дней недели.

РЫБЫ (20.02 - 20.03)
На этой неделе наступает благоприятный период в творческих областях. Самое время записаться в танцевальную студию, заняться вокалом, отправиться на мастер-класс или лекцию. Четверг и пятница - дни, когда вы ощутите, что у вас все получается, за что бы вы ни взялись. В воскресенье стоит немного отдышаться после праздничной суеты, например, устроить себе маленькое путешествие или прогулку.

Останні новини Чернігівщини

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

 Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району

Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району 16:39

Сьогодні близько 6:40 ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок вибуху двоє чоловіків зазнали поранень і були госпіталізовані.

На Чернігівщині поліцейські викрили учасника схеми, який за хабарі сприяв у визнанні ухилянтів непридатними до військової служби 16:37

Слідчі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області повідомили фігуранту про підозру, а суд взяв його під варту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини