Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:30:11

Гороскоп на тиждень, 6-12 жовтня

05.10.2014   12:12Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Перша половина тижня буде емоцiйно напруженою. Ви надаєте перевагу тим ситуацiям, якi не вартi цього.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Телець (21.04—21.05). На роботi доведеться вирiшити багато термiнових справ. Ви зумiєте проявити себе як наполеглива i рiшуча людина.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Близнюки (22.05—21.06). Попереду iспит на вiдповiдальнiсть. Оточуючi перевiрятимуть вас на мiцнiсть, це стосуватиметься всього, до чого ви серйозно ставитеся.
Дні: спр. — 6; неспр. — 9.

Рак (22.06—23.07).
Якщо деякi проблеми здаватимуться надто складними, варто уважнiше придивитися. Можливо, вiдповiдь виявиться поряд.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Лев (24.07—23.08).
Друга половина тижня буде бiльш вдалою. Прислухайтеся до iнших, можливо, чужi думки або поради стануть для вас у пригодi.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Діва (24.08—23.09). Немає лиха без добра. Наберiться терпiння i невдовзi впевнитеся, що перепони, якi виникли на вашому шляху, пiшли вам на користь.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Терези (24.09—23.10). Тиждень буде доволi напруженим, але ви зумiєте вилучити багато корисного зi складної ситуацiї. Будьте обережнi в транспортi.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Скорпіон (24.10—22.11). Чудовий момент, щоб звiльнитися вiд зайвого, зокрема вiд шкiдливих звичок. Проведiть iнвентаризацiю планiв i речей.
Днi: спр. — 12; неспр. — немає.

Стрілець (23.11—21.12). У вас будуть приводи для яскравих i суперечливих емоцiй. Утримайтеся вiд необдуманих рiшень у сiмейних питаннях.
Днi: спр. 6; неспр. — 7.

Козеріг (22.12—20.01). Час активно вирiшувати давнi проблеми. На роботi доведеться працювати за колег. Сприймайте це як внесок у робочий процес.
Дні: спр. — 9; неспр. — 12.

Водолій (21.01—19.02). Додайте оптимiзму до майбутнiх планiв, так легше буде подолати перепони на шляху до успiху. Вихiднi присвятiть родинi.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Риби (20.02—20.03). Якщо ви маєте сумнiви щодо фiнансових оборудок, почекайте, можливо, iншi пропозицiї сподобаються вам бiльше.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Інша версія:

ОВНИ, оголосіть бій поганим звичкам, змініть себе — і зміниться навколишній світ! Не вдавайтеся до маніпуляцій, приборкайте лідерський ентузіазм, ви перебуваєте в абсолютній залежності від інтересів та ресурсів інших людей, тож маєте неодмінно піти на компроміс, об’єднатися зусиллями, а згодом все повернеться сторицею.

ТЕЛЬЦІ, тиждень наповнений кармічними подіями, все таємне стане явним, вовки в овечих шкурах покажуть справжній лик, змиріться і терпляче пливіть за течією обставин. Творчу ініціативу слід проявляти в роботі і тоді, коли вас попросять щось зробити, допомогти з відповідною оплатою.

БЛИЗНЯТА, будьте в центрі уваги, публічні дефіле — то життєдайна підзарядка і можливість створити собі й іншим свято. В залежності від обставин можна особисто режисирувати сценарії й перевтілюватися в потрібний образ та сяйнути блискучим артистизмом.

РАКИ, визначено розриватися між двома фронтами: сім’єю та роботою. На посадовий олімп не рвіться, а задовольняйтеся роллю виконавця і дбайте про родинне благополуччя. Коріться шефу, будь-яке з’ясування стосунків загрожує фатальною втратою репутації.

ЛЕВАМ слід урізноманітнити буття, додати яскравих емоційних барв до життєвої палітри. Рухайтеся, вас скрізь зустрічатимуть з радістю та любов’ю, міняйте обстановку, зна-йомтеся з цікавими людьми, наповнюючи душевні судини свіжими враженнями. Світ нині зітканий з витончених милозвучних вібрацій, де можна розчинитися в любовному екстазі з супутником серця, зловити творчий кайф від роботи чи будь-якого заняття, отримавши максимум задоволення.

ДІВИ, живіть повнокровним буттям, плекайте в серці радість, реалізація сокровенних задумів набирає успішних обертів, де «хочу» святкуватиме перемогу. Слід терміново зробити ревізію прибутків та витрат, розплатитися з боргами.

ТЕРЕЗИ,  життя набирає шалених обертів, презентуйте себе, ви яскравий публічний лідер і дипломат, здатний блискуче спрямовувати колективну енергію в потрібне для себе русло. Але стоп! Жодних зловживань, керуйтеся духовними та юридичними законами, інакше потрапите в тенета до лукавого завдяки покровителям-друзям, серед них є чимало спокусників.

СКОРПІОНИ,
кармічна смуга триває, не надумайте влаштовувати бойкот обставинам, а смиренно робіть те, що від вас вимагається, частіше усамітнюйтеся, тоді інтуїція підкаже правильне рішення. На службі все непередбачувано, ладьте з шефом, колегами, стабільність робочого мікроклімату — запорука кар’єрного сходження, матеріального збагачення і доброго здоров’я.

СТРІЛЬЦІ
в зеніті популярності, енергія фонтанує, якщо ціль поставлена правильно, ви її неодмінно досягнете разом з побратимами, з якими єднають духовні інтереси. Активізуйте дружні зв’язки і просійте їх через сито раціоналізму, все, що залишиться — то діаманти, які поповнять золотий дружній фонд.

КОЗЕРОГИ лавіруватимуть між домом та роботою, обстановка вкрай наелектризована, в сімейних стінах відбуваються невідворотні зміни, усмиріть агресивного коня, на якому ви завзято гарцюєте вдома, допікаючи домочадцям. Зосередьтеся на професійній сфері, там джерело творчої наснаги для кар’єрного росту і реалізації глобальних планів! І пам’ятайте, самотужки каші не зварите, бо ви залежні від щедрот інших людей, тож домовляйтеся та єднайтеся ресурсами, тоді буде продуктивний результат.

ВОДОЛІЇ, ваш світогляд трансформується, жити за старими принципами, ідеалами вже не можна, вони себе морально вичерпали. Втім, у соціумі свої правила, тому постарайтеся гармонійно вписатися в його закони. Навіть коли це викликає бурхливий протест, діватися нікуди, головне — бути чесними, порядними й не заплямувати власну совість. Спирайтеся на партнерів (будьте як нитка з голкою), вони від Бога, тож в парі ви здатні творити великі діла і бути щасливими.

РИБИ,
прийшов час розплати, якщо комусь заборгували серцем, справами, грошима, надолужуйте згаяне. А коли вам хтось винен і бойкотує повернення, істерик не влаштовуйте, насильно милий не будеш, потерпіть, усмиривши Его. Сліпе потурання споживчим бажанням небезпечне, зважте всі «за» і «проти» і старайтеся для підтримки здорового балансу більше працювати на віддачу, бо війна інтересів піде у збиток.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини