Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:48:55

Гороскоп на тиждень з 29 вересня до 5 жовтня

28.09.2014   09:58Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Ви будете у захватi вiд нових iдей. Реалiзувати цi iдеї ви зможете за допомогою колег i друзiв.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Телець (21.04—21.05). У вас є унiкальний дар бачити в усьому тiльки хороше i швидко забувати все погане. Вихiднi проведiть iз родиною.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

Близнюки (22.05—21.06). На цьому тижнi у вас пануватиме хороший настрiй. Берiть бика за роги i не затягуйте з важливими рiшеннями.
Дні: спр. — 5; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07). У цi днi ви можете багато чого досягнути. Доля готує для вас справжнi сюрпризи — новi друзi та перспективнi дiловi контакти.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Лев (24.07—23.08). Останнiм часом ви цiкавитеся пiдприємницькою дiяльнiстю. Вашi шанси на успiх збiльшаться завдяки вiрi у власнi сили.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

Діва (24.08—23.09). У вашому життi намiчаються i спади, i пiдйоми. Перш нiж братися за нову справу, порадьтеся з досвiдченими людьми.
Дні: спр. — 4; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10). Пiд особливим прицiлом — особистi стосунки. Доведеться бути терплячими, щоб не наразитися на скандали.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Скорпіон (24.10—22.11). Будьте обережнi у виборi компаньйонiв, є ризик зробити невiрнi кроки. Несподiвано ви отримаєте приємнi новини.
Днi: спр. — 2; неспр. — 5.

Стрілець (23.11—21.12). У декого з вас будуть змiни в особистому життi. Доведеться навiть змiнити роботу. Уникайте ризикованих оборудок.
Днi: спр. — 3; неспр. — 4.

Козеріг (22.12—20.01). Якщо до вас звернулися по допомогу, не вiдмовляйте, оскiльки й самi можете опинитися в подiбнiй ситуацiї.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Водолій (21.01—19.02). Вам важко зважитися на рiшучий крок, але фортуна на вашому боцi. Друзi допоможуть зробити правильний вибiр.
Дні: спр. — 29; неспр. — 30.

Риби (20.02—20.03). Щоб не зiпсувати стосунки з колегами, прислухайтеся до їхнiх порад. Одна голова — добре, а двi — ще краще.
Дні: спр. — 30; неспр. — 1.

Інша версія:

ОВНИ, пускатися в автономне плавання категорично заборонено! Уникайте дій за правилом «розділяй і володарюй», уміння досягти компромісу інтересів, завоювати пошану залізним терпінням і відповідальністю, сприятиме укріпленню духовного каркасу і допоможе закласти базу успішної співпраці на майбутній рік. Опирайтеся на достойних супутників (нехай кермують) і до блиску шліфуйте партнерські взаємини. Ваші серця зцементує взаємна любов і спільні духовні інтереси. Дружіть зі Стрільцями.

ТЕЛЬЦІ, вами ніхто не зловживає й не використовує у власних інтересах, залежність від обставин, чужих ресурсів, інтересів є приписом долі. З Любов’ю та творчим вогнем трудіться на службі, дотримуйтеся посадової субординації, радо беріться за додаткові обов’язки, підробляйте на стороні. Нині ви солдат трудового фронту для якого прохання про поміч є святим обов’язком -- плата буде еквівалентною. Тримайтеся Терезів.

БЛИЗНЮКИ, любовні стосунки проходять фазу благодатного преображення, де вам відведено роль люблячого благородного партнера. Не підкачайте, подібне приваблює подібне! Серця битимуться в унісон, якщо вас об’єднають спільні ідеали, духовні інтереси. І пильнуйте, аби матеріальні блага не стали яблуком розбрату з благовірними. До роботи ставтеся з максимальною відповідальністю, тут ви спеціаліст вузького профілю і не треба навантажувати себе додаткової завданнями заради грошей, бо захворієте.

РАКИ, поставте власну гідність на п’єдестал, якщо ви не диктатор, а дбайливий сімянин, самоповага трансформується в колосальну віру в самого себе. А ця внутрішня впевненість здатна творити чудеса! Зараз активізуються спадкові риси, тому мир і благополуччя в сім'ї вкрай важливі, а коли тільки «пилятимете» рідних за недоліки, нічого путнього не вийде, яблуко від яблука не далеко падає, просто любіть їх і допомагайте у всьому! За прибутки не переживайте, тут фортунитиме.

ЛЕВИ в зеніті популярності, харизма яскраво палає, відкриваючи скрізь двері. Постарайтеся отримати максимальну вигоду від збігу обставин, можете з чистою совістю вдаватися до хитрощів ради успіху справ, заводити потрібні знайомства, яким судилося позитивно вплинути на майбутнє. Ради продуктивного результату сконцентруйте енергію на найважливіших напрямах діяльності, за умови що вона приносить задоволення, не шкодить здоров'ю. Тримайтеся ТЕРЕЗІВ.

ДІВИ, відпустіть тугі паски, економити на копійках не треба, розкошуйте, не відмовляючи собі ні в чому і неодмінно побавте інших подарунками, профінансуйте потреби домочадців. Наказ «хочу» є першочерговим, а «треба» почекає. Гроші будуть, в прибутковій сфері розпочалася щаслива смуга, що позитивно вплине на реалізацію заповітних бажань. Чекайте прибуткових ділових пропозицій, які є доленосними, але тримайте це в таємниці.

ТЕРЕЗІВ де не посій, там і вродяться! Виходьте на передову, дебютуйте, ви чарівний авторитетний лідер, що веде за собою колектив і задає тон діяльності, знає з ким дружити. Шляхетні високі покровителі чекають на вас в дружньому колі. Робіть наполегливо те що, вважаєте за потрібне, і пильнуйте, аби це не завдало шкоди сім’ї, узгоджуйте все з рідними. Особисті апетити слід приборкати, економте і робіть фінансові запаси на майбутнє.

СКОРПІОНИ, нині на життєвій сцені розігруються сценарії кармічних подій пов'язаних з владою, відповідальністю, кар'єрними амбіціями, де вас оточують авторитетні персони, яким ви зобов'язані. Тому коли щось йде врозріз з планами, значить так треба. Старайтеся чужу допомогу використовувати для власних потреб і не сурміть про сокровенне довкола. Частіше усамітнюйтеся, це допоможе прийняти правильні доленосні рішення.

СТРІЛЬЦІ, птах високого польоту, рейтинг в соціумі набирає інтенсивних обертів. Укріплюйте приятельські узи, дух братерства, єдність поглядів, інтересів з оточенням – запорука життєвого процвітання, лідерського авторитету. Ваша творча роль в колективі – забезпечити порядок, стати оплотом надійності, справедливим арбітром. Професіоналам поталанить з фінансами. В любовній сфері все чудово, вас кохають, з вдячністю приймайте ті високі почуття і будьте щасливими!

КОЗОРОГИ, час зайняти вигідну нішу в посадовій ієрархії. З радістю поспішайте на роботу, де вас зігріє сонце кар'єрного успіху. Високі покровителі є, робота творча, цікава, так що перспективи зростання дуже привабливі, тільки гармонізуйте себе й не пріть навпростець. Крокуйте уторованим шляхом, не намагаючись отримати все і відразу, джерела таємних прибутків до ваших послуг, тільки знайте міру.

ВОДОЛІЇ, ваш світогляд «трансформуєтьтся», жити по старим принципам, ідеалам вже не можна, вони себе морально вичерпали. Втім у соціумі свої правила, тому постарайтеся гармонійно вписатися в його закони, навіть коли це викликає бурхливий протест, діватися нікуди, головне бути чесними, порядними й не заплямувати власну совість. Опирайтеся на партнерів (будьте як нитка з голкою), вони від Бога, тож в парі ви здатні творити великі діла і бути щасливими. А самотужки каші не зварите. Події тижня несуть кармічний підтекст, тож дізнаєтеся чимало цікавого.

РИБИ, прийшов час розплати, якщо комусь заборгували серцем, справами, грошима -- надолужуйте упущене. А коли вам хтось винен і бойкотує повернення, істерик не влаштовуйте, насильно милий не будеш, потерпіть, усмиривши Его. Сліпе потурання споживчим бажанням небезпечне, зважте все «за і проти» і старайтеся для підтримки здорового балансу більше працювати на віддачу, бо війна интересів буде в збиток.

Астролог Любов ШЕХМАТОВА, http://www.umoloda.kiev.ua/zodiak/

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини