Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:52:23

Гороскоп на наступний тиждень, 22 - 28 вересня

21.09.2014   11:03Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Цей час ви проведете в очiкуваннi кращого. Скористайтеся сприятливими обставинами на роботi.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Телець (21.04—21.05). Ваш успiх — у впевненостi в собi. А ось на iнтуїцiю зараз не варто покладатися, iнакше доведеться пливти за течiєю.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.

Близнюки (22.05—21.06). Головним принципом для вас має бути дисциплiна. Тодi вдасться уникнути зайвих труднощiв.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Рак (22.06—23.07). Тих, хто ризикне перетворити хобi на професiйне завдання, чекає успiх. Вирiшуйте питання швидко i взаємовигiдно.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Лев (24.07—23.08). Цей тиждень буде для вас успiшним. Бiльшiсть справ вирiшаться позитивно i на вашу користь.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Діва (24.08—23.09). Не почивайте на лаврах. Лише природна мудрiсть та впертiсть принесуть бажанi результати.
Дні: спр. — 24; неспр. — 27.

Терези (24.09—23.10). На роботi не доведеться сумувати, але й на швидкий успiх не варто розраховувати. Ваш девiз: «Повiльно i вперед!»
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Скорпіон (24.10—22.11). Якщо доведеться приймати рiшення в особистих питаннях, покладайтеся на почуття. У вихiднi вiдвiдайте батькiв.
Днi: спр. — 26; неспр. — 28.

Стрілець (23.11—21.12). Можливо, ви визначите новий етап у своєму життi. Що б не вiдбувалося, не робiть поворот на 180 градусiв.
Днi: спр. —23; неспр. — 24.

Козеріг (22.12—20.01). Не дозволяйте спокусам узяти над вами гору. Будьте розсудливiшими — i вийдете переможцем.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Водолій (21.01—19.02). Ви довiряєте своєму обранцю i знайдете багато причин, щоб усе пробачити. У цiлому життя не даватиме збоїв.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Риби (20.02—20.03). Вам завжди усього вистачає. Не бiйтеся просувати в життя новi iдеї, навiть якщо не впевненi в результатах.
Дні: спр. — 28; неспр. — немає.

 

Гороскоп на 21—27 вересня

ОВНИ, приборкайте Его, в стосунках «я — ти» запущено процес «перезавантаження», де згорають відпрацьовані програми. Доля змусить переглянути ставлення до стосунків з діловими союзниками, шлюбними партнерами, є можливість почати все з чистого аркуша і разом далі тягти робочого воза.

ТЕЛЬЦІ, якщо почнуть штурмувати болячки, це сигнал, що спрацьовує інстинкт самозбереження, організм посилає SOS з метою змусити створити гармонію усередині себе і з навколишнім світом, тут всі засоби згодяться, головне, аби душа була наповнена прекрасними почуттями. Це і є формула здоров’я. Укріплюйте шлюбні узи взаємними турботами та Любов’ю, тяжкий іспит на зрілість в ролі відданого партнера триває...

Серце БЛИЗНЮКІВ фонтанує незатребуваними почуттями, кому їх подарувати?.. Адже цей божественний дар не повинен перегоріти. Втім, милостива рука долі направить саме в тому напрямі, де зустрінете своє щастя. Супутник має неодмінно вписатися у вимоги особистого ідеалу, поєднавши в собі одночасно риси друга, духовного радника, коханця, ділового партнера.

РАКИ, нині, як у кінофільмі, відмотується назад плівка подій, змусивши вас зануритися в минуле, усвідомити все по-новому. Ця ретроспектива піде на благо сім’ї: виправите помилки, відкинете непотрібне, узявши на озброєння тільки хороший досвід. Дбайте про домочадців, бо саме їм визначено грати провідну роль на даному життєвому етапі.

Харизматичним ЛЕВАМ належить активізувати особисту свободу, розширити простір дій і навчитися пристосовуватися до різних обставин, блискуче вдаючись до оригінальних прийомів, аби отримати бажаний результат. Заводьте знайомства та дружбу з цікавими людьми, пізнавайте всебічно світ, розширюйте духовний кругозір.

ДІВИ, не хлібом єдиним живе людина. Як досягти гармонії між духовними інтересами і земними потребами, чому віддати пріоритет — матеріальному чи духовному світу?.. Тут потрібна золота серединка, бо порушення балансу змусить круто змінити стиль буття. Навчіться правильно розпоряджатися грошима, енергоресурсами, задовольняти не тільки своє Его, але й фінансувати інших.

ТЕРЕЗИ, преображення на внутрішньому рівні в активній фазі. Якщо амбіції відповідають амуніціям, все буде гаразд. Розправляйте крила, готуйте стартовий майданчик для нового злету, попереду осяйні перспективи для досягнення успіху на творчому, любовному, діловому теренах, де вам відведено грати першу скрипку. Дерзайте, а друзі-покровителі допоможуть, разом гори зрушите!

СКОРПІОНИ мають позбавитися від рабства гріхів (накопичених протягом року) і досягти внутрішньої чистоти через покаяння. Шлях кар’єрного сходження пролягає через підпільні дії, законспіруйтеся і тихо, подалі від допитливих заздрісних очей втілюйте сокровенні задуми. Посвячувати в справи можна лише довірених осіб, які не підведуть.

СТРІЛЬЦІ стануть громадськими лідерами, серцем колективу, зможуть натискати на важелі впливу, використовуючи особисту популярність, сексуальний шарм, демократичність з максимальною вигодою.

КОЗЕРОГИ, приготуйтеся до успішного кар’єрного злету, саме професія, де розцвітає творче покликання, прославить вас, допоможе розбагатіти. Але за умови, що донині ви активно трудилися (подяка долі «халявною» не буває), тепер же стали духовно зрілими, мудрими, отримавши визнання і заслужене просування вгору.

ВОДОЛІЇВ очікує трансформація духовного світогляду, зміна ідеалів, те, що вчора хвилювало, захоплювало, є відпрацьованою програмою і відходить в забуття. Постарайтеся усвідомити: ваш розвиток неможливий без дотримання духовних законів.

РИБИ, приготуйтеся до екстриму, доведеться зіткнутися з ситуаціями, яких боїтеся і хотіли б уникнути, але, на жаль, оминути їх неможливо. Так треба, плекайте в душі мужність і викорініть заячий дух! Тоді бажанням і можливостям пощастить гармонізуватися.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини