Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:04:01

У Чернігові завершився сезон "Арт-канікул 2014". ФОТОрепортаж

02.09.2014   08:58Агенцiя

30 серпня у Міському парку культури та відпочинку відбулося грандіозне дитяче свято – останній у цьому сезоні Арт-майданчик та гала-концерт учасників цьогорічних Арт-канікул.

Вже три роки поспіль у Чернігові проводяться Арт-канікули, які в 2012-му започаткував народний депутат України Валерій Дубіль, ВО «Батьківщина». Мета проекту – подарувати радість дітям, що лишились влітку у місті, допомогти їм розвиватись, почувати себе більш впевнено. Адже аніматори, окрім розважальних ігор, проводять також розвиваючі та повчальні.

Так у цьому році, в оновленій програмі Арт-канікул, діти в ігровій формі опановували правила дорожнього руху, навчали правильній поведінці на дорозі. Загалом за сезон 2014 було проведено 69 арт-майданчиків у різних дворах по всьому місту, а 70-м ювілейним став гала-концерт «Арт-канікули 2014», що проходив у Міському парку культури та відпочинку в суботу 30 серпня.

В цей день о 13:00 в парку вже було людяно, адже батьки разом із дітьми поспішали  взяти участь у завершені сезону Арт-канікул. Концерту передувала виставка робіт майстрів та розваги для дітей. Конкурси, ігри, фокуси, шоу мильних бульбашок, аквагрим, малюнки крейдою на асфальті, великі живі ляльки, актори на ходулях, майстерня, де дітки могли малювати та багато іншого від запрошених гостей свята.

Згодом розпочався концерт, на котрому виступали, як професійні дитячі колективи та артисти, так і талановиті маленькі громадяни Чернігова, що показали свої здібності під час проведення Арт-двориків у різних районах міста. Ведучий програми провів святковий аукціон для дітей та їхніх батьків, під час нього розігрували квитки на атракціони парку.

На завершення гостей свята привітав перший заступник міського голови Микола Миргородський. Він зауважив, що вже три роки поспіль діти нашого міста завдяки Валерію Дубілю мають таку чудову можливість проводити літні канікули цікаво та з користю.

Слова подяки  Микола Миргородський висловив усім присутнім за те, що кожен із них зробив свій внесок у це свято, як учасники, та і глядачі.

Фіналом концерту став спільний виступ усіх його учасників і салют повітряних кульок з побажаннями дітей.

Глядачі палко вітали організаторів та маленьких артистів та висловили сподівання, що Арт-канікули 2015 будуть такі ж цікаві й насичені, як цьогорічні.

dubil.org

До зустрічі, “Арт-канікули”, в році майбутньому!

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.