Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:30:18

Другий день табору "Молодь Чернігівщини за єдину Україну"

27.06.2014   14:57Агенцiя

На території комплексу «Голубі озера» продовжується проведення табору молодіжного активу області.

Надзвичайно насиченим, за словами директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Оксани Сердюк, видався четвер 26 червня. У перервах між заходами та спілкуванням з активістами вона знайшла час, аби телефоном розповісти про життя табору.

Вічна істина «У здоровому тілі — здоровий дух» вкотре була втілена в життя під час ранкової зарядки, яка наповнила позитивними емоціями учасників на весь подальший день. Також було проведено змагання з пляжного волейболу, де поборолися за перемогу 9 команд-учасниць.

Надзвичайно насиченими та цікавими виявились військово-патріотичні змагання, участь у яких взяли 6 команд.

Увагою учасників табору також користувалися різноманітні майстер-класи. Про те, як створити власними руками вироби мистецтва, молоді активісти дізнавалися під час занять з гончарства, оріґамі та різьблення по дереву. Делегація Ніжинського краю представила виставку фотографій з життя молоді та патріотичних картин.

«Відчуття єдності у таборі просто надзвичайне, — поділилася враженнями Оксана Сердюк. — Вже зрозуміло, що його проведення було гарною ідеєю. Нам надзвичайно потрібні такі заходи, де молодь може проникнутися духом дружби та патріотизму».

Насичений день завершився вечірньою розважальною програмою. Примітно, що учасники були вбрані в національний український одяг, чим вкотре продемонстрували свою позицію щодо підтримки єдності України.

Ранок п’ятниці розпочався вже традиційною ранковою зарядкою. Сьогоднішній день обіцяє буде не менш насиченим та цікавим. Заплановано проведення військово-патріотичних змагань, брейн-рингу, КВК, конкурсу з туристичного єдиноборства та багатьох спортивних змагань — з тенісу, волейболу, міні-футболу тощо.

«Запрошуємо всіх бажаючих долучитись до участі у таборі молодіжного активу області “Молодь Чернігівщини за єдину Україну” та відвідати заключний урочистий концерт. Сьогоднішній день обіцяє багато приємних несподіванок та цікавих заходів», — зауважила Оксана Сердюк.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини