Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 15:02:16

Гороскоп на наступний тиждень, 8-15 червня

08.06.2014   12:44Агенцiя

ОВНИ, контактні, дружелюбні, ентузіазм б’є не вичерпним джерелом, і все ж задовольняти чужі потреби, йти на компроміс інтересів в партнерстві є кармічним обов’язком до кінця року. Якщо ви існуєте в злагоді з собою і навколишнім світом, є поряд благородний духовний супутник, за майбутнє не тривожтеся, з глобального життєвого курсу не збочите. Опікуйтеся родиною, то райська оаза, кохайтеся з благовірними, самотність протипоказана і свідчить про скриту агресивність, непоступливість, що заважає створенню гармонійного любовного тандему.

ТЕЛЬЦІ, мерщій робіть те, що запланували та не встигли: постарайтеся вирішити професійні та матеріальні проблеми, які взаємопов’язані. Метаючись між «хочу» і «треба», активно працюйте, радо беріться за різні службові завдання, ліві підробітки та заробляйте гроші, які інвестуєте в продуктивні проекти. Партнерів слід шанувати, це не підкаблучники, разом тягніть лямку шлюбних обов’язків і неодмінно знайдіть спільне цікаве захоплення, яке вас об’єднає.

БЛИЗНЯТАМ час докорінно змінити себе і розпрощатися з поганими звичками, придбати модний гардероб та навести стильний «марафет» і мобілізувати природну чарівність. Красуйтеся, «підтанцьовуйте» благовірним, живіть з ними душа в душу --вдячність повернеться великим благом. Наразі маєте зробити всіх, хто поряд, щасливими. На роботі сумлінно працюйте, уникаючи перевтоми, та заробляйте гроші. Успішний період матеріального розквіту, реалізації заповітних бажань продовжується…

РАКИ, відійдіть в тінь, зашифруйтеся, до 21 червня триває період кармічних звітів перед Небесами, тож розпростерти вільно крила не вдасться. Переосмислюйте свої вчинки за останній рік, кайтеся в помилках та гріхах і очищайте совість. Займайтеся благодійністю, робіть подарунки, пожалієте -- доля вилучить будь-яким чином. На теренах співпраці, все таємне випливе на поверхню, з’ясується хто з партнерів чим «дихає», що стане орієнтиром для подальших дій. Рідні та друзі вас люблять, платіть взаємністю, закриєте боргові кармічні хвости.

ЛЕВИ, час внести прогресивні корективи в життя, майбутнє набирає осяйних барв, де все, що себе вичерпало відмирає.. Беріть на озброєння накопичений досвід і реалізуйтеся творчо, професійно, укріплюйте соціальний рейтинг. Любов і дружба сплетуться в один клубок, друзі та коханці поміняються ролями, і це прекрасно, атмосфера буде наповнена симпатією, дружелюбністю, сприяючи сердечному піднесенню. Дбайте за щастя в родині, навіть коли там незатишно, на роботі має з’явитися Муза, або улюблена професія, яка всі мінуси компенсує.

ДІВИ, в глобальних життєвих планах і кар’єрі запущено процес «перезавантаження» (до 21 червня), що сприятиме посадовому росту, примножить статки. Беріться тільки за рентабельні справи, враховуючи як власні бажання, і так потреби сім’ї, нехтувати інтересами домочадців протипоказано. Скоріше всього доведеться повернутися до давніх домовленостей, ділових пропозицій. Керівний персонал тут гратиме неабияку роль. Оминайте десятою дорогою конфлікти, і нікому не нав’язуйте власну думку, погляди, бо ті догми породжені кармічними недоробками і провокують людей до регресивих дій!

ТЕРЕЗИ, кар’єрний злет триває, не зволікайте, досконалим фахівцям фортуна посміхається до липня. У соціумі ви герой поводир, де ділова обізнаність, фахова грамотність та всебічна поінформованість є золотим капіталом, і ви ним володієте! В професійній сфері чекає екскурс у минуле, активізуються давні домовленості. Якомога більше спілкуйтеся, заводьте знайомства з людьми високої духовної культури, співпрацюйте з далекими регіонами. Живіть економно, грошей на забаганки не транжирте, а вкладайте у добротні покупки. «Беру- даю», має бути збалансованим.

СКОРПІОНИ, матеріальний стан та реакція на гроші безпосередньо впливатимуть на реалізацію основної життєвої цілі, де чужим ресурсам відведено провідну роль. Апетити слід жорстко контролювати, не допускати зловживань, а навчитися справедливо розподіляти отримане, зробити так, аби всім було добре, нічиї інтереси не постраждали. Таємна війна, де ви активний гравець, триває, чиніть все на законних підставах, будьте взірцем скромності, добропорядності, не «висовуйтеся» вперед без потреби, тільки коли вас покличуть.

СТРІЛЬЦІ, амбіційне протистояння в партнерстві має вас не розлучити, а об’єднати в міцний союз, що тримається на взаємних симпатіях, дружбі, повазі, любові. Ви дві яскраві творчі половинки, що доповнюють один одного, втім останнє слово за супутником, він кермує. На таємному фронті, де гніт кармічних ситуацій на «хочу» посилюється, воюйте обережно, крадькома, тільки коли створяться відповідні обставини, що просигналізує службова сфера, виступаючи важелем балансу. Отже коли дорожите роботою, творчо працюйте й не встрявайте в авантюри під тиском Его.

КОЗОРОГАМ визначено з ентузіазмом трудитися на роботі. Компас долі вказує на професійне удосконалення, кар’єрне зростання. Ділові навички, природні таланти у вас нівроку, тож впораєтеся блискуче. Дотримуйтеся посадової субординації, слід зблизитися з шефом, колегами, однак про сокровенне діліться лише з довіреними особами. Якщо ворожа пауза з друзями затягнулася (це кармічно), є шанс реанімувати братські стосунки, адже вони мають базуватися не на прагматичних інтересах, а на любові.

ВОДОЛІЇ переживуть пік взаємного кохання. Палко всім серцем любіть обранця, і він відповість взаємністю, а конкурентів, як вітром зодме! На недоліки уваги не звертайте (бо й самі не святі), а зосередьтеся на найкращих чеснотах, що вписуються в омріяний ідеал. Стосовно кар’єрного злету прогнози невтішні, тут поки що спрацьовує кармічне гальмо, тож облаштовуючи особисте життя, дбаючи за сім’ю, зробите правильно. А в ролі виконавця та підлеглого ви сама досконалість!

РИБИ приречені розриватися між домом та роботою. Якщо від хатніх клопотів макітриться голова, з домочадцями суцільні проблеми, -- ви їх зобов’язані вирішити, бо сили б’ють через вінця! А щастя родини повернеться бумерангом. Одночасно працюйте на службі, удосконалюйтеся як фахівець, опановуйте наукові царини, новаційні технології. Крокуючи в ногу з прогресом маєте всі шанси на реалізацію заповітних бажань, достойну зарплату. Якщо відчуваєте сторонній психологічний тиск, кращий спосіб, аби не стати на маріонеткою, практицизм і комфортність, якщо вам незатишно з особою, не гайнуйте на стосунки дорогоцінний час та сили! Зав’язуйте тільки вигідні знайомства.

Астролог Любов ШЕХМАТОВА

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини