Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:50:36

4 квітня - День веб-майстра

04.04.2014   07:25Агенцiя

Зараз ні у кого не викликає сумнівів той факт, що ця сучасна професія, котра з’явилася спільно з виникненням Інтернету - «веб- майстер», має місце не просто «БУТИ», а вже й встигла заслужити широку повагу, громадську вдячність, своєрідну легендарність і дивовижну самобутність.

Впроваджуючись в новітні тенденції загальнокультурного простору необхідно зауважити, що професіонали веб-майстри привнесли в нашу реальність особливий відтінок й колорит, проклавши своєрідний місточок для всіх бажаючих абсолютно природно використовувати ці новітні технології без необхідності поринання в нескінченні думки про те, як все це влаштовано. 

Дивно: не багатьом відомі всі тонкощі, наприклад, професії металурга, як скажемо і не багатьом під силу освоїти будівельну справу, але і будівельник, і металург, як і багато професій в нашому світі, на цілком законних підставах, мають у тих чи інших календарях свої особливі дати - загальновизнані професійні свята. І подібна дата по відношенню до цієї поважної професії просто напрошується, а може навіть і назріла, але (станом на 2014-й рік) так ще й не набула якось зафіксована офіційним статусом. Може бути у зв’язку з цим, а може і з інших міркувань, з недавнього часу, а саме після 2010-го року, професійне свято веб-майстрів стало неформально відзначатися саме 4-го квітня.

Якщо навскидку уявити цю дату в цілому і цифровому, загальноприйнятому, з точки зору специфіки даної професії, а саме вміння поєднати технологію і дизайнерські, десь навіть художні рішення в практичній і користувальницької площині, то виходить вид - 404. Це недвозначно може бути сприйнято саме як прямий натяк. Але це хороший, позитивний натяк. Саме так всі сумлінні веб-майстри повідомляють всім нам і звичайно ж пошуковим машинам вельме користну інформацію.

Інформацію про відсутність запитуваної сторінки. Сторінки немеє - але це зовсім не означає, що її не буде взагалі. Наприкінці то кінців, вона цілком може і з’явитися. Вона може бути видалена, може бути випадково видалена, може і свідомо, але так було потрібно. У цьому нехай не сумнівається жоден відвідувач жодного сайту. Веб- майстер неодмінно буде в курсі.

У цей славний день, який має всі підстави називатися міжнародним, ми приєднуємося до привітань на адресу всіх представників даної професії і звичайно ж на адресу всіх інших так само причетних до даного ремесла! Бажаємо вам гарного відпочинку та кращого настрою! Вдалих рішень і міцного здоров’я! Зі святом Вас, шановні веб-майстри!

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини