Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 03:37:11

Гороскоп на наступний тиждень, 27 січня - 2 лютого

26.01.2014   16:25Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi ви займатиметеся проблемами близьких i друзiв. Декому з вас доведеться повертати борги. А вихiднi ви можете присвятити особистим iнтересам.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Телець (21.04—21.05). У вас виникнуть непорозумiння з оточуючими i вiдчуття, що на вас тиснуть. Постарайтеся знайти спiльну мову, а там, де необхiдно, навiть пiдкоритися. За це доля винагородить вас.
Дні: спр. — 29; неспр. — 2.

Близнюки (22.05—21.06). Вирiшення деяких справ потребує зусиль, тож приготуйтеся брати старт. У стосунках iз близькими не варто нав’язувати свою точку зору, чим скромнiшими ви будете, тим краще.
Дні: спр. — 31; неспр. — 30.

Рак (22.06—23.07). Не довiряйте чуткам i плiткам, незважаючи на те, що вони можуть виявитися правдивими. Ви схильнi зробити з мухи слона, але чи варто це робити зараз?
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Лев (24.07—23.08). Ви залежатимете вiд обставин i близьких людей. Удача посмiхнеться вам, тому смiливо плануйте на найближчий час важливi справи.
Дні: спр. — 30; неспр. — 2.

Діва (24.08—23.09). Чим би ви не займалися, все буде вдалим i дасть бажанi результати. Сприятливий перiод втiлювати в життя заплановане. Це стосується як роботи, так i особистого життя.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Терези (24.09—23.10). Ваша прискiпливiсть i вимогливiсть вiдiграють позитивну роль. Ви зумiєте уникнути помилок i дати потрiбну пораду колегам. Вихiднi — час приємних подiй.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.

Скорпіон (24.10—22.11). Вам треба придивитися до тих людей, якi поряд iз вами. Вони не тiльки зможуть допомогти матерiально, а й надихнуть на новi подвиги. По можливостi надавайте перевагу команднiй роботi.
Дні: спр. — 31; неспр. — 2.

Стрілець (23.11—21.12). Зараз може видатися, що весь свiт проти вас. Не переймайтеся невдачами i поганим настроєм. Краще завершити давнi справи i вiрити у свiтле майбутнє.
Днi: спр. — 27; неспр. — 28.

Козеріг (22.12—20.01)
. Для вас актуальна iстина — все, що робиться, — на краще. Можливо, вам доведеться приймати нелегке рiшення або розiрвати з кимось стосунки. Не шкодуйте за тим, що втратило сенс.
Дні: спр. — 2; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02). Якщо ви сумнiваєтеся, невдовзi ситуацiя проясниться, знайдуться потрiбнi люди. Сподiвайтеся на краще, оптимiзм дуже надихає. У вихiднi вас порадують друзi.
Дні: спр. — 31; неспр. — 29.

Риби (20.02—20.03). Приготуйтеся до вдалих днiв, обставини складатимуться на вашу користь. Звернiть увагу на людей, з якими вас зведе доля. Будьте уважнi до близьких людей.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Інша версія:

ОВНИ, скажи, хто твій друг, — і я скажу, хто ти. Стартувала фаза преображення на дружніх теренах... Оточіть себе людьми високої духовної культури, яким притаманне неординарне мислення, й тоді ваш внутрішній світ зміниться на краще. А з духовно незрілими особами вам вже не по дорозі, інакше еволюція загальмується.

ТЕЛЬЦІ, якщо вами керуватимуть кар’єрні амбіції, не чиніть їм спротиву, адже це чудовий тонік (і вчасний!) для професійного вдосконалення, успішної реалізації природних обдарувань. Укріпити службові позиції, де ваш геній розквітне всіма барвами, труднощів не складе: активізуйте творчу оригінальність (застарілі методи роботи — це гальмо), і неодмінно крокуйте в ногу з науковим прогресом.

БЛИЗНЯТ вабитимуть високі матерії та все оригінальне, нетрадиційне, тягнутиме зазирнути під езотеричний покров, пізнати світ незбагненного. Це позитивно позначиться на світогляді, допоможе знайти відповіді на чимало запитань, зрозуміти свою місію на Землі.

РАКИ, спрямуйте нереалізовану сексуальність в русло задоволення і якщо впевнені — обганяйте! Ви здатні дати фору суперникам (харизма нині фонтанує) й обійти найзухваліших конкурентів. Аби почуття не зачахли, експериментуйте! Оригінальність та нетрадиційність в любовній сфері — ось вищий пілотаж насолод і цемент союзу.

ЛЕВИ, партнерські взаємини потребують модернізації, а оскільки (на внутрішньому плані) подібне приваблює подібне, тож обранець є вашим дзеркалом, і все, що в ньому не до вподоби, насправді є вашими вадами. Змінюйтеся на краще (одинаки — шукайте пару) і живіть душа в душу!

ДІВИ, пориньте з головою в творчу атмосферу службового колективу, вона несе цілющий ефект, тут рани загояться, а відчуття професійної цінності (де ви майстер на всі руки) вселить оптимізм і віру у світле майбутнє. Беріться за додаткові трудові обов’язки та заробляйте гроші. На любовних теренах все чудово, вас кохають, тож платіть взаємністю і насолоджуйтеся сердечним щастям.

ТЕРЕЗІВ закружляє шалена романтична віхола, веселіться, насолоджуйтеся сердечною гармонією, дружіть з Музою та заряджайте життєвий акумулятор благодатними емоціями. Ваш партнер — це друг і кохана людина в одній іпостасі. Станьте зразком відданості заради міцності союзу — ви здатні на унікальні артистичні перевтілення, блискучий гумор і покликані активізувати в людях тільки прекрасні струни душі.

СКОРПІОНИ, тримайте руку на сімейному пульсі, випромінюйте доброзичливість, виявіть дружню консолідацію з родичами — це посилить авторитет, стане запорукою домашньої ідилії, де намічаються революційні зміни. Принаймні, якщо у вас існує духовна монолітність та єдність ділових інтересів з близькими, все йтиме чудово.

СТРІЛЬЦІ, облиште рекламувати себе, хвалитися досягненнями, бо пошуки сенсу буття, "перевірка на міцність" духовних принципів полягають в умінні знайти точки дотику з малознайомими людьми на тлі єдності ідеалів та духовних інтересів. Це дозволить зберігати високий моральний ценз і відрізнити зло від добра. Не цурайтеся випадкових знайомств, радо зав’язуйте різноманітні контакти та збагачуйтеся цікавою інформацією, примножуйте статки.

КОЗЕРОГИ, ваша моральна цитадель (ідейні переконання, добрі наміри) піддаються серйозному випробуванню, триває девальвація життєвих цінностей. Ви тотально залежні від чужих ресурсів, потреб реальності, доведеться побороти в собі заячий дух, бо те, чого боялися, постане в усій "красі". Головне — не здрейфити й не накивати п’ятами від труднощів, адже йдеться про справи, для вас вигідні.

ВОДОЛІЇ, подбайте про зовнішність, кардинально змініть імідж та ретельно причепуріться, оновивши й осучаснивши гардероб, зачіску, продумавши до дрібниць туалет. Не стримуйте внутрішній імпульс стати вродливішими, чарівнішими — це природна потреба, мотивована глибинними трансформаційними процесами. Водночас трудіться на благо кар’єри, сумлінно виконуючи додаткові службові обов’язки, а спокусу запрягтися в чужого воза (аби заробити грошей) женіть геть. То від лукавого!

РИБИ, самітництво — це чудово (кармічна смуга триває), бо заповнить Божественним спокоєм внутрішній світ. Наведіть лад в думках, угамуйте тривоги, проженіть від себе різну маячню, докучливі підозри та самообмани і постарайтеся змоделювати щасливе майбутнє. Ви чарівні, сексуальні, тож бути коханими та жаданими вам нічого не заважає.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини